Bundan sonra sorduğum sorulara fotografımı ekleyeceğim 🤣🤣🤣
(Bir de süper soru olmuş iyi mi))))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Varsa kaç yaşına kadar giyilebilir.
Mini etek her yaşta görülebilir ve rezilce bir giyim tarzıdır. Ayrıca da çoğunlukla bunu yapanlar bilinçsiz ebeveynlere sahip olan çocuklardır. Normal çocukların ya da çocukluktan çıkmış bir evreye gelmiş insanların bu şekilde giyinme bir biçimi yoktur, bu tamamen bilinçsizlikten ve şuursuzluktan ve de ay kızım güzel görünsün açık olsun diye süre gelmiş bir uygulama biçimidir.
Yani illa şu zamana giyilir veya şu zamandan sonra mı giyilir denilmez belki ama daha uygun olunabilecek yaş, zaman olabilir. Bu da kişiden kişiye değişebilir bence. Tercih meselesi biraz da. 🙄
Hey, moda dünyasında yaş sınırları pek de geçerli değil! 💃 Mini etek giymek, kişisel tercih ve kendini nasıl hissettiğinle alakalıdır. Eğer mini etek giydiğinde kendini rahat ve özgüvenli hissediyorsan, yaşın hiç önemli değil! Unutma, moda kendini ifade etmenin bir yolu. Tarzını ve enerjini en iyi şekilde yansıtmak önemli olan! Bir moda ikonu olarak, yaş yerine ruhun genç ve dinamik kalması gerektiğine inanıyorum. Ne giyeceğine sen karar ver, kalıplara sakın kapılma! 😎✨
Cevap
185Cevap
İsteyen giyer bence
Mını etege dolgun ve bıcımlı bacaklar yakışır bu da genelde 30 yaş üzeri hatuncuklarda mevcut oldugundan olgun hatunlar mini giymeli bence😇kürdan bacaklılar bı zahmet mini giymesinler lütfen, eteğin şanı yerleyeksan oluyo sonra😃😃bu arada bacaklarınız da cok güzelmiş😊
Hayır. Spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum.
Evet
Sana mini etek giydirmek lazım esas
@bukizcokyalniz 🙄🙄kimi kastettin beni mi
Daha neler )))
Bak başka fotoğraflar atasim geldi )))
Fotoğraf atmak derken başka sorularda yani. Bir kişiye özel değil.
Senin ağzına sıçayım
@sahibedeno terbıyesızzz ezik kıskanc haset şey😝😝
Teşekkür ederim. Diğer soruların linkini atayım sana bari )))
Et de yanıt verip vermemek serbest olsun.
Hayır değil. (Bir an yakalandım mı acaba diye korkmuştum ))
Onu nerden buldun? Hafiyeliğe mi başladın? 😂
Sosyal medyam yok benim. Sadece burada bazı sorularda...
Mini eteği bacaklara bakılması için giyilen bir kıyafet veya bacakları güzel olanların tercih ettiğini sanan zihniyetler var.
O bir kıyafet ve seven isteyen her zaman giyebilir bacaklara bakıp olmamış demek anlamsızdır sizene giyenin bacaklarından.
Kime anlatacaksin bunu
Kimse anlamadığı için hep güzel bakmayı unutuyorlar işte güzel bakınca hayata güzellikler hep gülümsetir insanı daima
👍👍👍
Bravo
Mini eteğin bir amacı yoktur birileri etek altı çekip duruyor diye artık kadınlar uzun şort tayt giymek zorunda bırakıldı.
Erkekler yazın kavurucu sıcağında Afedersiniz bol paçalı otursa aradan takımları görünecek şekilde rahat giyerken, kadınlar sıcakta etek giyemiyor giyse alta iç çamaşırı, üste şort onun üstüne etek giyip pişik benzeri tahriş eden sorunları yaşıyorlar. Buna rağmen taciz ediliyorlar
Öyle giyinmeseymiş tahrik ediyorlarmış felan filan diyor zihniyeti bozuk olanlar.
