arkadaşlar tesettürlü bir bayan nasıl giyinmeli
link atarmısınız
link atarmısınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarım kilo makyaj dar kot topuklu ayakkabılar ama kafası kapalı sorsan neden kapalısın diye Allah rızası için derler. Hani bunu söyleyen ve bu tarz giyinen kapalılar artık bu söylemden vazgeçin cidden komik oluyorsunuz. Kuran'da tesettür açıkca belirtilmiştir. Açıp okursak tesettürün nasıl olması gerektiğini öğreniriz. Sürekli ona buna sorarak haraket ettiğimiz için karşımızda dar kotlu makyajlı ve yüksek topuklu tesettürlüler var.
link yoksa bir anlamı olmaz ama ne kadar kapalı olursan ii türban anadolu kadını gibi olmalı dar elbise olmamalı vucut hatları belli edilmemeli
bunlar demode oldu artık daha tarz bir şeyler arıyorum
olabilir ama böyle olanlar yakışıyor yani.
Cevap
16Cevap
Tesettür demek . Baş kapamaktan ibaret değildir . Çok dar vücut hatlarını belli etmeyen açık bir tarafı olmaya kıyafet ile renk olarak kendini gösteren renkten uzak sade bir kıyafet olmalıdır . Tesettür giyinişiyle değil ağırlığıyla fark edilmek demektir . Benim açık olsun tesettürlü olsun herkese saygım var . Ama farz için değil de tarz için kapananlara bir sözüm var . Kapalı kızları da görüyoruz diyenlerin her lafı hanım hanım tesettürlü kardeşlerimize atılan her lafta vebal alıyorsunuz . Bunu iyibilin
Vücut hatları belli olmayacak şekilde giyinilmeli ve baş örtünün omuzlardan aşağı doğru düşmesi lazım... Daha tarz bir şeyler arama Müslüman Müslümandır şekil değiştirmez. Pisi pisilere benzeyen bir şey var babet diyorsunuz sanırım onlara onlarında giymeyi doğru bulmuyorum, bacak görünmeyecek şekilde çorapla filan olabilir.
Bununla ilgili doğru bilgisi olan başka sana daha yakın olan birilerine danışsana ?
Böyle bir niyet bile çok çok güzel.
be hey münafık sen nasıl benden çıkan bir şeyi içine alabilirsin ...
.
.
.
nefes ten bahsediyorum , sonuçta aynı havayı soluyoruz ... ki bu bence senin saçını görmemden daha vahim ...
ulan hala bu kafadaki insanlar var kafanızı asfalta sürüp kıvılcım çıkarmak istiyorum ...
baş tesettürlü altta dar tayt ya da çok dar kesim kot giyip üzerine tunik atıp kapanmada nasıl kapanırsan kapan pardesü ve baş örtüsü bence yeterli. karaların içine bürününce daha çok dikkat çekiyor insan şahsen içinde ki bayanı merak ediyorum
tesettürlü bir bayan bence modern kapalı dedikleri giyim tarzını uygulamamalı. altta dar pantolon kafada örtü iyi durmuyor. uzun etekler ve gömlekler güzel oluyo
igrençsin
Yüzü boyanmış, bacakları topuklu ayakkabı ile yükseltilmiş, kalçayı gösterecek iç giyim ile bir bayanın girdiği testtür tesettür değildir. Allah'ı kandırmaya çalışmaktır.
mesela kesinlikle böyle giyinme link
normal hayatta kimse böyle giyinmez de herhalde senin anan kız kardeşin böyledir herhal
fotoğraflarda uzaydan çekimdi zaten.ailemde sülalemde 1 tane kapalı insan yok sen rahat ol.
ben böyle olsun isterdim
link
külot belli eden dar etek dar badi ve türban şeklinde <3
+1
bugün gördüğüm bayan gibi olma da, altta diz boyu etek başı türbanlı ruj sürmüş, müslüman müslümanlığını bilmeli, insanı dinden soğutmamalı.
üstü cami altı kilise olmayacak.. ya tam açacak ya tam kapayacak. ;)
.
Tanga ve altına platform topuklu giymezsen olmaz hüloğ.
karı modern türbanlı.reelde müslüman takılıp burada klavye başında böle yazıcak artık napalım
tatlı su tuzlu su bu karılardan çok var işte piyasada
İnstagram hullerine bak tarz istiyorsan.
Ama yok farz diyorsan pardesu esarp.
linkle filan işiniz olmasın biraz düşenerek ve okuyarak nasıl olması gerektiğini bulabilirsiniz
kloş etekler güzel olurdu bence
Hatları belli etmeyecek, sade bir giyim.
baştan aşağı kapalı giyinmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar