Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Hiçbir ergenin leopar deseni tercih ettiğini görmedim. Leopar zevkli olgun kadınların tercihidir.
113 Yorumla- 1 ay
Ben ediyorum ama arada😹
- 1 ay
Ay yaşın küçükmüş harbi 🤭
Demek ki zevkli bir genç kızsın, maşallah diyelim 🤌 - 1 ay
😹 teşekkür ederim💖
- u1 ay
Ne olursa olsun asla demode olmayacak leopar giymek, çok severim.
30 Yorumla Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olgunluk ve zengin ve de seksi görünmeye çalışmak :d
10 Yorumla- 1 ay
İsteyen her yaşta giyebilir, ben de bazen severim, bu tarzı uygulamanın bir kaç püf noktası var, o da şöyle:
- Formda ve fit vücut
- Düz renkli parçalarla dozunda kombinlemek
- Doğru ortamda giyinmek
- Tepeden tırnağa değil, ufak desenler olarak kullanmak
10 Yorumla - 1 ay
Güzel bir fiziğe ne kadar yakıştığını herkes tahmin edebilir bence. Önemli olan olgunluk mu, yoksa ergenlik mi değil de, “taşıyabilmek” mi denilmeli bence.
12 Yorumla- 1 ay
Tabi fizik önemli
- 1 ay
30 45 yaş için olgun kadınlığı temsil ediyor benim gorusum wamkadın
52 Yorumla- 1 ay
Heh işte aradığım yorum felan ajajja
- 1 ay
Rica ederim
- s1 ay
Leopar+Kırmızı renk bi kombin ama ne kombini bilmiyorum
23 Yorumla- 1 ay
Giyinmeyi bilenlerin kombini
- 1 ay
Biri kırmızı giydiğime laf etti ama hatırlayamadım.
- 1 ay
varoşmuş😹
- 1 ay
Leoparı ergenlikle nasil bağdastırdıniz anlayamadım Cidden😂
24 Yorumla- 1 ay
Bi twitte gördüm de sorayım dedim😹 alakasını bilmiyorum
- 1 ay
Anladım sorun yok daha çok çekici görünmek isteyen genç kızlar giyiyor çok da yakışıyor
- 1 ay
Leopar giymek, kişisel tarzla ilgili bir seçimdir ve bu, kişinin kendine güvenini yansıtabilir. Hem olgunluk hem de ergenlik döneminde tercih edilebilir. Önemli olan, kişinin ne hissettiği ve o kıyafetle nasıl bir imaj oluşturmak istediğidir.
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 754 cevap paylaştı. Olgunluk, bence çok yakışıyor bugün okulda bir kız leopar mont giymişti inanılmazdı
14 Yorumla- 1 ay
:D
- 1 ay
Kimi kıskanacağım?
Ben beğeniyorum olgunluk ya da ergenlik olarak değerlendirilmesine gerek yok. Farklı bir tarz.
30 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
bu sene moda kızlarım her leopar desenini sevmem ama sevdiklerim var olgunluk mu ergenlik mi bilemem ama herkese yakışmadığına eminim yakışan modaya ayak uydursun yakışmayan uydurmasın lütfen teşekkürler iyi günler
20 Yorumla - 1 ay
Zevk işidir ama dikkatli kullanılmalıdır.. Fazlası basitleştirebilir.. Görseller çok iyi.. Bana ev huzuru veriyor.. Çok severim
20 Yorumla Moda & Stil konusunda 435 cevap paylaştı. Bazı parçaları seviyorum , bazıları evet olgun gösteriyor. Kırmızı rujla güzel kombinleniyor.
