boyum kisa ve zayifim. 18 yaşında genç kızım ama herkes çocuk gibisin diyor. bu görüntüm yüzünden ciddiye almıyorlar. sizce yasimi gostermek icin ne yapmaliyim?
2 ay
Küçük gösteriyorum, yaşımı göstermek için ne yapabilirim?

Küçük gösterdiğinizi düşünüyorsanız, yaşınızı göstermek için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:
Profesyonel bir görünüme sahip olun. İş kıyafetleri giyin, saçınızı ve makyajınızı düzenli tutun.
Yetişkin bir şekilde konuşun ve davranın. Büyük kelimeler kullanın, yetişkin konuları hakkında konuşun ve yetişkin bir şekilde davranın.
Yetişkin aktivitelerine katılın. Yetişkinlere yönelik etkinliklere katılın, yetişkinlerle arkadaş olun ve yetişkinlerle birlikte zaman geçirin.
İşte size bazı özel öneriler:
Saçınızı ve makyajınızı yaşınızla uyumlu tutun. Çok genç görünen saç modelleri veya makyajlardan kaçının.
Kıyafetlerinizin size uygun olduğundan emin olun. Küçük gösteren kıyafetlerden kaçının.
Vücut dilinizi kontrol edin. Küçük gösteren vücut dillerinden kaçının.
Yetişkin bir şekilde konuşun. Büyük kelimeler kullanın ve yetişkin konuları hakkında konuşun.
Yetişkin aktivitelerine katılın. Yetişkinlere yönelik etkinliklere katılın ve yetişkinlerle birlikte zaman geçirin.
Bu değişiklikleri yapmak, yaşınızı göstermenize yardımcı olabilir. Ancak, unutmayın ki yaş sadece bir sayı. Kendinizi iyi hissettiğiniz ve rahat ettiğiniz şekilde davranın.
İşte size bazı ek ipuçları:
Güvenli ve kendinden emin olun. Kendinize inanın ve kendinizi iyi hissedin.
Olumlu bir tavır sergileyin. Gülümseyin ve insanlarla etkileşime geçin.
Kendinizle ilgilenin. Sağlıklı bir şekilde beslenin, düzenli egzersiz yapın ve bol bol su için.
Bu ipuçlarını takip ederek, yaşınızı göstermeye ve kendinizi daha iyi hissetmeye başlayabilirsiniz.
kanka bence çok kafana takmaman lazım tabi ki insanların seni ciddiye almaması kötü bir şey evet ama kafana takmaman daha iyi olur hem akıl sağlığın açısından hem de ruh sağlığın açısından daha iyi olur ayrıca küçük göstermek kötü değil ileri de 25 li yaşlara geldiğin zaman işine yarar
sağol
rica ederim önemli değil
gösterme bence kıskanıyorlar seni
haha 😃 bu kanıya nasıl vardın?
cunkuı kılzar buyumek istemez buyuk göstermek istemez
hmm anladım
şimdi oldu o zman mınnak :D
minnak mı
hı hı minnak olman guzel işte
:)
:D konusmak istersen beklerim kuzucuk
Cevap
18Cevap
Millet küçük görünmek istiyor zaten böyle olman daha iyi bakma ben 25 yaşındayım millet 35 sanıyor moralim bozuluyor hiç iyi bir şey değil 😄
ama genç kız gibi görünmek istiyorum
Görmediğim için bilmiyorum seni ama bence iyisindir bu şekilde fazla kafaya takiyosundur bu durumu
Hiç bi şey yapma inan seni kabullenen, seven böyle sever
Boş ver takma kafana olduğun gibi davran. Özel olarak bir şey yapmana gerek yok kaldı ki yapabileceğin bir şey de yok
Gorunus ile ciddiye alinmaz insanlar.. Alanlarda ciddi insanlar degildir zaten.. Sıfıra 0 elde var 0 yani..
Bu genetik şu an garip gelse de 30 a geldiğin de iyi ki diceksin
Bişey yapma zanı gelince de birileri gençsin dediğine sevineceksin
Gösterme boş ver ilerde çok ekmeğini yersin :)
herkes senin gibi olmak ister sen şikayetcisin
Konuşma tarzı o değiştir
Bence boş ver hiçbir şey yapmak zorunda değilsin
ileride avantaj saglar
Küçük göstermek iyidir
boş ver hep genç kal
Nasılım diye sorsaydın
Ben de büyük gösteriyorum maalesef genetik
Bence tatli
Kadınsı giyinmek ve makyaj
görseydik
Kendin ol yeter... gören gördüğünü goruyor zaten