Başlıkta dediğim gibi hangi yüz kremini ya da nemlendirici ya da yüzünüz için kullandığınız şeyin ismi nedir?
Kendi adıma: Arko nem yoğurt-böğürtlen nemlendirici krem:D
Kendi adıma: Arko nem yoğurt-böğürtlen nemlendirici krem:D
lh5.googleusercontent.com/.../ogYQp4zSwEt_MZLStQeAoA-crcwRizBDYcRg293pLfrmPwcjKF1BiIwGWUQWb-kNDZDdIaq5-SRrBxcBYjahPAMD3pRirusZHCKkFvJNBsEfPRskc4TaIR3vRAHZ-5HPwbInqp9sCdwDIFENrALDcw=w460-h320-nc
Koreden gelen Face Shop ürünü olan bu krem setini kullanıyorum. Resmen beyazlattı yüzümü. :)
Vaauv iyiymiş
Bu kişi mi satıyor
www.thefaceshopturkiye.com/...-GEL-OIL,PR-302.html
The face shop Türkiye yazarsan çıkar. Bu kremin biri mesela
Teşekkür ederim:)
:P :P :P
bu bende alerji yapıyo yüzüm kızarıyor yaw ne var içinde bilmiyom
Yüz kremi kullanmıyorum. Onun yerine cildi beslesin diye haftada bir kil maskesinin içine ceviz yağı ekliyorum ve 1, 2 haftada bir krem yerine yine çörekotu yağı kullanıyorum. Daha güzel bir etkisi oluyor.
@LuaExpert beni bir kaile alsaydın keşke kokoş.
Aynen yaa bide triplex havası bile var bunların @Penyez_34
@duchesse Daha yeni gördüm gerçekten :) Genelde Aktardan alırım. Eskiden hepsiburada. com üzerinden tonik, doğal yağ, kil vs. :) alayını alıyordum. Sonradan biraz daha az yapmaya başlayınca aktardan almaya başladım. Hem yeşil kil hemde beyaz kil alıyorum. Cildin kuruysa kayısı çekirdeği yağı almanı tavsiye ederim yüz ve cilt için ama kayısı yağı değil bak dikkat et çekirdeğinin yağı olacak. Ceviz yağı ve çörekotu yağını da tavsiye ederim.
@Penyez_34 Penyez ne yapayım artık alışkanlık haline geldi :) Mesela banyoya girmeden önce maskemi sodayla hazırlarım :) Sonra anneme Türk kahvesi yaptırır, maskeyi yaptıktan sonra sigara, kahve keyfi yapıyorum :)
Özelden konuşsakız?
*Konuşsanız?
Teşekkür ederim :) Ama bana daha detaylı anlatmanı istiyorum. Kuru ciltler için ne renk kil kullanılmalı nasıl hazırlanmalı gramajı miktarı felan yazarsan çünki ilkkez deniycem mucckkk ;) @LuaExpert
Arko ne ya :) Hemen at çöpe. Onun yerine vichy ya da la roche posay gibi markaların nemlendiricilerini öneririm. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.
Arko, EVYAP, Evyap Sabun, Yağ, Gliserin Sanayi ve Ticaret A. Ş. isimli Türk sabun ve kişisel bakım ürünleri üreticisi firmanın üretmiş olduğu erkek bakım ürünlerinin genel adı.
Arkoyu Türk halkı ilk olarak silindir şeklinde ve kırmızı renkli traş sabunu olarak tanımıştır. Daha sonra traş bıçağından kreme kadar çeşitli ürünler Arko markası ile hizmete sunulmuştur... bir yerden başlayalım.. yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı
Cevap
52Cevap
2.bp.blogspot.com/.../neutrogena+(2).JPG
Ailecek kullanıyoruz haftada iki kere sürüyorum banyodan sonra ayaklarıma boynuma yüzüme ellerime dirseklerime anneme babamdan veriyorum gün boyu elini yıkasan dahiyumuşaklığı gitmiyor
www.kizlarsoruyor.com/.../q2452626-yuzunu-sadece-suyla-yikayan-cildi-guzel-olan-erkek-var-mi
zeytinyag kullaniyorum
Bepanthol kullaniyorum (el ve yuz icin olan). Eger kuru bir cildiniz varsa saniyesinde nemlendiriyor. İcerigi de gayet temiz. Bir de gul suyu da cildi yatistirir. Gul suyunun icilebilir olmasi bile ne kadar zararsiz oldugunu gosteriyor :)
kayısı yağı
nivea aqua effect canlandırıcı günlük bakım
neutrogena norveç böğürtlenli besleyici bakım kremi.
zümrüdüankakulu Olmuşsun yahu😄
Bir sürü krem var hangi birinin ismini veriyim..
avon care hand & nail cream, neuttohenar,
diğerleri pcden uzakta üşendim gitmeye :(
emilimi çok hızlı.. bebişime de banyo sonrası.. kendim için de. ciddi söylüyorum zeytinyağı çok faydalı:)
Neutrogena nin 2 farklı ürünü, L'Oréal Paris'in de 2 farklı ürünü, bir de yabancı bir jel var kılcal damar sağlığı için :D
Nemlendirici La roche posay dı sanırim yalnıs yazmadıysam bide günes koruyucu kullaniyorum bioderma..
Cildim yağlı olduğu için krem kullanmıyorum.
* Elma sirkesi
* Gül suyu cildim için kullandıklarım.
Kullanmiyorum sadece yuzume avokado ezip suruyorum ve nem patlamasi cok guxl.:)
Senin kremini ama ben daha çok yağ kullanıyorum susam limon kantorun hepsini karıştırmıyorum bir gün birini bir gün biri sürüyorum
Ben neutregena hassas ciltler için olan gündüz kremini kullanıyorum
neutrogena norwegıan formula çok kuru ciltler için olanını kullanıyorum bence güzel tavsiye ederim
Teşekkür ederim
çeşit çok var; gece-gündüz, makyaj öncesi gibi ama neutrogena her daim çantamdadır.
Babor selection gündüz için
babor ultimative intense repair gece için
oriflame dan bişey ama ismini bilmiyorum :)
ayrıca 20yaşımdan beri göz çevrem için de nivea serisi kullanıyorum inşallh hiç kırışmayacağım :))
bir çok marka denememe rağmen en memnun kaldığım marka Neutrogena.. bu arada cildim kuru
Loreal-skin perfection serisi (serum+nemlendirici)- celeritt (dermoskin). Yüz için bunlar vücut için başka şeyler var
Neutrogena vicibly clear pembe greyfurtlu 👍 ismi uzun ama kendi guzel ya
Cildim karma bu yuzden loreal karma cilt icin olan bir kremi var onu kullanıyorum. Memnunum
Arko sürme esmer yapar ıyce senı bende oyle oluyor sen başka marka krem sur avondan var krem onlara bak sen dovenın var
Kullandığının aynısı ve bence en iyi ve ucuz kremlerden biri aynen devam 😀
akşam yatmadan önce soğuk su. sabah kalktığımda duş alırken sıcak su. he su deyip geçmeyin su kokulu su kullanıyom ben..
:) aynen biz inceSU çocuğuyuz ehehehehe :)))
Babama almasini soylemistim eski kremimden yanlislikla arko soft touch almis simdi bunu kullaniyorum ve cidden iyi ki bunu almis dedim :)
😉😁
:P :P
Arko nem sade :D bir aralar mandalinalisini kullaniyodum herkes mandalina mi yedin diyodu biraktim :D
Teşekkür ederim
ben clinique yağlı ciltler için olan nemlendiricisini kullanıyorum yüzüm için çok memnunum
Teşekkür ederim
olay active hydrating nemlendirici jel kullanıyorum
Aşırı hassas bir cildim var, bu zamana kadar denemediğim krem kalmadı. en iyisi "ARKO NEM" NET. :)
Neutrogena kullanıyorum, şu mavi olanından, hem el hem yüz için.
Çok var ama genel olarak hepsi doğal market raflarına düşmemiş şeyler
Victoria's secret ın vücut losyonu mükemmel birşey... :)
www.botanikecza.com/...Kremi-SPF15-50-ml_5963.html
bunu ve bunun göz altı kremini
rica ederim :)
Yüzüme nemlendirici kullanmıyorum.
Acnemix jel ve doktorumun verdiği sıvı bir karışım kullanıyorum.
Kimyasall süre süre yüzünüz kimyalojilere dönmüş... Ben hacışakir saf sabunla nemlendiriyorum :D
Rica ederim 4 tanede + gelmiş espirimi yaptık laaa :D
El Yüz için NEUTREGONE Vucut için ise johnson baby yağ
Teşekkür ederim
Oriflame markasinin seftali ve kayisi ozlu bir kremi var onu kullaniyorum :)
Her bölgeye arko nem :D bepanthene kullan bepanthene. Her derde deva mucize merhem..
Nivea nın bir şeysini kullanıyorum işte. :D adına gidip bakamıycam şimdi
Bu basligi bir erkegin acmasi biraz sasirtici ilginc ama bir o kadar da güzel :)
Temizleyici icin Vichy kullanıyorum.
Peeling için garnier kullanıyorum.
Tonic var markasını unuttum.
Arada lazım oluyor. :-)
@ozgetuana
Veririm tabi :-) @ozgetuana
Krem kullanmıyorum temizleme ve peeling yaparım sadece
Teşekkürler
Ay tatlim benim senin kılın yok ya ne güzel :) göğüs kısmında :)
Herkese tesekkür ederim
Toplu mesaj gibi :)
Benim için özel olmayan kişiler herkestir
Haha
Teşekkürler
arko nem kremlerini ve sabunlarını pek tavsiye etmiyorlar
Ben yüzüme özelbi krem kullanmıyorum sadece duştan sonra bazen nivea sürüyorum kurumasın diye okadar
Anew'in nemlendiricisi, yağlı ciltler için çok uygun
Rica ederim. d
Gündüzleri nivea, geceleride tutya merhemi gibi bişey.
İyiymiş
loreal paris 3 etkili nemlendiricisi. mükemmel bir krem.
Teşekkür ederim
Endocare- Lipocutane duo. Yüz ve dudak için nemlendiricisini kullanıyorum. Yağsız olduğu için cilt altı yağlanma yapmadan nemlendiriyor yüzü.
plastik şeyler kullanmam doğal besinler yerim balık gibi
Teşekkür ederim
Nivea'nın Aqua Sensation yüz temizleme jelini kullaniyorum sadece.
Dove kullaniyorum nemlendirici orani daha fazla sanki cildin yumusacik oluyor :))
Peki, teşekkür ediyorum
dove önerırım hem yaglı olmuyor hem cabuk kuruyor hemde guzel nemlendırıyor
Elile Emollient nemlendirici kullanıyorum ben, bir de haftada bir kil maskesi yapıyorum cildi gergin tutması için.
Su kullanıyorum sadece.
Krem kullanmıyorum ama arada maske yaptığım oluyor, marka Garnier :D
krem kullanmıyorum
direk doğal zeytinyağı masajı yaparım o kadar
Arko-aloe vera e vitaminli cok guzel cildi puruzsuz yapiyo resmen tavsiye ederim :D
Rica ederim :)☺👌
Nemlendirici.. krem olarakta loreal gece-gunduz kremi:-)
Teşekkür ederim
Rica ederim:-)
:)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar