Ben yaşımdan küçük gösteriyorum ve artık bundan çok sıkıldım. Boyum orta, bebek yüzlüyüm, sesim de ince bir de bazı çocukça tavırlarım da olunca oldukça küçük gösteriyorum. Kendi yaşımı göstermem için ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
+1 yıltamamen genetik, minyonlukla kemik ypısıyla alakalı bi durum, yapabilicegin bişi yok bndede aynı sıkıntı oldugu için hakkaten çok boktan bi durum..iri, yapılı, kadınsı kalın kadınlara inanılmaz imreniosundur, bndede aynı durum var..30 yasındayım max 19 diolar, sakalı kesersem 17'lere falan inio bu durum..dedigim gibi hiçbir ortamda yaşının saygısını, hakettigi saygıyı görmezsin..bide artık duymakdan tiksindigim bi 'canım'sıfatı varki artık bıktım bıktım..kuruyemişcide, pastanede, spor salonunda, manavda, işde heryerde bana hitap sekli 'canım'...gecen bnden 2 yas küçük bi herife ismiyle hitap ettim, neden abi demiosun koskoca adama dediler etrafda:) tek korkum 70 yasına gelip hala 25 göstermek..bari 70e falan geldigimde 40 gösteriyim razıyım...bebek yüz, minyon yapı, ince ses, mütemadiyen kısa boy, bide üstüne düzenli antreman ypıosan (sporcuyum) vede spor giyiniosan ztn bu durum ortaya cıkıo..sana tavsiyem sakın büyük göstermek adına sacma sapan kilo alıp, agır makyaj ypıp 1.80lik kadınların giydigi tarz giyinmeye calışma..dahada komik olursun..şuan enazından sevimli kız diyipde seninde alıcın çıkar, o zmn hepden bitersin..bizim genetigimiz böle yapıcak bişi yok, ben artık o kdr aşıtım, o kdr sıkıldımki bu muabbetlerden biriyle tanışınca ilk yasımı sölüorum, gerekli saygıyı duysun diye..çok boktan bi durum...
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benden 3 yaş küçük kardeşimi gittiğim ortamda abim sanmaları beni her ne kadar uyuz etsede bundan memnunum:) Bazen yaşımın getirdiği olgunluğun gerektirdiği hareketlerden kaçabiliyorum:)) Sende öyle olmalısın mutlu mesut devam et kimse büyümeyi istemez...
52 Yorumla- +1 yıl
Belki biraz daha ileride avantaj olabilir ama şuan çok sıkıcı küçük göstermek
+1 yılBence küçük göstermek kötü bişey değil.istediğin zaman giyim ve makyajla büyüyebiliyorsun zaten.
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında haklısınız
- +1 yıl
hayır doğal durmuyor
Bu çok güzel ve çok fazla avantajı var.Bence hiç değişme,olduğun gibi kal.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
+1 yılBak ben seni en iyi anlayanlardan biriyim.Çünkü aynı dertten ben de müzdaripim. Hem de bir erkek olarak. Gerçekten kötü bir durum. Sorun seni tanımayanlarda çıkıyor. Aynı yaştaki kişi sana kardeş olarak bakıyor Çünkü bilmiyorlar yaşını ve yanlış tahmin ediyorlar. Tanıyanlar ve boşboğaz olmayanlarda sıkıntı yok. İnsanların çoğunun, yaşını öğrendikten sonra sahte bir şekilde “Genç göstermek iyidir yaşlanmazsın” demeleri çok da moral düzeltmiyor. Bazı boşboğaz insanlar da çocuk sandım diyorlar ya da liseye gidiyor sandım diyorlar. Yaşını öğrendikten sonra hala böyle diyenlere cvp verme. Ya da iyi bir cevap ver ki sussunlar. Bazen en iyi cevap dikkate almamaktır. Bazı güzel insanlar da var ki senin yaşını davranışlarından anlıyor. Ve asla sana saçma kelimeler söylemiyor. O insanlar ise kültürlü. Ha bu tanışma durumunda böyle muhabbetler geçici ama sonrasında negatif yükü uzun süre olabiliyor. O an kendine hobi edindiğin şeylerle ilgilen kafan dağılır. Yanında, çantanda kitap bulunsun oku.(Okuyorsun belki de bilemem) Ayrıca başka şeylerle de ilgilen. Hayatta başarılar. Ve yüzün hep gülsün :)
50 Yorumla
+1 yılBırak yaşın senden büyük görünsün napcan büyük gösterip :Pp
Göster ama elletme demiş bir atasözü
Ne alaka ya ! :D20 Yorumla
+1 yılbence normalsin niye baskası oluosnki kendin ol işte hem illa seni o hallerinlede beğenen vardır kendinle barıs bence küsme kendine
13 Yorumla- +1 yıl
Kendimle barışıkım zaten sadece biraz daha yaşımı belli etmek istiyorum
- +1 yıl
bosver bence ileride yasıtların kendini kucuk göstermeye calısırken senin böle bi derdin olmayacak bile
- +1 yıl
O da doğru
+1 yılaslında çokkötü bi olay değil şöyle düşün hem cınslerın 40 45 yasnda gosterırıken sen 30 35 yasında yada daha genc göstereceksın
22 Yorumla- +1 yıl
Annem gibi yani annemde küçük gösterir onu ablam sananlar çok oluyor aslında çok güzel birşey annemde çok memnun ama şimdi büyük görünüp büyüyünce küçük göstermenin bir yolu yokmu? :D
- +1 yıl
oldu başka ne istersin :) ya boşwer kucuk olmak sevımlıolmaktır =)
+1 yılKüçük derken orta okul ogrencisi gibiysen zor isin. Makyaj ve kiyafet tercihilerinde daha dikkatli olmalisin
12 Yorumla- +1 yıl
Evet orta okul öğrencisi gibi.zaten artık dikkat ediyorum eskisi kadar küçük göstermiyorum ama orta okul son sınıf öğrencisi falan sanıyorlar yada lise 1
+1 yılbence bir problem olmamalı.
çok sevecen durursun ben öyle bakarım... :)00 Yorumlaminyon tipli , babyface tiplerden hoşlanan erkeklerde var. mesela ben :D
sadece sen birazdaha az şirinlik yapabilirsin. Yüzünde çok şirinse peluş oyuncak gibi olursun sonra kimse ciddiye almaz :D00 Yorumla
+1 yılbence böyle kal
biz sizin içinizdeki o kız çocuğunu seviyoruz zaten
onu öldürmeye çalışma04 Yorumla- +1 yıl
TŞK.ederim
- +1 yıl
ha tabi bazı sorunlu erkekler bundan faydalanarak seni basit bi kız görebilir..eğer davranışlarında bi küçümseme hissedersen ...ki hissedersin ağzının payını verirsin
sonuçta bilgili birisin diye tahmin ediyorum...
benim demek istediğim ; ceyda esra kardeşlerin kültürlü , bilgili versiyonu olman
ki öyle biri olduğunu düşünüyorum yazdıklarından
o zaman no problem :)) - +1 yıl
İyi birşey mi söyledin hakaret mi ediyorsun anlamadım ama TŞK yinede
- +1 yıl
:))
10 sene sonrada küçük göstermek için ugrasırsın birak keyfii cıkar bu durumun
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında haklısınız ama çocuk muamelesi görmekten sıkıldım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence de bu hiç şikayet edilecek bir durum değil.
hem beraber olduğun biri varsa bundan değişik renkler de çıkarabilirsiniz. denemekten zarar gelmez.
saygılar,12 Yorumla- +1 yıl
Değişik renkler?
Nasıl yani ?
Cevap sahibi+1 yıldegisik renklerden kastım şu:
benim eski kız arkadaşım da bir lise öğrencisi yaşında gösteriyordu ama 28 yaşındaydı.. biz de ona liseli kostümü giydirip öyle sevisirdik.. ama sen zaten lisedesin sanırım.. o zaman bu söylediğim geçerlilğini yitirdi..
kötü bişey degil küçük göstermen gerçekten..
sıksa bile seni bazen..
+1 yıl8 sene sonra nasıl küçük gösteririm diyeceğin için..çıkar o keyfi ordan sür bakalım ohh:))
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız ama insanın bu yaşlarda yaşından küçük göstermesi gerçekten çok kötü
- +1 yıl
dört kelime etmeden ikinci kelimende yaşını anlayıp 30 kelime etmek isteyip sohbet bitince tüh iki kelime daha etseydik keşke diyerek görüntünle değerlendirmiyeceklerdir seni:)))
- +1 yıl
Evet ama böyle olunca bana çocukmuşum gibi davranıyorlar sinir bozucu biraz
boşver...sende yaşından küçük gösteren,
şeker ve şirin bir kız olarak kal... =)04 Yorumla- +1 yıl
Aslında fena fikir değil ama şirin kız olmakta sıkıldım artık sosyalleşmek istiyorum
- +1 yıl
bence şirin kız olmaktan hiç sıkılma..bilakis çoğu erkeğinde bu hoşuna gider..
böylede sosyalleşebilirsin..
.zaten yaşın ilerledikçe yavaş yavaş kendini daha olgun hissediceksin..
birde seçtiğin kıyafetleri ona göre tercih et bundan sonra..
saçların uzunsa havalandırıp salık bırak..
ama bana kalırsa şirin ve şeker bir kız olarak devam et derim :) - +1 yıl
Önerilerinizi uygulayacağım TŞK
+1 yılAyni dert bende de var yaşım 30 herkes 20 diyor yasimi bilmeyen yaşıtımda ki kadınlar ablacım diyorlar. Ve hiçbir zaman yaşıtımda sevdigim kadin olmadı maalesef.
10 YorumlaBendede var aynı dert hiçbirşey yapamazsın artık alışmalısın bu duruma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de valla bıktım kac yasindasin kaç gösteriyon?
01 Yorumla- +1 yıl
Bu soruyu çok önceden açmıştım o zamanlar yaşım kğçüktü çocuksu gösteriyordum şimdi 21 yaşındayım, 22 olacağım 16 - 18 arası gösteriyorum çok memnunum artık bu durumdan benim için avantaj oldu diyebilirim.
+1 yılbak zeka geliştirici setler de var... yap boz, sudoku falan... dene derim cocukluktan cıkabilrsin...
028 Yorumla- +1 yıl
Yaaa öylemi sen kullan o zaman işe yararsa bende kullanırım gerçi sende bu akıl varken işe yaramasını beklememek lazım ;)
- +1 yıl
hayret 24 yıldır zaaf vermedi... iyi iş çeviriyor... daha ne yapmasını beklemeliyim sen söyle bakim?
- +1 yıl
Birşey yapmasını bekleme hayal kırıklıgına ugrarsın ;)
- +1 yıl
düşünceni belediye kalemine ilet... belki arzına en azından saygı duyarlar:)
- +1 yıl
İletmeme ne gerek var herkes biliyor zaten
- +1 yıl
bilmiyordu öğrenmiş oldu:)
- +1 yıl
Ne alaka şimdi ne öğrenmesi?Neyse hata bende sana laf yetiştirmeye çalıştım anlamayacağını bildigim halde
- +1 yıl
ben seni anlıyorum da... senin jeton peri bacalarındaki balon gibi aşağı ineceğine yer çekimine direniyor:D yapacak bişey yok:) gazını söndür de aşağıda daha iyi anlaşırız...
- +1 yıl
Aşağı insemde seni göremem nede olsa yerde değil yerin dibindesin benim gözümde ;)
- +1 yıl
bu kadar mütevazi olduğumu bilmiyordum sağoLasın:)
- +1 yıl
Zeka küçüklügünü bile mütevazilik sandıgına göre polyannacılıgı fazla abartmışsın e sende haklısın polyannacılıga ihtiyacın var nede olsa halin içler acısı
- +1 yıl
kelimelerimin gölgesine sığınıp kendine pay cıkarma... düşüncemin geldiği yerde bile duramayacağını biliyorsun... polemikli birisi olduğun belli... kendini yükseltmek için birilerini itin götüne sokmaya çalışıyorsan bilki orası senin barındığın yerdir... sıkılmışsındır... kusura bakma ben aklımdan memnunum... daha konuşmasını bil sonra karşıma cık... İçindekine bağışlıyorum seni...
- +1 yıl
Asıl senin nasıl biri oldugu yazdıklarından belli ben senin nasıl biri oldugunu tek tek sayardım ama hiç gerek duymuyorum zaten herkes biliyor herkes bildikten sonra sen kendini istedigin kadar yücelt belki kendin gibi salaklara yedirirsin bu numaraları
- +1 yıl
beni kimse bilmiyor...:) senin gibi meydanlarda çok cirit atamıyorum ondan:)
- +1 yıl
Meydanda tek cirit atan ben değilim senin hayvanlııgını kim görse ister istemez gülme krizi geçiri ;D
- +1 yıl
aynada kendini görüyorsun...
