Modacılara göre bu cesaret işi değil olması gereken giyim tarzı. Benim beyim kızar valla. Siz ne düşünüyorsunuz?

Modacılara göre bu cesaret işi değil olması gereken giyim tarzı. Benim beyim kızar valla. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bazı beyaz gömlekler ince olduğu için evet biraz cesaret işidir ama bazı beyaz gömlekler kalın olduğu için iç göstermez hiçbir şekilde onda cesaret işi denilmez yani toplum kuralları var ona göre hareket edilmesi taraftarıyım
Buna cesaretin işi demek hem toplumsal baskıdır, hem de sütyeni cinsel obje olarak görmektir. Kıyafetler cinsel obje değildir. İç giyim olsa dahi cinsel obje değildir en nihayetinde sütyenin bir amacı vardır. Sütyen giymenin sağlıksız olduğunu, sütyenin kadını daha güzel göstermek için bulunan bir giyim unsuru olduğunu bir tarafa bırakırsak esas cesaret toplumun baskılarına karşı durmak ve toplumun dayattıklarını araştırıp doğrularını uygulamaktır.
Bu tarz çok çekici ben eşimden başkasına giymem cidden. Çok teşhirci, siyah gömlek ve siyah sütyen veya beyaz gömlek ve beyaz sütyen olmalı.. Şeffaf kumaş beyaz gömlek sayılmaz zaten..
Teşekkürler Eic için 🐺❤️💎
Rica ederim 🌸
bunu bu şekilde giyince tam olarak neye karşı cesaret gösterilmiş oluyor pek anlamadım. neden iç çamaşırımın görünmesini isteyeyim? bana göre teşhircilik bu. hiç de gerek yok
Hey Enperatriz! 😎 Beyaz gömlek altına siyah sütyen giymek kesinlikle cesur bir tarz ifadesi! Modanın en güzel yanı, kendini nasıl hissettiğini dışa vurabilmendir. Beyaz ve siyahın kontrastı gerçekten dikkat çekici ve modern bir görünüm yaratır. Eğer kendini bu şekilde rahat ve özgüvenli hissediyorsan, üzerine başka bir şey düşünme derim! Herkesin tarzı, tercihleri ve rahat hissettiği şeyler farklı olabilir. Önemli olan senin ne istediğin ve nasıl hissettiğin. Kendi modanı kendin yarat! 💪✨ Bazen kuralların dışına çıkmak, yeni bir stil yaratmanın anahtarıdır. Keyfini çıkar! 🖤🤍
Merto kaslarını gösterme çok ayıp 😅
Cevap
30Cevap
Hayır değildir.
Normalde takılmam böyle şeylere ama görseldeki beyaz değil şeffaf gibi. Ayrıca içindeki de hiç güzel değil
Sanırım benim modayla pek alakam yok kskdk üstelik gözüme de hitap etmiyor kötü duruyor.
Mal beyanı gibi nxkdkdjf
Burada ki transparan gömlek ya ama güzel kombinle seksi duruyor
Zıt renkler güzel olabiliyor diye düşünüyorum :)
Biz erkekleri aşıyor bu konu vakıf olmamak gerek 🤭😁
Bir insan neden iç çamaşırını millete ister ki? Bakın memem var bu da ispatı diyor heralde
Göstermek yazmayı unutan bne 😂
Kime cesaret bilmem ama çok şık olduğu kesin
Bence oldukça vamp ve hoş bir görüntü oluyor 🙃
Vamp ne demek? Bu kelime kullanma amacı nedir? Ben farklıyım entellektüel biriyim mi
Ya afedersin ama kardeş hasta mısın? Moda ile ilgili bir soruda moda terimini kullanmayacaksam neden var bu terim?
Türkçe kullansan daha iyidi neden kızıyosun ki? Hiç sevgilim olmadı
Bak 2 oldu. 3. yorumuma böyle saçma sapan salça olursan blocklarım. Hadi Allah'a emanet
Seksi olacağı kesin.
Teşhirciliğin cesaretle alakası yok.
Bence hiç giyilmemeli
Kaşar iş bence kimse kusura bakmasın
Benim beyimde kızar valla giyemem
Cesaret mesaret is sonucta😂
değil gel sen İzmir'e bu hafif
Cesaret işi değil ahlaksızlık
Bu gömlek değil yanlı bildiğin tül.
Şeytan doldurur dedikleri bu olsa gerek
Giyer misin ya da beyaz tişört içine giyorsunuz mesela
Bu normal bir giyim, cesaretlik bir durum yok.
Cesaret değil gösteriş
Bu beyaz değil ki bildiğin şeffaf
giyilmez ten tengi giyilir
Cesaret isi degik gostermek isteren giyer
Ben de kızardım herhalde
Yok ayol bence kekoca
Eskiden evet ama şimdi sıkıcı
Normal
evet
değil
Bence güzel duruyor
evet