kapalı olmak hem hoşuma gidiyor hem de güzel olup gösteremediğim için zoruma gidiyor daha çirkin kızlar açık oldukları için güzel görünüp milletin dikkatini çekiyor.
yanlış anlamayın bende insanım duygularım oluyor ister istemez
kapalı olmak hem hoşuma gidiyor hem de güzel olup gösteremediğim için zoruma gidiyor daha çirkin kızlar açık oldukları için güzel görünüp milletin dikkatini çekiyor.
yanlış anlamayın bende insanım duygularım oluyor ister istemez
Ben açığım ama arkadaşım takma kirpikli boyalı açık saçık şeyler giyiyor. Ben açık olmama rağmen hep uzun bol giyinirim. Ondan daha güzelim. Ama o sırf kuaförden çıkma sahte güzel olduğu için dikkat çekiyor. Benim güzel olup olmamam önem taşımıyor. Hoşlandığım çocuk bile ona bakıyor bazen içim acıyor. Böyle kızlar ortalıkta olduğu sürece edepli kadınlar mutluluğu zor bulur. Millete kendimi beğendirmek için orami burami açacak da değilim
haklısınz öyle swhhhh ama aşık olmuyorlar ki onlara cinsel duygular daha çok
Valla evlenen bile gördüm öyle. Tabii onlarla evlenen kendi zihniyetindeki geniş adamlar zatenn
evlenenler oluyor elbet kendi zihniyetleri de öyle daha çok kadınlarını gösteriş amaçlı kullanan tipler.
biliyor musunuz açık olsaydım yine geniş giyinirdim yüz bakımı ve saç bakımını yapıp zenginlerin giydiği çok açık olmayan asil kıyafetler var kadın öyle çok zarif duruyor sende öyle yap çok daha etkiliyici varoşlar teşhiirci olur.
Ben bol paçalı pantolon giyiyorum. Güzel bluzlar aldım uzun kollu. Saçımi evde düzleştiririm hep. Ama makyaj yapmıyorum. Gösteriş yapmış olmayayım ama çok şükür namazımı kılıyorum. Yanı yüzümü sürekli yıkadigim için bisey surmuyorum. Evde kendim cilt bakımı yaparım. Maskeler falan. Yine temiz duruyor cildim böylece
Bence öyle düşünme. Elbette açık insanları da tenzih ederim. Benim haddime değil durumu ifade etmek ancak. Erkekler size bakmıyor ise inancınızdan dolayı saygı duyduğu içindir. Ben normalde etrafıma çok bakmam. Yani benim rahatsız olacağım şeyden karşımdaki de rahatsız olur diye düşünürüm. Ancak kapalı kadınlar hassasiyetlerinin daha fazla olacağını düşündüğüm için insanların dikkat ettiğini biliyorum. Yani bu biraz vesvese ve şeytanın size karşı olan dürtmesi diyelim. İçinizi ferah tutun elbette iyi insanlar karşınıza çıkacaktır.
Allah için kapandıysan bunları kafana takmamalısın çünk sen zaten milletin dikkatini çekmemek için kapanıyorsun. eğer miletin dikkatini çekiyorsan kapalı sayılmazsın. amaç kendini erkeklere beğendirmek sevgili yapmak nikahsız ilişkilere sevişmelere girmekse sen zaten uçmuşsun. açık olsan ne yazar böyle kapalı olsan ne yazar. bence açılda münafık olma bari...
Senin düşündüğün gibi bir durum yok.
'm budalası bir topluluğun yamyam gibi bakışları gerçekten de gönlünü tatmin edecek mi?
haklısınız öyle
Kapalı giyindin diye bakılmadığını, beğenilmediğini düşünme, sadece dekolteli, dar giyinenlere olduğu kadar ayıla bayıla bir bakma haliyle karşı karşıya kalmazsın fazla.
Güzelliğinin hakkını verecek birisini bulduktan sonra zaten bu düşünceler aklında kalmaz.
beğeniliyorum da zaten 1.74 boy 54 kilo manken gibi fizik var yüzümde güzel ama geniş giyiniyorum çarpık fizikli kızlara da güzel diyip övüyorlar sırf mini dar giyindikleri için ister istemez bende de güzelliğimi gösterme duygusu uyanyor.
Her insan beğenilmek, takdir edilmek, övülmek ister.
Bu duygulara sahip olman doğal.
Seni bu konuda durduracak hiçbir şey yok.
Ama düşün, gerçekten buna gerek var mı? Başkalarının yorumları daima değişkendir, mühim olan senin için özel olan kişilerin yorumudur.
haklısınz öyle saolun güzel yorumlarınız için :)
Rica ederim.
Cevap
57Cevap
Ben giyime bakmıyorum karaktere bakıyorum
bunlar şeytan vesvesesi işte, eminim çok güzelsindir, tesettür güzelliği örtmek ve erkeklerden kendini koruman için, bunu da yapabilmişsin ne güzel.
haklısın :)
Ben kapalıyım, açıklardan daha çok talep aldığıma eminim.