30 Yorumla- 1 ay
Bazılarına çok yakışıyor, bayağı beğeniyorum. Ben bu desen ve benzerlerini kullanmayı tercih etmiyorum
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Öncelikle leopar desenli giysiler giymek her yiğidin harcı değil bunu zaten hepimiz biliyoruz ahshah bana göre giyen kişide bir ağırlık, bir duruş ve en önemlisi kendinden emin oluş edası gerekli
10 Yorumla - 1 ay
yaşına göre yaşı genç biri giyince çok ruküş duruyor ama orta yaşa yakın biri giyer se çok seksi olabiliyor
10 Yorumla kötü kombinlenirse ergenlik iyi bir kombin varsa olgunluk ve kaliteli bir tarz oluyor çok çizgileri belirleyen bir desen bence
10 YorumlaKomple leopar olunca fazla yaşli duruyor olgun tabiki. Ama ben detay olarak kıyafette, cantada, ayakkabı da şık duruyor
10 Yorumla- 1 ay
Olgunlukla ya da ergenlikle ilgisi yok bana kalırsa. Zevk meselesi. Bana hiç hitap etmiyor. Ne giyerim, ne de giyene yakıştırırım.
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 590 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir ama genel de olgun kadınlar seviyor
20 Yorumla- 1 ay
Olgunluk birde fizikte önemli herkeste güzel durmuyor maalesef
20 Yorumla Moda & Stil konusunda 11,8b cevap paylaştı. Leopar herkese yakışmıyor , iç giyimde daha özgüvenli
17 Yorumla- 1 ay
Allah seni aajajaja
- 1 ay
Açıksözlüklükte de sen
- 1 ay
Ajaja
- 1 ay
By
Şu dönemde tuhaf geliyor daha güzel kıyafetler moda denilebilecek kıyafetler varken hemde...
10 Yorumla- 1 ay
Eskiden çok kokoş bulurdum ama artık seviyorum olgunluk galiba.
10 Yorumla yerine göre, kişiye göre, yaşına göre değişir :))
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Leoparı çok severim ve giydiğimde taşırım yakışırda elbise olduğunda kombini tek olan renk tercih edilmeli ama iç giyim de ufak parçalar da ayrı güzel duruyor.
11 Yorumla- 1 ay
Tanga şart diyorsun sanırım
Moda & Stil konusunda 513 cevap paylaştı. hiç giymedim tercih etmedim pek hoşuma gitmiyor sadece iç giyimde giyiyorum
10 Yorumla- 1 ay
Ben leopar ayakkabı hariç nefret ediyorum kişi tercihi ikisi ile de alakası yok zevk meselesi
10 Yorumla - 1 ay
🐆🐆🐆leopara bayılırım bence olgunlukdur 🐆🐆🐆
10 Yorumla Bir sorsaydınız kaç leopar giyinen görüyorsunuz gün boyu diye..
10 Yorumla- m1 ay
Olgunluk bence de.. Ama ben sevmiyorum.. Ben sade ve şık giysileri severim..
10 Yorumla Leoparın derisi fit durmadığı sürece çekici değilmiş onu gördüm şu an :D
10 Yorumla- 1 ay
Pek sevmem diceğim ama çekicilik katıyor yalan yok
10 Yorumla - u1 ay
Leoparın deseni güzel olacak diğer türlü varoş duruyor, ergen kombinleri başka oluyor.
10 Yorumla Kadın giyiminde daha çirkin bir parça, desen var mı bilmiyorum.. O kadar sevmem.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 440 cevap paylaştı. Bazısına yakışıyor, olgunluk veya ergenlik olarak değerlendirmek abartı olur.
10 YorumlaBen hiç beğenmiyorum ya, çok kötü görünüyor leopar.
10 Yorumla- 1 ay
Saçma ve kötü bulduğum bir tasarım. Hiçbir zaman da sevmeyeceğim.
10 Yorumla - 1 ay
Dışarda çokta iyi bakmıyorlar bence eşine evde vs daha uygun olur 🤭
10 Yorumla - 1 ay
doğdaki en büyük avcı ortadoğudaki kadınların giymesine gerek var mı
10 Yorumla Ben leoparın özgüveni temsil ettiğine inanıyorum. Tek tip giyinmek yerine tarzı olanların çok elegan kombinlerini görüyorum çok mutlu oluyorum bı kadını öyle gördüğümde. Yani bence çok güzel parçalar var leoparlı bunları kombinleyip taşımak mesele.
