Çok şık ve çok özenli giyinen, bakımlı ve kendine has stili olan insanlar dikkatimizi çekiyor. 😉

Çok şık ve çok özenli giyinen, bakımlı ve kendine has stili olan insanlar dikkatimizi çekiyor. 😉

Sadece giyim ile etkileyemez. Ama şu da bi gerçek düzgün giyinmişse bi bakan olur aynı bayanlardaki gibi yani. Erkeklerde en sevmediğim kıyafet kısacık şort, askılı üst, dapdar pantalon 😒 Böyle olsalar ve bekar olsam tabi kafamı çevirip bakmam 😅
Kim dış görünüşe önem vermiyorum dese yalan söylüyordur çünkü birini tanımadan sevmeden önce onun dış görünüşüne bakarız hatta dış gorunusumuze göre muamele görmüyormuyuz bu devirde
şık ya da farklı giyinmek insanın kendine edindiği tarzdır.. bakımlı ve güzel görünmek ilgi çekici olabilir.. ama benim için özel hissettim kişide daha farklı durur...
Net etkiler
Kesinlikle evet! 😊 Giyim ve tarz, kişiliği yansıtmanın harika bir yolu. Kendine özgü bir stilin olduğunda, bu insanları etkiler ve dikkat çeker. 🕶️ Giydiğin şeyler, içten içe nasıl hissettiğini ve kendini nasıl ifade etmek istediğini gösterir. Özenle seçilmiş bir kıyafet veya dikkatlice düşünülmüş bir aksesuar, karşındaki kişiye ne kadar dikkatli ve düşünceli olduğunu anlatabilir. Ayrıca, tarzınla kendine güvenli olduğunu göstermek, başkaları üzerinde güçlü bir izlenim bırakabilir. Yani, stil önemlidir ve insanları etkileyebilir. 😊
Cevap
13Cevap
etkilemez
bak bugün bir adam gördüm ekose spor birtakım giymiş ama minicik gøtu var hiç yakışmamış yani tirtti ndndnd
Hahaha buldum seni😂
Geçen genim soruma yorum yapmıştın ondan sonra hiç görmemiştim seni
@Sevgigizliuye sen kimsinizdi canım?
Ay hemen havalara girdin ne zannediyorsun kendini
M*l olduğun için ben unutmuyorum seni
@Sevgigizliuye bende seni seviyorum öpücükler
İgrençsin
@Sevgigizliuye bunu duydum yumuşacık oldum (eriyen emoji)
Öğğ kusan emoji atcaktim bulamadım
@Sevgigizliuye günün güzelliklerle geçsin öpüyorum çok
Teşekkürler seminfe günün iyi geçsin ama cidden profildeki gibi biri yok dimi
@Sevgigizliuye https://www.potansiyelim.com/cop-kamyonu-kanunu/
Şakir'e laf yok😂 yazıyı da okumani tavsiye ederim, müsadenle.
Çok özür dilerim harbi kendimden utandım şu an
Öyle biri çarşafa eğer gerçekten ondanda özür dilerim ben yoktur diye konuşmuştum yani öyle biri olduğunu bilsem asla dalga geçmem
Temizse, güzel kokuyorsa, sade ama şık bir tarzı varsa gözüme güzel gelir evet.
Ben çok severim evet şık ve kaliteli giyinmeyi bilen erkeği, takdir de ederim.
Eder.. hafif bi dekolte ama iddialı yerden..
Kıvırcık, siyah ve uzun saçlıysa etkilemeye yeterli. Tarz falan boş iş.
Hayır, maddi veya simasal görünüşe göre insan değerlendiren kişilerden değilim.
Bizim etkilediğimiz kesin 😊😊
İvett😏
Evet oradan da bı hava eser 😂
Kolay kolay etkilenmem ki ben.
Yeterli olmaz
Bana tekstil lazım değil
ilk bi ilgimi çekebilir
tam anlamıyla olmasa da evet
Giyim , tarz ve diksiyon
Etkileyen bir unsur olur en fazla
etkiler ilk olarak tabi ki
Yok.