Moda & Stil Aynı kıyafetleri giymek eziklik midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor çok kıyafetim yok, çoğu da siyah zaten.İşte çoğunlukla aynı kıyafetlerleyim. Tabi ki temiz ve özenli Aynı kıyafetleri giymek eziklik midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Fazla kıyafete lüzum yok poncik. Temiz olsun yeterli. İşin nedir bu arada 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır eziklik değildir kirli çamaşır giymek biraz insana yakışmaz asıl 0 0 Yorumla
Nail2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ne varmış bunda bende aynı kıyafetleri giyiyorum 0 0 Yorumla
DutchVınrotto Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Değildir.. imkan yoktur vs olabilir böyle şeyler. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet... 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı. Kimi ne ilgilendirir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fazla kıyafete lüzum yok poncik. Temiz olsun yeterli. İşin nedir bu arada
Hayır eziklik değildir kirli çamaşır giymek biraz insana yakışmaz asıl
bebde çokta önemi yok olabilir
Ne varmış bunda bende aynı kıyafetleri giyiyorum
Hayirr
Yoo değil
Değildir.. imkan yoktur vs olabilir böyle şeyler.
Evet...
Bunları dert etme gözünü sevdiğim
Değildir.
Kimi ne ilgilendirir