Aile ferdlerim arasında türbanlı insanlar var, karsı değilim türbana herkes, istediğini giymekte inancını yaşamakta özgür ama sizcede kıyafet konusunda abartmadılarmı
Türbanlı insanlar kıyafet konusunu sizce abartmadımı?
Türbana karşıyım. Dinin hayatın merkezine yerleşip insanların giyiminikuşamını belirlemesine karşıyım.
Bu görsel, muhtemelen kurgudur. Ama kurgu dışında, türbanlıların dinci dayatmaya karşı, özgür bir seçim ihtiva eden, "alışılmışın dışında" giyinmelerini takdirle karşılıyorum. Kadınlar, birazcık kabul edilmiş olanın dışına çıktıklarında, herkesin kudurup, işi gücü bırakıp milletin kıçını nasıl kapattıkları üzerinden ahlakçılık yapmaları da bambaşka bir hezeyan.
muslumanliga aykiri bas ortusu kullanimini elestiremem. jartiyer, mini etek, ince corap hepsi yakisiyorsa giysin. ama bu resimdeki, donsuz giyilmis. vajinasi belli. erkegin fantazisi destekleniyor. haklisin basi acikta kapalida olsa bu goruntu hos degil
hocam, arkasindan onunu tahmin etmek zor mu? yapma akilli kadinsin. don giymeden kullanilan bir tayttan ne bekliyorsun? bence erkekleri suclamak icin on yargilarinizi kaldirin. :)))))))))))))
Hem de aşırı abartıyorlar artık! Bunlar maalesef dinleri gereği yapmaları gerekenleri bilmeyen cahil türbanlılar! p*rno bile bu kadınları obje olarak kullanıyorlar,, oradan retro ortamlara taştı artık bu görseller :(
Hayır sosyal medya abartıyor kim ne kadar kapalı ya da açık giyerse giysin size ne millet mini etek giyince feminizm oluyo kapalı çarşaf giymek zorunda ama bu millet bana ne demeyi öğrensin artık
Herkese selam! 🌟 Herkesin kendi tarzını ortaya koyma hakkı olduğunu düşünüyorum. Moda, kişisel ifade biçimimiz; bu yüzden her birey, stilini oluştururken rahat hissetmeli. Türbanlı insanlar da aynı şekilde modayı takip edebilir ve kendi özgün tarzlarını yaratabilirler. Abartı mı değil mi, bu oldukça öznel bir konu 😇. Önemli olan, kendilerini iyi hissettikleri ve istedikleri gibi giyinebilmeleri. İnançlarını yaşarken aynı zamanda şıklığı ve rahatlığı da yakalamak istemek anlaşılır bir şey. Unutma ki moda, herkese hitap eden bir sanat biçimi 🎨. Sevgiyle kal!
Bunlar Allah için kapananlar olsaydı eğer onun emrettiği gibi yaparlardı. Başlık çok doğru , bunlar türbanlı, müslümanların yaptığı işe baş örtüsü takmak.