Kim kendime neyi hangi yaşta insani etmenler olmadan rahat hissediyor ve o hevesi heyacanı taşıyor kısaca mutluluk parçası duyup yakıştırıyorsa giyebilir kime ne?
Hocam Konumuz tam da bu temeli kadınlar.
Yakışmayan giymesin dediğin ötekileştirici bakışına bir bakalım
kilolu bayanlar Yıllarca toplumdan dışlandı, hiç bir modacı, manken zamanında fit görünüş kadın bedenini sıfır olarak lanse ettiği için toplumdan dışlanan çok kilolu insanlar
(cinsiyetçi yaklaşım olmasın insanlar dedim burada erkekler de dahil ama güzellik algısı kadınla bütünleştiği için öncelik onlar daha fazla rencide oluyor ) oldu.
kıyafet bulamadılar nereye gitseler dışlandılar, zayıflamak için merdiven altı merkezlerin yüzünden canından olan, midesine kelepçe taktıran ilaç kullanarak organ yetmezlikleri yaşayanları, çok inat edip yemeden içmeden kesilip anoraksiya olanları unutmamak lazım. sırf toplum değil aileler bile dışladı Onalrı.
Zamanla bu algı yıkıldı mağazalar da büyük beden reyonları açıldı, büyük beden mankenler çıktı.
Bu özgüvenle akademisyen bile oldular toplumun her alanında başarılı oldular bedenlerinden utanmadan yaptılar artık bunu.
Ama şu algı asla yıkılamaz kadına yakışmıyorsa giyemez.
Bu arada kimse mükemmel değildir fakat empati ve bakış ölçümüzü bize göre lanse edelim. Güzellik göreceli bir kavramdır. Bazıları trantuladan korkar öldürür bazıları rengarenk olanlarla yaşar aradaki fark alınan bireysel hazdır kişi yaptığından mutluluk duyuyor ve başkalarına zarar vermiyorsa tezahurü ona aittir.
Katılıyorum giyimde uyum önemli. Göz zevki denilen bişey var
Ooooo, akademik tartışmaya dönmüş olay 🙂
Öyle olması gerekiyor zaten hanımefendi, burası soru cevap ve onlara bağlı muktedir tartışma platformu. Mümkün mertebe kimseyi kırmadan eleştirip empati yaparak bunu ortaya koymamız gerekiyor.
Sorularda hep şunu görüyorum soruyu soran kendi düşüncesini belirtmiyor böyle olunca bir bilinmezlik hakim oluyor. Düşüncelerle varsak biz kendimizi ifade edemezsek insanlara sonuçsuz merak aşılamaya gerek yok. Bu çizgi evrilir şiddetli tartışmaya dönüşür.
Tebrikler
Estağfurullah @Güzelkardeşim90
Aile yapını merak ettim
Aile yapım pek yok çünkü aile içi şiddet ile büyüdüm 30 lu yaşlara kadar fiziksel ve psikolojik travmalar oldu hep çok kötü şeyler ki buna çocukken başıma sorumsuz babanın alkol kumar masalarından kalkmaması sonucu kötü bir olayda başıma gelmesi dahil.
Ama şöyle bir şey var mevzu aile değildir kendini kendin yetiştirmektir. Bazen aile her şeyi veremez verse de karakter bozulacaksa bozuksa hiç bir anlamı yoktur.
Hani diyor ya Mevlana hazretleri hamdım, piştim, yandım diye.
Taşlar er geç yerine oturur mükemmel olmak diye bir şey yoktur.
