Nur topu gibi g@v@t bi sevgilin varmis bro. ya da seni iplemiyo. Biraz dobra oldu kusura bakma dost aci soyler ama dogruyu soyler. Yani anlattigin gibi bi etege laf etmiyosa normal degil durumlar. Sjsjsjs
Hayatımın hiçbir anında açık giyinen bir kadının partnerini kıskanmadım aksine kadınına söz geçiremeyen güçsüz bir süs köpeği olarak gördüm onları o yüzden de acıdım.
Bunun mağarayla zerre ilgisi yok kıskandığını belli eder kısıtlamaz. Yani canım biraz daha mı uzun olsa ile bu ne böyle amacın ne senin vs aradaki farkı anlarsın simdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Nur topu gibi g@v@t bi sevgilin varmis bro. ya da seni iplemiyo. Biraz dobra oldu kusura bakma dost aci soyler ama dogruyu soyler. Yani anlattigin gibi bi etege laf etmiyosa normal degil durumlar. Sjsjsjs
Kiskansa suç normal karsilasa suç
Nedir bu erkeklerin sizden çektiği
Valla bende ne istesem bilemedim yaa
Kiskansa ayri dert kiskanmasa ayri det bende bilmedim sence hangisini istemeliyim knk hdjshagshs
Olmayanı istersiniz siz kadınlar
Ya işte sorun o
Artık bi önemi kalmadı
Bundan 15 sene önce öyle biri sokakta yürürken üstüne atlarlardı
Şimdi hiçbir albenisi kalmadi
Etegin ile onu senin sevdigini nasıl anlamaya çalışıyorsun
Allah çarpsın yedıklerıdnden mıdır nedır kadınların beyni falan gitmiş
Niye oyle dedin
Adam kıskansa bir dert kıskanmasa bir dert ne istiyorsun ablacım ne😀
Ben de bilmiyorum hh
Sana öyle gelmiştir ya da bilerek öyle demiştir ve ya belki de gerçekten sevmiyordur
Tepki mi versin isterdin
Evet
Ama seni neden kısıtlasın ki
Takılmaklıksın gözünde
Neden?
Kimse popon etek giyen birine çocuklarımın anası olsun gözüyle bakmaz
G*tünde*
Herkes sen degil canim benim ben o etegi giyerim sen de oraya hayran hayran bakarsin ama benim kocam sahibi olur catlar patlarsin kiskancliktan 😂
Hayatımın hiçbir anında açık giyinen bir kadının partnerini kıskanmadım aksine kadınına söz geçiremeyen güçsüz bir süs köpeği olarak gördüm onları o yüzden de acıdım.
Bacaklar iyi deyip agzinin suyu akmistir
Ne istiyorsun tam olarak?
Ben olsam asla izin vermem
Neden ki
Kıskançım ve seven kişi kıskanır
Seven erkek asla paylasmaz askm bil diye
Neden tatlisim
Nedeni yok çevremden biliyorum çoğu erkek gerçekten sevince paylaşamıyor
Ne anlamda paylaşmak? Çocuk büyük ihtimal mağra adamı olmadığını belli etmek istemiştir
Bunun mağarayla zerre ilgisi yok kıskandığını belli eder kısıtlamaz. Yani canım biraz daha mı uzun olsa ile bu ne böyle amacın ne senin vs aradaki farkı anlarsın simdi
Öyle dese, kız da mutlaka arıza çıkaracak. Sen bana karışamazsın, biraz medeni ol falan filan
O zaman sorun kızda olur
Aklımda bir şey var ama :)
Ne var
Boş işler
o kim
Görmek gerek
Bakiyim nasilmis
Ne güzel işt e
Sen ergensin o genis
güzel kardeşim belki
Kocam hakkinda duzgun konus
O eteğe ses çıkarmıyorsa g. vat bence