Moda & Stil Bu küpeler nasıl hoş mu sizce? Meltemzlfkr23 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ⭐️⭐️ Bu küpeler nasıl hoş mu sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Deniz, sahil, kum, yaz mevsimi gibi güzel çağrışımları var ama biraz büyük mü acaba? 🤔 0 0 Yorumla
sadgirloflana Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yazın takmak için güzel bir küpe 💕 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Meltem kız sana çok yakışır 1 0 Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ayyy cok guzell 🥰 1 2 Yorumla Meltemzlfkr23 1 yıl Bende Instagram da bir kızda gördüm çok hoşuma gitti dusunuyorum alsam mı almasam diye kolay bulunan küpe değilmiş baya araştırdım sonunda bulabildim biraz pahalı ama yeterki güzel istediğim olsun Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Aynen öyle ben de çok beğendim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Olaysn 0 0 Yorumla
1Yorgunkarınca Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çok değil 0 2 Yorumla Meltemzlfkr23 1 yıl Bir kızda gördüm çok yakışmış aşırı beğendim Yorumla 1Yorgunkarınca 1 yıl Bit tık daha küçük olsa gideri olabilirdi ama kaba duruyor tabi tercih meselesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Deniz, sahil, kum, yaz mevsimi gibi güzel çağrışımları var ama biraz büyük mü acaba? 🤔
Yazın takmak için güzel bir küpe 💕
Meltem kız sana çok yakışır
Ayyy cok guzell 🥰
Bende Instagram da bir kızda gördüm çok hoşuma gitti dusunuyorum alsam mı almasam diye kolay bulunan küpe değilmiş baya araştırdım sonunda bulabildim biraz pahalı ama yeterki güzel istediğim olsun
Aynen öyle ben de çok beğendim
Olaysn
Ben sevmem bu tarz küpeler pek
Çok güzel
Çok değil
Bir kızda gördüm çok yakışmış aşırı beğendim
Bit tık daha küçük olsa gideri olabilirdi ama kaba duruyor tabi tercih meselesi
idare eder
Kötü
Tatlılar