Eşinin giyim tarzı nasıl olmalı
Bekarım efendim ama eşim olsaydı giyim tarzını eleştirmezdim çünkü insan zaten gerekli yerde iç güdüsel olarak haraket eder
Bir kadın olarak söylüyorum. Hanfendiler bende dahil mini etek giyince dikkat çekince neden hoşumuza gidiyor bilmiyorum ben 19 yaşındayım özel günlerde siyah 30 den çorapla giyerim yani günlük hayatta giyenleri anlamıyorum utanmıyormusunuz sizi kıskanan birisidemi yok herkes her yerinizi görünce ne oluyor
Herkes her yerini görüyor diye giymiyor herkes rahat ve ferah olduğu için de giyiyorlar, kendi bilmemiş yorumlarını yapmadan önce biraz düşünsen daha olucak sanki
Aynen, böyle göstermeye devam edin bi fotoğrafa bakar mısınız, bir de ülkenin haline. Ülke istekli it kopuk doluyken biz kadınlar bunu bile bile böyle yapıyorsak kusura bakma göstermek istiyoruzdur Laiklik özgür düşünce özgür yaşam. Özgür çıplaklık değil yorumlardaki erkeklere bakmanız bile yeterli çok istiyorsak evde veya rahatsız edilmeyeceğimiz yerlerde mini eteklerle gezebiliriz.
Aynen ablam ülke it kopuk dolu diye yoklukta kalmış erkekler bakıyor diye diye gidersen çarşafla gez o zaman, ki ona bile bakarlar emin ol. Onların gözü kalıyor diye bizim kendimizi kısıtlamamız mı doğru olan sence ne yapsan da bakacaklar çünkü zihniyetleri tamamıyla bunla kodlanmış. Ayrıca ülke it kopuk dolu diye kızlar giyince gösterme amacında mı oluyorlar, aksine böyleler diye rahatsız hissedip güvende hissetmeyip giymezlerdi emin ol. Ve hâlâ genelleme yapıyorsun iyi sen bilirsin en namuslu sensin ablam.
İnan yürüyen kediye bile bakıyorlar yine de mini etekli birisini görünce Oo bu tecrübeli, Oof karıya bak, uffff feci gibi iğrenç sesleri kaldırıyorsanız eyvallah ablam şayet ben özel günler harici asla ve katiyen giyinmem
Kendin giy ya da giyme senin tercihin ama biz giyiyoruz diye de gösterme amacında olduğumuzu da söyleyemezsin, o zaman sende özel günlerde giydiğinde birilerine özel gün yaşatmak için giyiyorsun (!) mu diyelim? Ben yazarken bile utandım (kusura bakma ayrıca) sen bunu hencinslerine nasıl söylüyorsun mesela, altında yatan anlamlar çok ağır. Son olarak da erkekler laf atar diye diye ülkede kadın almicak, onlar böyle her dediğinde her birimizin özgürlüğü biraz daha elinden alınıyor 'eğer ki karşı çıkmazsak' tabi. Bu yüzden sen yapmasan bile en azından destek çık çünkü hemcinsine yapılan en küçük hareket senin de üstüne geliyor ilerde. Bunu bilerekten hareket edin. Kendine dikkat et ablam
Haklısın ama farkındaysan erkek denilen varlıklar benim dediğim gibi ‘göstermeye çalışıyor’ diyor ya da bilmem ne buna engel olunacak bi yol ne bulcaz diye şaşırdık valla Allah sonumuzu hayir etsın
Mini etek giymenin yaşı olmaz. Mini etek giymek için boy kriteri de olmaz. Mini etek giymek için illa mükemmel bir fiziğe sahip olmaya da gerek yok. Çatlak, selülit ya da varisli olunca mini etek giyilebilir. Mini eteği illa birileri beğensin ya da göz bayramı yapsın diye giymiyoruz. O beğendikleri Victoria Secret modellerinin bile bacaklarını kamufle edip öyle halk içine çıkarıyorlar. Yaşlanıp buruşunca da mini etek giyilebilir.
Sen harika bir kadınsın ❤️
Teşekkür ederim 💜. O senin harikalığın 💜.
Çok fazla değil mi bu? Biraz spor seni çok daha iyi bir fiziğe sahip yapar.
Bu halinle bile İçim gitti
😍
Abi yokluk tavan senin herhalde puhahahajnsjs patladim
@Tükendimçok1 😁😁😁🔥🔥
@Tükendimçok1 🤣cidden ya
@Tükendimçok1 yokluk tavan onda.
