Saçlarım platin sarısıyken önce kumrala sonra evde defalarca kızıla boyadım sonra kızıl boya akınca ve kahverengi ye dönünce de geçen hafta kuaföre gittim saçımı bayrak kırmızısı yapsın istedim.
Fakat saçımı önce oryalle açtı saçım turuncu oldu sonra da üstüne kırmızı boya sürdü yani saçım istediğim renk olmadı üstelik zaten yanık olan saçlarım daha çok yandı.
Şimdi küt kestirip kıpkırmızıya boyatmayı düşünüyorum ama annem kafanda saç kalmayacak yapma diyip para vermiyor bende de para yok.
Sizce bu yanmış saçlara bakım yağı falan sürsem düzelir mi yoksa illa küt kestirmem şart mı? Bir de hangi renge boyatmalıyım?yanmış saçsaçlarım yandısaçım yandı
Güncellemeler
+1 yıl
Eveett dün saçlarımı küt kestirdim
Saçlarım yandı mahvoldu, ne yapabilirim? [Resimli]
Saçla bu kadar oynanmaz. Yanlış hatırlamıyor isem daha önce de kaç farklı renk saçlarını paylaşmıştın. Bakım değil yıkım oluyor bu kadar fazla işlem, saçların kendinle tuyune dönmüş tepen açılmış. Saçına bu saatten sonra hiçbirşey yapmaman gerekiyor e bu renklere gezemezsin mecburen boyayacaksin yapman gereken kendi gerçek saç rengine boyamak saçını kestirmek. Has zeytinyaginda iki büyük baş sarımsağı bir ay bekletin sonra haftada bir sacina uygula durabildigi kadar dursun sampuanla yıka, koku kalmıyor merak etme. Umarım saçın küsmemistir.
Kırmızı yapacaksanda daha az zararlı manic panic boyaları araştır.. bitkisel içerikli ve aynı zamanda saçı besliyor.. geçmiş olsun bubütün Yanıkları temizlettiysen problem olmaz ama burdan bakınca sanki biraz daha uçlarından aldırmak gerekiyor.. kestirmişsin bari tam kestir yararı olsun.. her duşta bakım maskesi uygula duşa girmeden zeytinyağı ile ov, 1 saat beklet öyle gir. Yararı olur..
Açıcıya izin verdiyse herşeye izin verir diye düşünüyorum. Kaldı ki bende zamanında kullandım ve bir kullanıcı olarak saçı gerçekten besliyor.. inanabilirsiniz. yine de sizin kararınız birşey diyemem.
Erkekler anlamaz demiş bir de saçını erkek kuaföre boyatıyorsun onun farkında ol önce sonra kağıt kalem al dediklerimi not al badem yağı fıstık yağı jojoba yağı karıştır kase içinde sonra saçına sür dibe sürme bitlenirsin yarım saat beklet yıka her gün yap bunu Not:5 senedir itina ile Saç tasarım uzmanıyım
Çok fazla oynadın sen saçlarınla.. takip ediyordum seni sadece bir kenardan baktım.. kırmızıda istiyordun sen.. biraz bırak saçlarını kendi doğallığına kavuşsun kel kalıcaksın yoksa..
