Oje erkeklerin ilgisini çeker mi yoksa iğrendirir mi ?
Bazı erkek arkadaşlarım çok iğreniyor ojeden sizde öyle misiniz eğer beğeniyorsanız hangi renk ?
Bazı erkek arkadaşlarım çok iğreniyor ojeden sizde öyle misiniz eğer beğeniyorsanız hangi renk ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oje, bir kızın saç ve ten rengini tamamlamalıdır aksi takdirde erkeği ojeden soğutur. Oje, biz erkekler için tam bir fetiş. Ben mesela, tam bir oje fetişistiyim ancak dediğim gibi bir kız sürdüğü ojeyi kendisine yakıştırmalıdır, ten ve saç rengiyle uyumsuz renkler kullanmaya yeltenmemelidir.
En beğendiğim oje renkleri siyah, kahverengi, lacivert ve bordo ;) Bi' de vişne çürüğü, özellikle ten rengi süt beyaz ve saç rengi kızıl olan kızlarda muhteşem duruyor, ayaklara sürülüp ayak parmaklarını açıkta bırakan şık bir sandalet veya parmak arası terlik ile sunulursa harika oluyor.
En nefret ettiğim renkler ise ten ve saç rengi ne olursa olsun hiçbir kıza/kadına yakışmadığını düşündüğüm sarı ve su yeşili.
Kırmızı ojeyi gerçekten çok beğeniyorum. Ama kıpkırmızı olmalı ve tırnaklar MUTLAKA VE MUTLAKA uzun olmalı.
Açıkçası kadında ilk dikkat ettiğim şeyler uzun tırnak ve kırmızı oje diyebilirim. Eğer kısacık tırnaklıysa ve oje kullanmamışsa, kız çok güzel olsa da ona karşı ilgimi ilk görüşmede kaybediyorum.
Benim için kadında "olmazsa olmazımdır" tırnak ve oje...
Eğer kız tam sevdiğim gibi uzun tırnaklı ve kırmızı oje ise, hayranlığımı gizlemiyorum :)
"Bayılıyorum" diyebilirim :)
Bir kadın için oje bakım demektir bence ve benım bıldıgım kadarıyla erkekler siyah oje hic sevmezler ben en cok french severım :)
Burda bu soruyu soran cok oldu... cevaplarin cogunda french yada kirmizi ojeyi sevenlerin sayisi fazla oldugunu gördüm.
Cevap
12Cevap
yoo bence gayet de güzel duruyor. Ben ojeli bayanlarda en çok ojenin düzgün sürülmüş mü sürülmemiş mi ona dikkat ederim. Ojenin parmağa taşıp taşmadığına bakarım. Yani bakımına ne kadar önem verdiğini görmem için bir kriter benim için
Koyu renk makyaj ve koyu renk oje beni mest ediyor, özellkle kayu renk saçın uçlarına hafif kırmızı boya yapılması harika oluyor.
kendine yakışan neyse cevrendeki erkeklere hoş giden odur kendini bir amac uğrunda değiştirmek yanlış olur neysen o ol
Sadece sex sırasın da kesinlikle olmalı diye düşünüyorum. Özellikle ayaklar da kırmızı ve siyah mükemmel eçimlerdir kanımca. (ayak fetişisti olduğum çokmu belli oldu ya :P )
kendimi kötü hisettim ya senin gibilerden çok var diyince kendimi aşağılanmış hissettim :S Bu kadar kötüü bişeymi ayak fetişi olmak senin gözün de? Erkek arkadaşının ayaklarınla ilgilenmesi hoşuna itmezmiydi yani? :)
Kırmızı her tene dolayısıyla da her ayağa yakışmıyor, kırmızı ve tonları için kızın ten renginin açık olması gerekiyor. Esmerlerde kırmızı gördüğümde kusmak istiyorum, hele yazın bronzlaştıklarında kırmızı sürüyorlar ya deli oluyorum, böyle sahnelerle karşılaştığımda içimden "Zevkine sokayım" dediğim çok olmuştur.
Ojenin yakışanı cidden güzeldir. ama yakışmıyorsa sakıncalı
Renkler mor , syah
valla ojenin rengi ve kendisini hiç sevmem doğallık önemli benim için boyalı kadını revizyondan çıkmış araba gibi görüyorum
Tabiki kırmızı oje heleki uzun tırnaklarda ise bayılırım.
sanırım erkeklerde benim gibi düşünceklerdir; kırmızı oje ve bakımlı temiz birazda uzun tırnaklar daha ilgi çekici
sen suruyon mu
benim babam nefret eder ojeden :)) sürdükten sonra bişey demez ama sürerken gördüğü zaman kesin bi söylenir ojeye karşı bi takıntısı var nedense :S
Ojeden ziyada bakımlı el ve ayakları beğenir erkekler.. İlk bakım sonra oje.
renk ise kırmızı veya frech.
oje her zaman ilgimi çekmiştir eldede ayaktada...kırmızı favorim siyah ve sarıda çok hoş duruyor..
Bencede bir kadının bakımlı olması lazım oje renki kırmızı siyah frenç beyaz güzel duruyor tabiki manikürlüpedikürlü ise eğer düzgünse
güzel yani el ayak bakımlı olunca beğenmeyen neden beğenmiyor acaba
bence bir erkek ojeden önce başka şeylere bakar
Çogu begenır..
ojesiz daha güzel:)
cık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar