Size göre beyefendiler bir bayanın açık giyinmesi onu seksi gösterir mi?
Herkes değerli yorumlarını bildirirse memnun olurum.
Herkes değerli yorumlarını bildirirse memnun olurum.
Açık giyinme dikkat çeker bu kesin
ama elbisenin dekoltesine göre görüntünün ucuz mu olduğu seksi mi olduğu ortaya çıkar. Genelde bacak , sırt ve göğüs dekoltesi bir arada kullanılırsa ucuz görüntü ortaya çıkar , sadece birisini ya da ikisini açıp diğerlerini kapatmak seksi görünüş sağlar. Bu elbise kısmı
vücuda uygun giyinmek , kadının hatlarının genel silüeti , yüzündeki hoşluk da vücut ile açık giyinme uyumun idare eder
Bence hayır, kadın bir bütün..
*Ne elbisede nede makyajda seksilik, kadının kendisinde asıl..
sergilemek başka.
zarafetini asilce taşımak başka.
vücudunu iyi olmayan da giyinmesin.
Acik giyinmek degil de erkegin merakini uyandirmak, ilgisini cekmek seksi yapar kadini
Cevap
59Cevap
seksi lik kıyafetten cok bayanla alakalıdır bırı vardır cıplak gezse ilgimi cekmez baskası vardır mını etek ya da buna benzer az bı acık gıysın hatta tayt giysin dikkatimi ceker guzel durmustur sapık deilim ve bakan erkeklerın %90 ı da sapık değil ..
Kesinlikle hayir. Sadece tahrik etmek icin ortaya cikmis insanlarin libodosunu buyutup farkli dusuncelere salmaya sebeptir. Kadin asildir kendini oraya buraya acmakla seksilik degil aptallik eder. Kadin tek kisiye acar esine acar kendini ki asilligi belli olsun.
Kadını seksi gösteren tek ayrıntı,
www.doktorsigortasi.com/.../...e-calisiyor-546.jpg
Giyimin tarzı, kadındaki duruşu, algı unsurunu çok değiştirir..
Kimisi var teşhir için giyindigi ( veya giyinmediği ! ) çok belli ki degil Seksi, itici görünüyorlar ama efendi giyimiş yerine göre açık veya yakıştırabilmiş sınırında bir bayan görürsün, ne güzel olmuş dersin..
Şimdi açıklık var açıklık var
Mesela "Hot Point" derler Amerikada yaşadığım dönemlerde birkaç arkadaşımın söylediği üzere
Yani mesela "Gögüs ucu, veya işte cinsel organ"
O açıklık anlayışında , bu "Hot point" leri sınırında gizleyen seksi idir , ama umarsızca sergileyen (Aldırıç etmeyen , kapatmayan) ise sürtüktür , deniyordu , basit diye nitelendiriyorlardı.
Bende katılıyorum buna
Bazı açık giyinen kadınlardan içimiz kalkıyor. Çekici olmanın açık ya da kapalı olmakla pek alakası yoktur. Güzelse çekicidir, değilse çıplak olsa da bir şey değişmez.
seksi gösterir ama bir okadarda başın agırır onuda bil... başının agırmasını istemiyorsan islamın şartlarına göre giyin herzaman allah yardımcın olur..
Fiziği yoksa açık giyinmesi bişey ifade etmez. çünkü o açmış ama görünürde bişey yok. e o zaman da bir anlamı yok. kızın fiziği iyiyse açılmasa da belli eder ama açılırsa daha çok tahrik eder ve seksi gösterir
Olgun kadınlar ne giydiklerine bakılmaksızın seksidirler. Şımarık kızlar, daha seksi görünmek için açık kıyafet giyerler. İtirazı olan yazsın.
Giyinmemesi lazim fazla acik neaz necok yasabililecegi skintilara acik olmali fazla acik giyersede ama sncta karim olmadigi surece giyimine karismm kimsenin oneri bu sadece
Eşşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir bacım
Seksapalite içten gelir hareketlere yansır
Açıktan ziyade vücut görselliği önemli. Bazı kadınlar var çırılçıplak olsa bile seksi olamazlar ama bazı kadınlar ise doğuştan seskidir ayriyetten hiç bir şey yapmaları gerekmez eğer resimdeki sen isen doktor hanım seksinin :)
Açıklıkla alakası yok tamamen Kıyafet ile ilgili kesiminden modeline kadar bence ona bakarsak tabutlarda kapalı ama etkiliyo
Tayt olacak 😄
Kısmi açıklık seksi gösterir fazlası merak ve ilgiyi azaltır.
Tabiki sarışınsa mavi gözlüyse al beni diyorsa kaçırr götürürüm :D
hiç göstermez olurmu kim bilir kaç kişi açık gördüğünü hayal ederek iç geçirerek seyreder.. oda bundan zevk alır işte sergilemekten sadece erkeğinin görmesi gereken yerlerini millete gösterirken..
bazen hafif bir dekolte tamamen çıplak olandan daha seksi gelebilir. ama ülkemizde 60 yaşında teyzeye açık giydir. öküz gibi bakarlar. oda ayri mesele
Bi' çok kadın seksidir, bu seksiliklerini giydiği kıyafetlerle daha güzel gösterebilirler vs.
çıplak kadındansa transparanlar içindeki kadın daha sexidir. çok Seksi sözde türbanlılarda var ortalıkta.
Açık değil düzgün bir giyim ve güzel bir fizik genelde seksi gösterir.
Çekici görünmekteki amacınızı bir anlayabilsem. Erkekler baksın diyeyse bakınca da rahatsız oluyorum diyorsunuz.
Açık giyinmek değilde hatlarını gösteren olursa evet seksi gösterir tabi bunun içinde uygun fizik lazım.
açık giynmek yerine dar giyinirsen daha seksi olursun çünkü genellikle dar kıyaferler erkeklerın dıkkatını daha çok cekmektedır. ama tabi laf yemeye iftira atılmaya hazır olucaksın :)
Bu açık giyinmeyi de normal gündelik hayatına taşıyorsa bana göre kendine güvensizliğini gösterir.
Sexilik elbiseden değil kizdan ve de durusundan tavrindan gelio bence
Evet. Şöyle dolgun diri gogusler acik askili giyinildiginde beni baya bir etkiler derinden (: alt taraf etkilemiyir ama beni
her bayana yakısmaz her bayanıda seksı gosterme sayın dr
seksi kadın kendini her tülrlü gösterir zaten illa açık giyinmesi şart değil
tabii ki gösterir sonuçda manav gibi bütün meyve sebze ortada yani :D
Benim için bişe değiez gözleri ne bakmak tan elbiseyi fark edermiyim
Açık giyince bir heyecanı olmuyor , kapalı dar giyinenler dsha kışkırtıcı
Bayanı seksi gösteren kıyafet değil kendisidir. Bazıları ilgi çekmek için özel kıyafetler giyiyo o ayrı
Kapalılarda seksi oluyır napcaz :) cucut hatalarıyla alakalı :)
Tabiki hayır, seksilik sadece bir kadının orasını burasını açmak değil.
Hayır kadın seksi ise eğer semer giyse gene seksi gösterir :ddd
kimini çekici gösterir, kimini basit.
Sadece cinsellik amaçsa gösterir.
Yeri geldimi bir bakışı bile öyle olabilir.
Açıcağı yeri bilirse cok seksi olabilir :)
Düzgün bir fiziği varsa seksi !
şahsen çıplak kadınları daha Seksi buluyorum
profil fotodaki senmisin?
Hıhıevet
bayanına taşımasına göre değişir
Bana, bir mesaj, atarman, rica etsem
Neden buradan yazabilirsiniz?
doğasında yoksa olmaz
dekolte değil bakışlar gösterir
Giydiği elbiseye bağlı
Evet. Ne kadar açık giyindiğine bağlı.
bana göre o kişileri kaşar gösteriyor...
kısa boylu ve tombulsa olmaz.
Cok basit gosteriri..
bence cesaretli oldugunu gosterır
giyinene göre değişir.
Giyim tarzına göre değişir
kadına bağlı ve giydiğine göre
seksiliğini sergilemesi dikkat çeker sade
kendin için mi konusuyorsun? instagramın var mı
Tabiki gosterir tartismasi bile olmaz
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar