Ozentilik gereksiz ergenlik ahlaksızlık insanda biraz edep olmalı yok o giyorda ben niye giymim herkes goruyor artık ne olduğunu eteğin altında kısa olunca insan evin içinde giymeli bu tür şeyleri eşe giymeli ben hayatta giymem dışarda kısa bu tür şey etek😡
Ahlaksızlik Net Şimdi Bazıları sanane falan derler beğenmedim İşareti Gelir Tabi doğruları söylemek ağır gelir özgür ülkeyiz diye herşeyin dozuni kaçırmanın gereği yok namus kavrami evet giysi de oluşturur nasıl mi? Hemen Söyleyim bi insan mahrem yerlerini açarsa bu namus dışına kayar bu kadar açık nedeni burada özgürlüğe bir şey demiyorum tabiki de özgür olacağız ama her şey yerli yerinde ölçüsünde olmalı
en nefret ettiğim tarz. O ne öyle ilkokul çocuğu gibi. 1 kere giyinmişdim eğildiğimde heryerim açılmıştı ve travma oldu asla ama asla birdaha giyinmem zaten eğilince her yerin meydanda oluyor. Bu arada ben tombiklere daha yakıştırıyorum daha tatlı duruyor. Seksi demedim tatlı dedim ahsgsagh
Ergenlikle alakası yok bunun, ben de giymeyi çok seviyorum yakışana yakışıyor ama maalesef bu ülkede giyemiyoruz abazalar yüzünden. Bu tür yerlerde istesem de giyemem.
Özentili ve ergenlik olarak tanımlıyorum bunu. bu geçen yaz herkeste crop şort vardı yazın sonuna doğru askerliğim bitti dedim ne oluyor aw herkes aynı giyinmiş akıllarıyla hareket edemeyenler hep taklit eder.. bunada özgürlük adı altında kılıf geçirirler hadi bakın dalganıza
Boy ve kombine göre değişiyor. Mesela kısaysa ve böyle kore stili kombinliyorsa liseli gibi duruyor. Ama uzun ve de böyle kilotlu çoraplı falan olunca çok seksi oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Neden ergenlik olsun ki? Yorumlarda biri yazın herkes giyiyor yazıp eleştirmiş sanırım kendisi avangart moda ikonu gibi dolanıyor
Neden giydiğine göre bazıları kendini göstermek belli etmek için giyer bazıları sevdiği için kendini göstermek için giymek ergenlik sevdiğin için giymek zevk
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ergenlik değil ve yakışan yakıştığını giyer. Türkiye de çok güzel fiziğe sahip kızlar yok. Tabiki de olmayınca giyemiyorlar