1 yılFark etmez. Eskiden tramwya da kız görünce bosaliyordum. Bir kaç kere pantolon ıslandı tepki gösterdiler. Psikiyatri gittim iki ilaç yazdı rahatladım. En sonunda antiandrojen kendim gönüllü kullanmaya başladım. Erkekliğim kalkmamaya başladı. Şimdi Kadın dediğin şeyi biliyorum. Ben de arkadan yedim.
Kadın önden idrar ortadan kan ve arkadan kaka çıkıyor. Çıplak gezsin Fark ermez. Ölüm gelip alacak sonuçta.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen o kadar açık giyinmem ilk küçükken 17 18 yaşında bir elbise giydim yeşildi ve v yakaydı rozet vardı yeşil tül ve siyahlı biraz açıktı sonra bir abiye giydim pembe lila gül omuz açıktı uzundu sonra yine elbise giydim renkli elbise uzundu ama sırt açıktı boyundan bağlamalı sonra bir siyah elbise giydim oda kollar açık dizde elbise sonra en son yine dizde elbise 3 renkli pembe lila beyaz pullu onda da boyun açıktı
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin giydiği kendine. Doğrusu benim tek kriterim çekici görünmesi. Göze hitap edenin nereye ne giydiğine bakmam. Kendisini beğendiğimi de belirtirim daima.
Çekemeyenler ve yobazlar, engel atıp beni zahmetten kurtarın 👍🏻10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSistem senin soruya bi kapak resmi koymuş, o grinin 50 tonundaki başrol kadın değil mi ya? O dekolte falan değil kadın bildiğin patates filesinin içine girmiş..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Mert burada, nam-ı diğer Merto! 💫 Dekolte, dengeyi bulduğunda gerçekten harika olabilir. Günlük iş hayatında minimal bir V yaka veya omuz açık bir bluz şıklığı yakalayabilir. Gece etkinliklerinde ise, sırt veya derin V şeklindeki dekolteler, zarif bir stil katabilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, kıyafetin geri kalanının daha sade ve özenli olması. 🌟 Her zaman kendi stilini yaratırken, rahat ve kendin olabileceğin seçimler yapman en önemlisi. Unutma, moda kendini ifade etmenin harika bir yolu! 😉🕺
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u 1 yılkadın ne kadar isterse o kadar
00 Yorumla
1 yılKarşısındaki insanı rahatsız etmeyecek kadar olmalı. Şahsen göğüs dekoltesi fazla olan biriyle konuşurken rahatsız olurum çünkü konuşurken tek bir noktaya bakmayı sevmem. Etrafa bakarım, istemsizce sağa sola bakarım. Karşımdaki insanda dekolte varsa gözlerine bakıyorum çünkü onu dikizlediğimi düşünmesini istemiyorum. Düşünürken istemsizce sağa sola bakacsk olsam bile dekoltesine baktığımı düşünecektir. Bu yüzden rahatsız hissediyorum. Dediğim gibi, dekolte karşıdaki insanı rahatsız etmeyecek kadar olmalıdır.
02 Yorumla- 1 yıl
Sen de biceplerini kapatıyorsun o zaman? Tabi kapatmana gerek yoksa başka.
- 1 yıl
Bicepslerim karşımdakini rahatsız ediyorsa kasmadan dururum zaten kasıntı bir insan değilim.
Şöyle örnek vereyim. Normalde üstü çıplak, sadece şortla karşında duran bir erkekle konuşmak seni rahatsız ederdi muhtemelen. Ancak sahilde bu kılıkta birisi sana yol tarifi sorsaydı veya saatin kaç olduğunu sorsaydı ona istediği yanıtı verirdin ve yoluna devam edebilirdin. Yerine göre giyinmek lazım. Ben herkes tesettüre girsin veya herkes çıplak gezsin demiyorum. Yerine göre giyinmek lazım. Bir akraban senle yarıçıplak konuşsa haz etmezsin ancak sülalecek denize gitmişsinizdir orada bu bir sorun olmaktan çıkar, normalleşir. Umarım açıklayıcı olmuştur.
1 yılEşime karşı ve evimde limitsiz olabilir ama başka insanlara karşı rahatsız hissederim vücudumun yüzde beşten fazlası dekolte olmaz, o da fazla açık olmaz zaten.. Ben kapalı biri değilim ama dekolte giyinmek kesinlikle tarzım değil.. Evli olmasam bile, benim düşüncem giyim tarzında dekolte azaldıkça kaliteli duruş çoğalıyor..
40 YorumlaBen kadınların göğüs bölgesinde ve sırt bölgesinde olan dekolteleri çok beğeniyorum. Ama tabi her bedene sahip kadınların değil. Büyük beden göğüs dekoltesi hoş duruyor, küçük beden sırt dekolteside. Kadın biraz spor yapmışsa iki dekoltede muhteşem duruyor. Her dekolte dekolte değildir 😊
13 Yorumla
Soran1 yılÖnerir misin ailede bu şekildr
Soran1 yılKime ne önerdin mesela
1 yılsadece yatakta olmalı.. geri kalan dekolte giyim gerçekten kim icat ettiyse onu kazığa oturtmak lazım.
bakın dekolte giyinmenin bir gerekçesi olamaz. olmamalı... ya çarşaf giydirecekler ya dekolteli çıplaklık... arası yok sanki.. illa milleti iki uca itecekler
ne kapalı ne açık kızlar. vardı bi ara işte onlar en mağdurları bu durumların.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir ayarı yok nerede giydiğin önemli plaj kenarı bir mekanda çok daha rahat parçalar tercih edilebilecekken şık bir restoranda tek kısım dekolte daha uygundur sırtta varsa bacakta olmaması veya göğüste varsa sırtta yer alamaması gibi.
Bu bir yobazlık da değildir hatta ingilterede çok ünlü restoranlar var içeri girenlerin giyimine çok dikkat edilir.
Nezih klas bir ortamda mini etek klüp kıyafetleri abes kaçar.
Buna giyinme adabı denir.
40 YorumlaOrtama göre değişir. Bence şirket, okul gibi ciddi ortamlarda dekolte kesinlikle olmamalı. Sokakta ise abartıya kaçmadıkça göğüs, sırt olabilir bence. Ha ama eğlenmeye veya deniz kenarı bir yere gidiyorsanız tabi fazlaca açık giyinmekte sorun yok.
29 Yorumla
Soran1 yılEvet en mantıklı yorum. Giyiyor mısın o şekilde
Soran1 yılEn açık nerde nasıl giyindin
Soran1 yılPlaj değil ya orada herkes öyledir
Soran1 yılHmm evet bu güzel mini derken diz hizasında mı
Soran1 yılİç giyimde ne tercih ettin
Gizli Üye(25-29)1 yılBence meme ucu kesinlikle gözükmeli, zerafet katıyor.
Aynı zamanda sırt dekoltesi de bir kadının estetik vücudunu yansıtıyor, sırt çizgisi ayrı bir sexilik katıyor.
Hatta şeffaf kilot da giyilebilir
Soyuna soyuna zaten bi tüm vücudu göstermediğiniz kaldı amwq
00 Yorumla
1 yılDekolte seviyorum ve rahat ettiğim dekolteyi giyiyorum.
60 Yorumla- Moda & Stil konusunda 994 cevap paylaştı.
1 yılsırt gogus bacak dekoltesı hepsıde guzel

012 Yorumla
Soran1 yılEvet güzel ama zor elbise
- 1 yıl
her kadına farklı dekolte yakısır
Soran1 yılÇevrenden örnek verir misin
- 1 yıl
karsı komsumun memelerı ırı ona gogus dekoltesı cok yakısıyor
- 1 yıl
yan bınada dolgun hatlı bır kız var oda sureklı bacak dekoltelı elbıse gıyıyor normalde yakısmaz dıye dusunurum ama yakısıyor seksı goruntusu var
Soran1 yılAilede yapan var mı
- 1 yıl
yalnız yasıyorum ailem uzakta uzun zamandır gormedıgım ıcın ordan ornek vermeyecegım
- 1 yıl
sana hangısı yakısıyor
Soran1 yılAilende olsaydı belki istemezsin dekolte giyrmeleirni diye düşündüm
- 1 yıl
yoo ısteyen ıstedıgını gıyer eskı esımde gıyerdı ona sırt dekoltesı yakısırdı
Soran1 yılYandan göğüs dekoltesi de güzel
- 1 yıl
kısı dekolteyı yakıstırdıktan sonra hepsı guzel yerınde olmalı gerektıgı kadar ne eksık ne fazla
1 yılGiyen kişinin "Bakın g. tüm, bakın memem" düşüncesi ile giymediği sürece güzel oluyor.
Estetik durmadığında inanılmaz yersizleşiyor02 Yorumla
Soran1 yılTanga bikini?
- 1 yıl
İç çamaşırı ile denizde yüzmek için tasarlanmış giysinlerin bununla ne alakası var?
1 yılBence aynı anda 2'den fazla dekolte olmamalı.
Aşırı göğüs dekoltesi çok basit görünüyor.
Ben sırt dekoltesi ve madonno yakayı çok beğeniyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Çok zevklisin 👍🏻👍🏻
- 1 yıl
@rekreasyonistt teşekkür ederim 🌼
- 1 yıl
Rica ederim ✨ ✨
1 yılDerin sırt dekolteli uzun spagetti askılı kırmızı saten elbise giyip saçını da hafif dağınık topuz yapan kadının kalçasıni çok fena avuçlayıveresim geliyor bak
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı.
1 yılDekolte yerine göre iyidir bence her yerde dekolte olmaz bir cluba gidersin bir eglence partiye gidersin giydiğin şey dekolte olabilir ama bazi yerlerde de saçmadır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklerin bakması hoşumuza gidiyo açık konuşalım yani. Ben mutlu oluyorum gözler üzerimde olunca. Cokta abartmayacak şekilde dekolteli giyinirim
41 Yorumla- 1 yıl
Dekolte de en çok tercih ettiğin ne
1 yılmaksimumu yok ciplak cikmadigi surece isteyen istedigi sekilde ciksin.
48 Yorumla- 1 yıl
Naisl yani
- 1 yıl
@Muhammet35354270 boylr cikan da var bunu kadinin kendisi dusunmeli ozgurluk maksimum ama rahatlik zannetmiyorum maksimum olacagini
- 1 yıl
Benim için bu bile çok 😄
- 1 yıl
@Muhammet35354270 ne cok
- 1 yıl
Açıklık yaani
- 1 yıl
Sen kapalı olmasa idin nereni acardin dekolte de
- 1 yıl
@serkan-demir malmisin
- 1 yıl
ne alakası var sen olsan nasıl bir dekolte giymeyi isterdin dedim
Hoşuma gitmiyor başka erkeklerin bana bakması o yüzden bence olmamalı
40 Yorumla
1 yılSırt dekoltesi çok zarif bence ince belli kadınlarda
41 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Kıskanırım seni ben
Bedeninin her zerresini
O kadar kıskanırım ki
Sen nefes alamaz iken ben
Korkarım
Bedenini görecek elalemin kafadına sıcağım yaratan ın yaratığı canı alacağım diye.00 Yorumla
1 yılBiraz mini olabilir ama dizin çok üstünde olanları değil. O gerçekten tuhaf gösteriyor. Biraz da göğüs çatalı olabilir. Diğeri çıplak gezme oluyor harbiden.
00 Yorumla
1 yılBence göğüste olmamalı bacak ve sırt olabilir ama meme dekoltesi bence çok ucuz gösteriyor
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla memem gözükcek sırt dekoltemde aynı şekilde
61 Yorumla- 1 yıl
Güzel
1 yılBunlar abartı Max zaten soyunmadıkları kalmış memesi görünüyorsa abartıdır işte az çatalı görünsün onun ilerisi fazla
10 YorumlaTek bi yerde olmalı öylesi daha kaliteli gösteriyor…
20 YorumlaYani bu olunan yere mekana göre değişebilir :)
06 Yorumla
Soran1 yılNerde en fazla giyilir
Soran1 yılGece kulübü
Soran1 yılAtabilirsin :)
Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Bence kişinin rahatlığını bozacak kadar olmamalı kişi nasıl rahat oluyorsa o kadar olmalı.
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle düşünür herkes
Gizli Üye(25-29)1 yılGöğüs ucum görünmesin, bir de iç çamaşırım görünmesin yeter bence
50 Yorumla- Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı.
1 yılSırt dekoltesi
Topuk dekoltesi
Gerisi önemsiz.06 Yorumla
Soran1 yılNiye önemsiz anlamadım
- 1 yıl
Topuk dekoltesi neresi oluyor?
- 1 yıl
@_gunes__00 topuklu ayakkabı da örneğin topuk kısmının gözükmesi. Nasıl ki parmak dekoltesi varsa topuk dekoltesi de son 2 3 yılın geçmeyen modası.
- 1 yıl
Şimdi gördüm
- 1 yıl
@_gunes__00 😊
- 1 yıl
😊
1 yılAkşam yemeği dışarıda klüp giderken özel günlerde hoş olabilir
010 Yorumla
Soran1 yılEşine nasıl bir kombin önerisinde bulunursun peki o günlerde
- 1 yıl
Pek karişmam fikrimi sorarsa söylerim insan kendine yakışanı giymeli
Soran1 yılEn beğendiğin neydi dışarda peki aklında kalan
- 1 yıl
Fizik güzel olan bayana hersey yakişir bence ama derin göğüs sırt dekoltesi mini etek hoş durabilir dikkatleri üzerine cekmek için
Soran1 yılKıskançlık yapmıyorsan güzel
- 1 yıl
Hayır yapmam abartı aşiri olmadığı sürece.
Soran1 yılMaksimum sınırın nr
- 1 yıl
Partnerime güvenirim sınır koymam
Soran1 yılAbartı neydi
- 1 yıl
Yaz cevaplarim istersen
1 yılGeldi yine eşim/sevgilim giyinsin hoşuma gider , diyen delikanlı gibi delikanlılar 😅
11 Yorumla
1 yılBek ve derin bacak hoşuma gider göğüs çok klasik
10 Yorumla
1 yılAyarında güzel. Hafif dekolteler hoşuma gidiyor ama çıplaklık değil.
10 Yorumla
1 yılDengeli dekolte her zaman her yaşta ve her tarzda number one
10 Yorumla
1 yılSadece evin içinde dekolte giyinmesini isterim o kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDekolte ile Çıplak gezmek farklı
Bizim milletimiz ne zaman anlayacak bunu bilmiyorum
Şeklini belli etmediğiniz bi iç organlar kaldı20 YorumlaÇıplaklık kadar açık giyinen olmaya başladı bence hiç olmasın çünkü özgür diye orspu oldular resmen
00 Yorumlaseksiliği koruyacak tarzda olmalı. dekolte diye çıplak gezilmemeli. hafif gizem olmalı:)
00 Yorumla
1 yılilerde eşimin giymesini asla istemezdim. benden boşanırsa giyebilir tabi.
06 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Ya zarif olmalı dekolte demek... Değil bu konuda söylenecek çok şey var da susmak istedimm
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılÇok hafif belli belirsiz göğüs dekoltesi harici hiç ilgimi çekmez isteyen ne yaparsa yapsın
00 Yorumla
1 yılBen sade sevgilimin bana giyinmesini istiyorum başkasına değil
00 Yorumla
1 yılBazı insanlarda çok komik duruyor memeleri yok ve hala gösterme peşindeler bende var hemde çok ama fazla dekolte giymiyorum
51 Yorumla- 1 yıl
Aynen yamenesi yok niye dekolte giyiyor anlamıyorum çok kötü ezikçe
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç olmamalı açası varsa ya tam açsın ya hiç açmasın
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBak benim burada neyim var değil de bak acaba burada neler var dedirtmeli.
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 551 cevap paylaştı. Sırt dekoltesi güzeldir. Göğüs dekoltesi, mini elbise vs çok ucuz duruyor
00 Yorumla
1 yılNerde oldğu önemli değil dozunda olmalı, afedersin ama yabancı ve bizim ünlüler sırf konuşulmak icn bkunu cikartio
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkekleri taciz edip de sonrasında sapık demeyin, sapıkların sebebi bu resimdeki gibilerdir.
Etki Tepki...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGöğüs ve sırt dekoltesi seviyorum annem giyer bazan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir kız benim için ne kadar değersiz ise o kadar açık giyinsin
00 Yorumla
1 yılEvin içinde olmalı ozel olmalı sokak çiçeğini herkes koklar önemli olan nadide bir çiçek olup tek kişinin olmak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMadem çıplak gezmek istiyorsunuz neden farklı isimler vererek uğraşıyorsunuz ki soyunun anadan üryan gezin yani
10 YorumlaModa & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Nerde nasıl giyilmesi gerektiğini bilmeli knk en önemlisi bu
00 Yorumla
1 yılşu iyi bence
00 Yorumla
1 yılSanırim soruyu çıplaklık sınırı ne kadar olmalı dıye soracktın
10 YorumlaOff sırt dekoltesi çok muhteşem bir şey
40 YorumlaSırt ve bacak hoşuma gidiyor benim
11 Yorumla
Soran1 yılBacak ne kadar açık olmalı
Herkes kendine yakışanı giymeli
114 Yorumla
Soran1 yılYani?
Soran1 yılAilene o şekilde mi diyorsn