Bence yok önemli olan kişinin istediğini yapması yani kişi giyinirken mutluysa sirun yok
Foto size mi ait?
Evet.
Himm yorumlara baktım da eşiniz çekmiş sanırım :) aile danışmanı olarak bir çok şey soyleyebilirdim ama burada yazamam 😂
Yaşı yok ya 45 yaşında giyip nefis duranlar da var.
Katılıyorum.
Yakında görürsünüz yeni bir soru 🤣
Maksimum 50. 50 den sonra giymeyin mümkünse. Hele babaannem yaşındakiler hiç giymesin 😅 45 de giyer, bekarsa genç gösterir ama 50 den sonra daha bi üstruplu olmak gerekir diye düşünüyorum. Çıplaklar plajındaki babaannelere selam olsun buradan 😆genç kızlar çıplak değil. Babaanneler çıplak. 35 lik kadın bile kilodunu çıkartmıyor, en fazla sütyensiz güneşleniyor. Babaanneler anadan doğma yatıyor kıllı vajinalarıyla, 😅
Bacaklarını yalattırmak ister misin
Mini etek giyenlerden tiksiniyorum ve mini eteklerin toplatilmasi gerektiğini düşünüyorum zira neredeyse kişinin cinsel bölgelerini gösteriyor ancak buna karşın feminazilerden bakire olmayanlardan ve bununla birlikte de para karşiliği iş yapan kadinlardan "bakma o zaman" tavrini aliyoruz
Biz zaten bakmiyoruz ancak doğa şehir ve diğer alanların estetik görüntüsünü bozmak etik değildir ve toplumsal ortamlarda yaşiyoruz kendinize ve insanlara sayginiz varsa giymeyin
Bu yazla ilgili değil tamamen fizik ile ilgilidir. 18byasinda olup 100kilo ise giyilmemeli ama yaş 40 olup eğer fizik güzelse giyilebilir elbette
Çok doğru 👍
Meşk ettim fotuyu kik çekti acaba 😂
Eşim çekti de yüz kısmını kestim.
Esin biliyormu burada paylastigini
Bilmiyor da her an söyleyebilirim.
Fantazilere aciksiniz sanırım.
Yoo fantezi meselesi değil ki. Plajda da fotoğraf çekiliyoruz, insanlar abartiyor.
İyi ozamann bana bikini fotonu atarmisin
Bu başka diyeceksin niye sana atayım diyeceksin
Demekki neymiş abartiomiyormus
Ben sadece bazen kendi sorularında fotoğraflarımı kullanıyorum.
Hihi tahmin ettiğim gibi.
Yakıştırıyorsan begeniyorsan istedigin kadar giyebilirsin kişisel zevk meselesi diye düşünüyorum
Fiziğe bağlı bence fiziği güzel olup 40 45 yaşında giyenler güzel duruyor yakışıyor yani
Vücuduna yakışıyorsa giyebilirsin, yaşı olmaz yani...
Fiziğine bağlı. 50 yaşına kadar bile giyersin.
hicbir seyin yasi yoktur ama orta yas ustu kadınlarda daha usturuplu giyinmeyi daha estetik ve klas buluyorum
Tabikide yok bence kendini nasıl mutlu olduğunu hissediyorsan öyle giyinmelisin kaç yaşında olursan ol
Yoo niye olsun. Herkes gönlünce yaşasın şu hayatı kimseye kırmadan, üzmeden ve hakkını gaspetmeden
Ne güzel 👍
Güzel de insanlar böyle bir olgunluğa sahip canlılar değil. Neyse umarım bundan sonrası güzel olur diyelim...
Umarım.
Senin soyun tükeniyor
Kimin soyu tükeniyor?
Senn düşüncelerine sahip olanların
Estağfurullah teşekkür ederim ama ben kendimi öyle çok ender bulunan, zor bir insan gibi görmüyorum. Sıradan kendi halinde bir vatandaşım.
Senin eşin ablan vs giyebilir mi
İnsanın nerede ne giyeceğini bildikten sonra bir sorun olacağını sanmıyorum ben. Dışarda bir restoranrta yemek yerken veya bir eğlence mekanına giyse sorun olmaz. Fakat büyüklerin olduğu bir aile yemeğinde giyse hoş olmaz. Yani yerini ve zamanını biliyorsa giysin.
Evet kısıtlama olmamalı ortamına göte
Evet öyle, sohbet için tşkler...
Ben dekoltenin estetik kaygı taşıması gerektiğini düşünenlerdenim, bu illa bayağı bir dekolte ile güzel olunacak anlamına gelmesin bu yüzden yaşla alakalı değilde bayağılaşmayla alakalı
Yaştan ziyade size yakışıp yakışmaması önemli. Peki yakışıp yakışmadığına kim karar verecek? Tabii ki siz. Ben kendi adıma mini eteği kilolu kadınlara ve İskoç erkeklerine yakıştırmıyorum.
Yaşı yok. Ama güçlü olmak lazım eleştiriler, tacizler karşısında. Zira eski Türkiye de yaşamıyoruz maalesef. Cehaletin tavan yaptığı dönemden geçiyoruz
Burdan yorum yapan ab@za erkeklere sesleniyorum: hangi kıyafetin hangi fiziğe yakışıp kimin giyip giymeyecegini yorumlamak size kalmadı.
❤️❤️❤️
Yaşı yok tabi yakisiyorsa giyilir sizin yaş kac
Yeterince )
Ne gibi mesela ben 37 yeterlimi bilmiyorum
Hemen hemen yaşıtız
Ozamn güzel zatende resimde yakışmış resmi kim cekyi
Bir şekilde çekiliyor işte. )
Sizde baya gizem ya esinizmi
Evet
Guz3l iyi poz yakalamış esinde
Habire çekiyor zaten.
Belli benced3 çeksin ne güzel yakalamış biliyor ağzının tadini
Evet yakiyorsun
Teşekkürler ❤️
Rica ederim gördüğümü söyledim canim
bacakları güzel her kadın giyebilir diye düşünüyorum
Ben giyebilir miyim peki?😄
@Prato buraya da mı yetiştin 🤣
İyice abarttin ya
Etrafta başka sorularım var onlarda bulabilirsin farklı resinler.
Artık kendi yorumuna yaz istersen he r yazdığımızda yorum sahibine de bildirim gidiyor.
Yani yaşı bence yok. Sadece yakışan giyilmesi lazım
Katılıyorum. 👍
Ablacım yok da çocuklara erken yaşta alıştırmasalar en azından artı orta yaş kadınlara kesinlikle mini etek yakışmıyor... Fikrim...
#D0D000
Oww bacaklara bak. E tabi bildirom yagacak. O guzel bacaklara kurban olurum 🥰🥰
Kapat ln su bacaklari herkes gormesin
Tamam bir dahaki sefere çoraplı atacam 😅
Dur cekwtimi atayim bakmasinlar sinir etme beni 🤨
😂😂😂
Kes carparim 🤨 kapa sunlari
Bu bacaklarla giy ama yaşlı buruşuk komik duruyor.
Oysa seni sevmiştim 😡
nasıl yani? Sana demedim.
Daha demin eig secmişsin beni )
:)
Şimdi desem ki 40 taş üzeri giymemeli desem ya da bütün çoğunluk böyle dese ne fark eder 😄 seven ve kendine yakıştıran giysin işte bize ne
Ben şahsen eşim olsa evden başka yerde giydirmem asla kapansın demiyomda o seviyeye düşürecek kadarda geniş bir insan değilim.
Anneannem , babaannem yaşındaki kadınlarda düşündüm de … 🙄
Eşin bu fotoğrafı çekerken buraya koyman için mi çekti? Eleştirmek için demiyorum kesinlikle sadece merak ettim
Tabi ki hayır
Buraya koyduğunu bilse kızar mıydı peki veya biliyor mu
Bu siteye üye olduğumu biliyor. O kadar.