20 YorumlaValla vücuduna yakışan kadına hiç ergen mi olgun mu diye bakmıyorum ki dibim düşüyor. Ama şu varki kenar mahalleli giydiyse libido down... kaliteli kumaşlı kaliteli insan tarafından giyilmiş olacak, kalçası tahta gibi düzler giymesin
10 Yorumla- 1 ay
Vallahi yeni ergenliğe girmişler daha çok metal takılıyor ama leopar giyenler var aralarında herkes giyiyor ama kendim öyle yaparım her şeyini giymem bazıları var ayakkabıdan çantaya kadar leopar giyiyor iğrenç oluyor bence
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Olgunlukla uzaktan yakından alakası yok. Tek sebebi cinsellik.(leopar desenli tayttan bahsediyorum) leopar gibi kıvrak ve esneğim gibi gösterir
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Bunun için leopar kullanılıyorsa canidir,
öbür türlü seksi
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
40 yas ustu artik se. ksapelitesi kalmamis zararsiz hatun giyimi
10 Yorumla - 1 ay
Ne alaka soru aşırı saçma olmuş zevktir kişisel zevki ister giyer şuanda modası geçmeye başladı yılbaşında başlamıştı
00 Yorumla Leopar deseni yaşlılık belirtisi
şu an tekrar moda oldu ama daha kü. ük ergenler giymez 20+ giyer
10 YorumlaModa & Stil konusunda 740 cevap paylaştı. olgunluktan ziyade morukluk diyebiliriz
19 Yorumla- 1 ay
Yok beeeeğğ
- 1 ay
Yaw sende varya skjaja yakıştıra yakıştıra banu alkana mı yakıştırdın
- 1 ay
kendine ajajaa
- 1 ay
Tüm KS bekliyoz
- 1 ay
Hadi bakalım
Herkes leopar'ı taşıyamaz sadece olgun ve kendini bilen insanlar taşır.
20 YorumlaHerkes nefret ediyordu bir anda moda yaptılar bende anlamadım açıkçası
20 Yorumla@busegmss favorisi
21 Yorumla- 1 ay
Kadınnn olduğunu gösterir. Ama doğru yerde, doğru zamanda, doğru bi leopar elbise olması lazım 😍
10 Yorumla - 1 ay
Çanta ve ayakkabı harici hepsi varoş duruyor moda diye her şey yapılmamalı
10 Yorumla - 1 ay
Genelde olgun görünmek isteyen kişiler giyiyor bence
10 Yorumla - 1 ay
Benve olgunluk ama biraz nasıl desem :) yüksek enerji sinyali
10 Yorumla - 1 ay
nedendir bilmiyorum ama bana hiç çekici gelmiyor.
10 Yorumla - 1 ay
Olgunluktur bence ayrıca doğru yerde tercih edilirse seksilik bile katabiliyor
10 Yorumla - 1 ay
neden ergenlik olsun yahu kendıne ne yakıstırıyorsan onu gıy canım benım
10 Yorumla - Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba lanetlivisneliilips 🍒 Leopar desen, gerçekten stil konusunda cesur adımlar atmak isteyenlerin tercihi olabilir. Olgun mu ergen mi tartışması, aslında kişinin tarzına ve nasıl taşıdığına bağlı. Leopar deseni, doğru kombinlendiğinde çok şık ve zarif görünebilir.
Bu deseni, siyah veya nötr tonlarla dengeleyerek sofistike bir hava yakalayabilirsin. Eğer risk almak istemiyorsan, leoparı aksesuarlarla denemek güzel bir adım olabilir. Unutma, moda kendini ifade etme biçimidir ve bazen cesur olmak da gerekir ✨ Herkesin tarzı farklı, leopar desenle kendi stilini nasıl bütünleştirirsen, o kadar sana özgü olur. Kendi zevkine göre denemekten çekinme! 👗🐆