- +1 yıl
Yani evet senin hayvanlıgın aklıma geldikçe gülmekten cirit atıyorum
- +1 yıl
Merak etme hayvanlarla insanları ayırt etmesini öğrendikten sonra aynayla gerçeği ayırt etmek basit
- +1 yıl
seninle vakit geçirmek güzeldi... için gayet temiz... rantını elde ettin şimdi etiketin takıp gidebilirsin... hasımsızlık yaptıysa bi maden içersin... fazla uğraşmayacağım... kaşınıyorsun hala... seni kaşıyacak kesem yok... daha ağır yazardım ya altından kalkamazsın... en iyi git sen kumda oyna... child girl:)
- +1 yıl
İstedigin kadar agır yazmaya çalış karakterin düşük laflarını taşımak kolay olur
- +1 yıl
edebi fukara... saygılar... benimle uğraşmak hoşuna gidiyorsa anca oyuncağım olursun... benim oyuncak oynamaya vaktim ve yaşım müsait değil... dediğim gibi kumda oyna... tekrar saygılar...
- +1 yıl
Ayrıca kumla oynamaktan korkuyorum bu seferde hayvan olmayı becerememiş kuma bulaşmış kir olursun diye
- +1 yıl
sen histerik misin?
- +1 yıl
Ne oldugumu söylesem anlamazsın sen benim oldugum karakterin adını bile duymamışsındır
- +1 yıl
yo duydum egoist, arşist, megoloman, kibirli, KEZBAN:))))
- +1 yıl
BU lafları çok duymuşsundur evet nede olsa sana söylene söylene ezberlemişsindir ama benim oldugum farklı birşey sana hiç söylenmedigi için o lafı ezberlememişsindir keşke lafları ezberleyipte konuşmak yerine öğrenipte konuşsaydın o zaman ne oldugumu anlardın ;)
- +1 yıl
anlıyorum ben seni... içine düştüğün boşluğu... sevimlilikte birinci gelme isteğini... inşaata kaçan topun sana verdiği o acıyı... hahaha:D bana bu kadar yazıyorsan benden eksikliğin vardır yakalamaya çalışıyorsun demektir... sana yine bişey demiyorum... kaşınıyorsan sana... neyse... iyi günler...
- +1 yıl
Sana iyi günler bu kadar kapak fazla sana daha fazlasını aklın kaldırmaz zaten şimdi kapaklar önden beyin arkadan yol al bir dahada bana bulaşmadan önce iyi düşün tabii düşünecek akıl varsa
- Moda & Stil konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılpek büyük sayılmazsın zaten
05 Yorumla- +1 yıl
Ama çocukta değilim =)
- +1 yıl
pardon alttaki yorumu görmedim, neyse sen bi 20li yaşlara bi geç düzelir o zaman
- +1 yıl
Umarım düzelir =) TŞK
- +1 yıl
rica ederim canım ama bu halin 30lu yaşlara geldiğinde işine yaricak unutma :)
- +1 yıl
Evet tek tesellim o zaten =)
Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. zaten yaşın çok büyük değilmişki.
13 Yorumla- +1 yıl
Çocukta değilim ama =)
- +1 yıl
Umarım öyle olur tek tesellim o
başlık yine başka yere sapağana saptı ahaha
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
makyaj yap, dekolte giyin
04 Yorumla- +1 yıl
Dekolte giyinmeyi sevmiyorum zaten çevremde müsait değil makyaj yapıyorum ama çok değil en agır makyajım hafif pudra göz kalemi rimel ve parlatıcı
- +1 yıl
Ruju pek sevmem ama sade çok sırıtmayan rujları sürüyorum
negüzel işte no problem,ilerde avantaj
01 Yorumla- +1 yıl
İleride avantaj ama insan en güzel yıllarını çocuk gibi geçirmek istemiyor
cocukca davranma...
03 Yorumla- +1 yıl
Bazen çok deli dolu oluyorum artık dikkat edeceğim ama yapmacıkta olmak istemiyorum neysem öyle davranmak geliyor içimden
- +1 yıl
Hmm dikkat ederim TŞK
Gizli Üye(36-45)+1 yılolgun giyim tarzı ve makyaj tercih etmelisin
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Yaşımdan küçük gösteriyorum. Yaşımı göstermem için ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne