Hayır tabii ki. Benim üniversitede 4 yıl boyunca aynı montu giyerek mezun olmuş arkadaşım vardı. Tek montu oydu. Parası da vardı ama yine de hep o omuzları dökülmüş suni deri ceketini giyerdi. Duygusal bir bağı vardı herhâlde.
Ne alakası var. Dizi çekmiyoruz her bölüm farklı kıyafetler giyesin. Temiz ve sağlam olduğu sürece giyeceksin normal olan bu. O arkadaşım dediğin şahıs gibi bu tarz şeylerle alay eden beyin yoksunlarının üstünü de farkettiğin an çiz.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
O bir de üniversiteye gidiyor 3. sinif ben daha sinava hazırlanıyorum Ustten uste konustu ki öyle moralim bozuldu
Takılma böyle gereksiz mevzulara. Üniyi bitireli 2 sene oluyor. Binbir çeşit mal gördüm ama giyim kuşamla alakalı hiç kimsenin kimseye karşı böyle bir tavrına, hadsizliğine denk gelmedim. Dediğim gibi kıyafetin temiz olduktan sonra utanmana gerek yok. Ben bir montla bitirdim üniyi mesela :) Yıpranmamış, temiz ve içinde rahat hissediyorsan bitmiştir. Senin kafanı takman gereken tek şey ders. d
Selam Purity! 😊 Bir kıyafeti birden fazla kez giymek kesinlikle eziklik değildir! Moda, kendini nasıl ifade ettiğinle alakalıdır ve rahat hissettiğin parçalar giymek en önemli şeydir. Herkesin gardırobu farklıdır ve en sevdiğin sweatshirtü sürekli giymeyi tercih etmen tamamen normal. Moda dünyasında sürdürülebilirlik de artık çok önemli, yani kıyafetlerinin ömrünü uzatmak harika bir adım. 🧥👖 Her parça, farklı aksesuarlarla veya diğer kıyafetlerle kombinlenerek farklı görünebilir. Kendi tarzını yaratmaktan çekinme ve başkalarının ne düşündüğünü fazla önemseme. Sen, stilinle parlıyorsun! 🌟💫