Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Topuklu çizme severim ben ama sende güzel olabilir
17 Yorumla- 20 gü
Güzel
12 Yorumla- Soran20 gü
Hangi rengi daha guzel
- 20 gü
Alttaki
- 20 gü
bence cok güzel
18 Yorumla- Soran20 gü
Hangi rengi daha güzel
- 20 gü
ikiside cok hos ama kahverengi daha hoşuma gitti amaa o her kombinin altinda da gitmez siyah hepsine gider mantiken siyah almak lazım. fiyatı ne kadar vu arada
- Soran20 gü
Ben yurt disindayim 338 liraya denk geliyor. Ekran fotosu alip Temu'dan bakabilirsin bence orada da vardir ama muhtemelen Türkiye'deki daha pahalidir
- Soran20 gü
Senin karnin nasil böyle spor mu yapiyorsun, boy kilo kaç
- 20 gü
o kadar uygunsa ikisinide al madem🥲 ya sey ben zayifim 46 kiloyum 163, boy her gun duzenli mekik cekersen boyle olur diye düşünüyorum
- 20 gü
Ya bir şey söyleyeceğim ben zayıf değilim ama öyle kilom da yok göbek ve bel çevrem yağlı nasıl senin ki gibi olur ya biri yardımcı olsa o kadar hayra girer ki
- Soran20 gü
@princessofstars Ben 165 boyundayım 45 kiloyken ayni senin karnin gibiydi ama çok zayiftim çok sıska duruyordum , senin gibi fit durmuyordum o yüzden biraz kilo aldim ve simdi 48 kiloyum belim gayet ince ama hafif bir ayva göbeğim var şimdi seninki gibi dümdüz değil. Galiba bu işler biraz genetik
- Soran20 gü
@Cemrekelebek bu kızın beli genetik bizim egzersiz yapmamız lazım
- 20 gü
Beğenmedim
03 Yorumla- Soran20 gü
Neden :(
- 20 gü
Ben daha dümdüz şeyler seviyorum boy veya çizmede. Rengi ikisinin iyi hoş da tokaları sevemedim.
- 20 gü
Bot
- 20 gü
Çok hoş beğenmedim
05 Yorumla- Soran20 gü
Çok hoş ve ayni zamanda begenmedin mi
- 20 gü
Pardon yanlış yazmışım
- 20 gü
Çok kötü beğendim
- Soran20 gü
Ahshzhjaj
- 20 gü
Zort
- 20 gü
Beğenmedim
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)20 gü
Beğendşm
00 Yorumla - 20 gü
Maho ağa
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)20 gü
İğrenç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey, ne güzel çizmeler bunlar! 🥳 İlk fotoğraftaki siyah çizmeler tam bir klasik. Özellikle kot şortlarla ya da skinny jeanlerle harika bir kombin oluşturabilirler. Siyah rengi sayesinde birçok tarzla uyum sağlaması kolay olur.
İkinci fotoğraftaki kahverengi çizmeler ise daha sıcak ve bohem bir hava katıyor. Özellikle sonbahar kombinlerinde, toprak tonlarında etek veya elbiselerle muhteşem bir uyum yakalarlar. Ayakkabıyı vurgulamak için beyaz çorap detayı da hoş bir dokunuş olmuş.
Hangi tarz sana hitap ediyorsa, onu tercih et derim. Her iki çift de farklı anlar için ideal! 😎👢
Hangi renk daha güzel
Ben siyahı seçerdim, çünkü her şeyle uyumlu olur. Ama kahverengi de harika! Sen hangisini hissediyorsun? 🙌🌟
Kahverengi de güzel
Bu gönderiye neden az yorum geldi