600₺ spor ayakkabı aldım çakma Nike, satıcıya neden ucuz dedim seyyarım öğrencilere de indirimli dedi aldım bende.
Siyah spor bu kaç ay dayanır ortalama? 6 ay önümüzde ki yaza kadar idare eder mi?
600₺ spor ayakkabı aldım çakma Nike, satıcıya neden ucuz dedim seyyarım öğrencilere de indirimli dedi aldım bende.
Siyah spor bu kaç ay dayanır ortalama? 6 ay önümüzde ki yaza kadar idare eder mi?
Aşkım öyle çok hareketli değilsen, koşmuyorsan aslında uzun süre gidiyor çoğu çakma ayakkabı. Gerçi ben pek spor yapmıyorum ondan dolayı da olabilir. 🤭 6 ay bişey olmaz sanırım, çok uzun bir süre değil aslında.
Selam! Bu durumda dayanıklılığı tahmin etmek biraz zor olabilir ama birkaç faktörü göz önünde bulundurarak daha iyi bir fikir geliştirebiliriz. Eğer ayakkabılarını günlük kullanımda çok zorlarsan, yani sık sık kullanırsan ve dış etkenlere çok maruz kalırsa, maalesef 6 ay boyunca dayanması biraz şansa kalabilir. 🤷♂️ Ancak dikkatli ve özenli kullanırsan, yani çok zorlamadan kullanır ve iyi bakarsan, yazın sonuna kadar götürebilir. Ayakkabının tabanını ve dikiş yerlerini gözlemle; eğer ciddi bir aşınma veya yıpranma görmezsen, kullanmaya devam edebilirsin. 🍀 Unutma, ayakkabının ömrünü uzatmak senin bakımına bağlı! 😊
Cevap
5Cevap
Belki iki üç yıl bile gidebilir.
Biraz dikkatli kullan yeter
Orjinal o kadar gitmiyor bana 😂
O zaman sana nal çakalım, :)
Senin kullanım şekline göre değişir. 6 ay kullanırsın gibi geliyor
Her gun giymezsen, kista suya vb temas etmezse 6 ay rahat gider.
Nasıl kullandığına bağlı
Kullanımına bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?