Öncelikle başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum kızlar belki işinize yarar kafanıza takılan bişi olursa ben size yardımcı olurum ben bundan 2 hafta falan önce saçımı boyadım yıkandıktan sonra uç kısımları kopmaya başladı korktum haliyle düzelmez falan diye etrafına o kadar insan yanmış saçı kurtaramazsin kes desede ben kesmek istemedim çünkü saçlarım baya uzun kısa saçada alişamam diye kesmek içinden gelmedi iyi ki kesmedim ilk önce onarmaya uçlarıni kesmekle başladım sonra keratin bakım maskesini kullandım gratisten almıştım isminide yazarım aşırı iyi yumuşacık yaptı sonra baya araştırdım ne iyi gelir diye üzüm çekirdeği yağının saça çok iyi geldiğini gördüm hemen gidip aldım saçlarıma sürüp iyice yedirdim 30 dk beklettim ve yıkadım sizde kullanınca saçınizdaki farki goruceksiniz şampuan olarakta aşırı tavsiye edicegim bı ürün var haylada kullanıyorum bioblas ısırgan otlu şampuani gerçekten muhteşem bı şampuan çok memnunum bu süreç benim için zor oldu ama şu an saçlarım o kadar sağlık ve yumuşakki bu kadarınıda tatmin etmedim son olarak hindistan cevizi yağı kullanın onunda etkisini goruceksiniz akliniza takılan bişi olursa kızlar yazabilirsiniz ben seve seve cevap veririm size
Yerinde olsam kestiririm kurtarmaya ugrasirim sacin simdiden boyleyse 40 yasinda bir dusunsene? :( bence kestir kurtarmak icin herseyi yap cunku saclarinin durumu gerçekten iyi değil ortasinda baya aciklik var sacin az belli ki yapmayin kizlar ya üzüldüm boyle devam edersen ilerde cok arayacaksin bu saclari
Kazitsan anca gelir kendine heralde. Cok islem uygulamissin. Sacini kazit ya da tamamen yaniklarini kiriklarini aldir sonra hic bir islem yapmadan duzlestirmeden boyamadan buyumesine izin ver. Daha iyi olur
Kazitmak belkide bir kizin en korkulu ruyasi ama emin ol ancak o zaman sac kendine gelir. Diplerden kendi saclarin kisa surede cikar. Ayrica yanik sac uzamazda
Saçlarını berbat etmişsin. Üstelik yasında çok genc eger daha fazla saclarınla oynarsan kafanda gercekten sac kalmayacak. Keske demenin bir faydası yok bundan sonra. Ama daha fazla yıpratma saclarını. Ve yaptıgın kesim de hiç yakısmamıs onu nasıl kullancaksın merak etmiyo degilim.
Merhaba! öncelikle geçmiş olsun :( bununla ilgili başıma gelenleri ve nasıl toparlandığımı ben de youtube kanalımda konuştum.. Yardımcı olmak adına izlemeni temenni ederim!! SEVGİLER!
@keratineczanesi 'nin yanan saçlara özel seti var onu kullan kesin çözüm olur hem kestirmek zorunda kalmazsın hem de yanmış saçlarını onarır tavsiye ederim.
Canım saçların çok kötü olmuş ben de sürekli saçımı boyatıyorum ama arada dinlerdir bakım yap yoksa kısa zamanda tüm saçlarını kaybedersin ben saçlarımda yıpranma gördüğüm an saf keratin yüklemesi yapıyorum ücret olarak biraz yüksekama zaten sürekli kullanmıyorum boya dan boya ya da keratin dip bakım yağını kullanıyorum bence bu yaşta bırakma saçlarını bu kadar acil önlem al. Saf keratin geçici değil zaten ve evde uyguluyorsun kullan derim.
Bir müddet saçlarını elleme ve bakım yap. Ben de Sürekli renk değiştiren biriyim ve özellikle sarı tonlarında devam etmek için sürekli açıcıya maruz kalıyor saçlarım. Sık sık ileri derece yıpranan saçlarıma uzun süreli tedavi uyguluyordum. Yaptığım araştırmalardan sonra Liquid keratin ürünleri kullanmaya başladım ve gerçekten işe yaradığını gördüm. En azından evde hazırlanan maskeler ya da onlarca ürün arasında vakit kaybetmeden saçlarımı onarıyorum.
Keske hic boyamasaydin platin cok hos bir renkti okadar boyadan sonra zaten sacin yanması normal bide kırmızı sactan kolay kurtulamıyosun yani kızıla boyatmak isteyenler iyi dusunsun nekadarda boyasan turuncu rengi aliyo
diyecekler tabii sen zaten soruyu sorarken kendın olumsuz yaklaşmışsın onlar ne yapsın. İğrenç falan değil sadece yıpranmış gibi hafif kısalttırıp sade bir bakımla toparlarsın. felaket değil yani,
En İyi Cevaplar