Benimde ilgi akanındasın
Alanımdasın
Vücudun nasıl
@muhen_diss boş yapma
Neden ki? Kapalı olduğun için mi yoksa vücudun seksi olduğu için mi bunu soruyorum
Bence duygulara kapılma fazla. Gerek yok pek. Sevdiğin varsa seni gerçekten seven bir insan o içindeki duyguları açılmadan saçılmadan da o insanla yaşayabilirsin. Ben seni çok iyi anlıyorum.
aplaa kapalının içinde ne cevherler var yaahuu kapalı sevilmez mi sadece sana ait senin için giyinen ya da giyinmeyen anladın sen.. :d
Bu konuda çok tecrübeli biriyim, kapalı olan kızların yüzde 90. ni beyaz tenli oluyor, vede çok ateşli oluyorlar.
Dekolte giyen kadın kolay olduğu için pusulalar o tarafı gösteriyor sen kendini kapatıp seni kullanmak isteyen erkeklerden korunuyorsun
insan sevdikten sonra beğendikten sonra kapalı olması bir sorun değil ki. ben kendi adıma severim kapalı kadınları.
Bazılarına da kapalı yakışıyor. Daha çekici ve sıcak görünüyorlar. Her açık olan da güzel olmuyor. Gel de çık bu işin içinden.
Sana şöyle söyleyim bakmayan kadın yok bana, ama benim sadece kapalılar dikkatimi çekiyor.
shhshss niye?
Hoşuma gidiyorlar Allaha yaklaşıyorum onları görünce.
ben sevmiyorum açıkcası erkek olsamda açık alırdım
Benim hiç kapalı sevgilim olmadı. Olmasını çok isterdim
Evet o kızlarda insan onlarda bir şeyler yaşamak ister. Öyle kızlar benide çeker
Zevkli giyimi olanını çoğu açıktan daha seksi buluyorum bazen
Benide kapalılar cezbeder daha çok gizemli gelirler bide dar giyimli ve gösterişli biriyse
Seni tanmh isterim yiğidim 😀
Seksi olanlar var hoşuma gidiyor özellikle onlarla fanteziler çok zevkli oluyor
Hoşlandığın erkeğe yürü vücudumu sana göstermek istiyorum de o zaman
Hoşlanmak değilde kadını kadın olarak bakma taraftarıyım kapalısı açıkı beni pek irdelemiyor
şu sıralar türbanlı fetişi yükselişte bir sürü vardır hoslanan
Çok seviyorum ben özellikle güzel giyinen kombin yapanlara bakıyorum sürekli
O kombin yapanlar ilgini çekmişse zaten tesettüre aykırı giyinmiş demektir. Tesettürde bol uzun giyinmek var. Renkli çekici giyinmek yok
O onların sorunu 😃
Kapalı açık önemli degil kalp önemli düşunce önemli bide bu dunyaya bagli olmamak onemli
Yalan yok kapalilar aciklardan daha guzel oluyor ama cogunun icinde var kotuluk
ne alaka? sana denk gelenler öyle
Ayran mi bu kapalı açık ayrımı olsun güzel her haliyle güzeldir.
Evet hoşlanıyorum oldukça. Kapalı sevgilimin olmasını çok isterdim.
kapaliligin bi amacida sadece esine kadar gorunmek !
fizigin guzelligin gorunmez evde kalirim korkun mu var
Çok açık giyinmeyi seven insan Allah, ı tanımıyordur hayatın veya kadınlığın ne anlama geldiğini bilmiyordur özel bir varlık kendini belli eder. Kendini belli etmediği zaman
Evde o içindeki kadını görünce çok etkiliyor beni
çok var ben çok kağalı kadonla yattım syununca hepsi bir D
kapalı olmak. modern tarzda hoş olmak bence daha etkileyici
Hic sevmem kibir abideleri yuzlerinden akiyor iyyyy
Kapalı hastası olanlar var
ilgi alanım dışında
Guzrl bır kadınsa scık kapalı farketmexkı
Kapalılar insan değil mi. Tövbe ya
Kapalı kızlar kadae sesksi bir grup yok bence
Yüzün güzelse zaten göründü için belli oluyor
Karakter ve vicdan önemli 😂
:D bu soru her gün sorulur net
Beeeen ama deneyimli ve sınırsız
Knk gösterirmisin bana
Çok severim tanışalım
Yazbana
Kadınlığını hissetmek mi istiyorsun
Kapalı olmanın felsefesini idrak edememişsin
arayışın ilgi alaka mı?
Fantezim var sürekli kapalı izliyorum ya 🙂
kapalı kızla evlilik düşünüyorum
Ben varım
Severiz
Ben varım
Evet... saklı olan daha merak uyandırıyor
Ancak Merak ederseniz göremezsiniz. Görmek için Evlenmeniz gerekir. Kapalı kadının farkı budur. Kapalı olmasına rağmen açıklar gibi sevgili yaparsa Allah in ayetini kafasında taşımasinlar
Aynen doğrudur...
Bennnnn
Çok hoşlanıyorum
Var var
Sevmem
Çok severim kapalı etek giyiyorsa
vardır çokça
Açıl
Gösterrr
Severim
Evlenelim
Ciddi