Peki paylaştığını görse kızar mıydı? Yargılamak için gerçekten demiyorum sadece merak ediyorum
Sanmıyorum. Sonuçta plajda yanında daha açık oluyorum.
Üstsüz güneslenmişliğim bile vardır.
Gerçi gözlüğü takip yanımdan kaçtı ama 🤣🤣🤣
Buraya koyma amacın yukardaki soruyu sormak mıydı yoksa bu fotoğrafı koymak mıydı peki
Burada anonim olarak bu tür şeyler yapmayı seviyorum. Soruyu sorup kahvemi yudumlarken yorumları okumak hoşuma gidiyor.
Sonra insanlari bu yorumlara iten motivasyon hakkında makale yazicam 🤣🤣🤣
Açıkçası manzara güzel değil. O yüzden yok demem gerekse de var diyeceğim.
Yakıştıran giysin. Tek koşul var milletin göz zevkini bozmasınlar lütfen
Bence olmalı ya acımasız olmak istemem ama göz zevkim bozuluyor ndowndos
Inan gram sasirmadim.. ben cok daha fazla cevap bekliyordum 😁
Bu beklentinin kaynağı ne?
Kendine güvenen istediği yaşta giyebilir önemli olan kendine yakıştırabilmek
Yaşı değil de bedeni var sanki. Her bedende güzel durmuyor.
Külotlu çorap ya da tayt ile giyilir bacaklar sarkıksa
Haram, caiz değil. Ayrıca kendine saygisi olan bir kız asla giyme zvucudunu teşhir eden insan basit insandır. Bu şekilde. giyinince erkekleir tahrik eder zinaya meylettirir siniz. Buda doğru değil.
Bacakalrin kötü batık var
Yani bacaklar kırışana ya da sarkana kadar giyilebilir bence
Evet mini etek giymenin yaşı yok isteyen istediğini giyer
Kişiye bağlı nasıl iyi hissederse giyer yasa değil bu şeyler
Hele şimdi yakışanı vardır bence vardır yani minnet senin giymenin yaşı
Bu biraz da Fizikle alakalı uzun bacaklı kadınların kesinlikle giymesi lazım
Etek mi şort mu belli değil kaslı bacakları gösterne
Fizikle alakalı fotodaki abla giymesin bi zahmet
Yaşla alakası yok lakin fizikle alakası var.
Olayın yaşla değil de, bacak tipin ve ona uygun eteği seçip seçemediğinle daha çok alakası var. Yoksa yıl olmuş 2024 hâlâ kimin neyi giyip neyi giyemeyeceğini biz seçecek değiliz, kim hangi yaşta neyi nasıl istiyorsa öyle giyer.
Yani kişinin isteğine ve ruhunun yaşina bağlı. Ben mesela 60 yaşindaki bir teyzenin giymesini biraz tuhaf bulurum
Bence mini etek giymenin yaşı yok eğer bir kız bir erkek evliyse başkasının yanında mini etek giymeyi giyinmemmesi lazım giymeyecek ama kocasının yanında istediği kadar mini etek giyinebilir onun için mini etek giymenin yaşı yoktur
Bence yok yalıştığını düşündüğün her yaşta diyebilirsin?
Bi bacak resmine bu kadar yorum geliyormuş mu gerçekten ya ilginç
Yok ama mini giyiyorsunuz diye herkes size bakiyor dusuncesindede olmayin 😂
Bacaklar kıllı göbek var mini giyilse de yakışmaz
Yaşı yok ama senin gibi erkeklere yakışmıyor
Selülit olan bacaklar ya da duvar kolonu gibi olanlar giymesin ya birde mature 30 yas ustu teyzeler
Selülit, çatlak varsa resmen görüntü kirliliği.
70'li yaşlarında giymiş ve kişiliğine de uyumlu yakışan birçok teyze gördüm. Bence yaşı yok.
Gerçekten yakışan kadınlar giyebilmeli... Giyebilmeli ama ülke şartları malum maalesef...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?