Bu üç görsel bir salona ait

Bu üç görsel de ikinci salona ait

Bu üç görsel bir salona ait

Bu üç görsel de ikinci salona ait
Cevap
2Cevap
Yavrum artık evlən de sen de kurtul biz de kurtulalım be.😬
Canım benim 😂😂😂♥️♥️♥️ o kadar aptalım ve kararsızım ki
Bencə kır düğünü yap. En güzəli.😸
Ama kışa geliyor risk biraz ondan kapalı olacak mecbur sen birinci salonu mu seçmiştin
Evet 1.'nin merdivenleri hoşuma gitti. Salon konusunda ikisini de pek beğenmedim. Başka salonlar yok mu?
Varda pahalı kız gönlüme göre olanı tutamıyorum 150 bin 100 bin güzel salonlar
O fiyatta pahalı maalesef bütçeye göre hareket ediyoruz mecbur
Peki ikinciyi beğenmeme sebebin nedir
Yok artık. İyicə abartmışlar. İkinci bana fazla karanlık geldi. Ankara pavyonlarını andırıyor.
Evet valla öyle ya bunun ikisi bile 60 bin düşün 60 ın altı vasat zaten 60 üstü güzel ama çok pahalı onu da tutamıyoruz bu fiyata bile tuttuğuna şaşırdım zaten damat tarafının bunada şükür dedim 😂 aaa abimde karanlık dedi :D konsere mi gidiyoruz demişti o da bide 60 bin etmez demişti numarası yok diye sade ama sonra pişman olmuştum birinciyi tuttuktan sonra biz ikinci salona gittik dedm hata mı yaptım annemler birinciyi seçti ama bana çok şatafatlı gelmişti ikinci sade diye ama işte düz alana sandalye atılmış gibi 60 etmez dediler aldandım düğün az şatafatlı olur dediler haklılar mı
Şatafat sevmem ama ikisi arasında kəsinliklə ilki hakeder. Abin beni taklit ediyor galiba.😸
Evet o yorumu yapınca abim dedim aynı :D
Sen ikinciyi neden hiç sevmedin ya varya kaç günlerdir pişmanım Allahım diyorum neden ikinciye bakmadan direkt orayı tuttuk diye o kadar pişman olıyorum ki psikohim bozuldu artık ben Niue ikinciye taktım bu kadar ya sen çok net misin birinci daha iyi diye
Evət netim şekerim. İyi seçim yapmışsın. boş ver artık. Relax.🫠
İşte düşünüyorum hala sen nasıl bu kadar net olabiliyorsun
Ben hər zaman net bir insanım. O yüzdən ilginç bir durum değil benim için.🤝🏻
Keşke bende senin gibi olabilsem tüm gün aynu şeyi düşünüyorum peki sence çoğu insan hangi salondan etkilenir
İnsanlar değil senin seçimlerin önəmli. Evlenen sensin.
Sence pişman olacağıma değmez mi
Pişman olacağın bir durum yok ortada. Akışına bırak. Çok kasıyorsun şekerim.
Ya birinci köylü gibi mi duruyor
Hayır.
Allah mutlu mesut etsin
Bence de ikinci salon olmalı
Niyeymis
Çok daha şık. Yalnız evliliği tavsiye etmem, düşme o batağa
Neden öyle dedin
Sanıldığı gibi bir şey değil ki evlilik. Çok zor bir şey, en sevdiğinle bile anlaşamıyorsun. Tüm özgürlüklerin kısıtlanıyor en başta
İnsan bekarken biraz cinsel arzuları baskın gelip evlenmek istiyor ancak evlendikten sonra bu bile cazip gelmiyor bir noktada
Ben evlenmeden onları hissetmeye başladım abi sen ne diyorsun
Neyi hissetmeye başladım?
Anlaşamıyorum kavga ediyoruz hep bazen soğuyorum uzaklaşmak istiyorum sıkılıyorum şimdiden
O zaman boşanacağına emin olabilirsin. Şu an küçük olan sorunlar ileride çok büyük sorunlara neden oluyor çünkü. Biraz dertleşelim seninle müsaitsen
Birinci salon
Neden ikinciyi eledin canım
İkincisinin merdivenlerini beğenmedim
İkincide merdiven yok ki
Nasıl yok en baş resmin altında da merdiven var
Bak ilk üç tane olan resim aynı salona ait
Son üç tane olan resim de aynı salona ait
Yani toplam iki salon var görselde
Tamam o zaman merdivenli olan salon güzel ilk 3 teki
İkinci salonu neden sevmedin sen
Çok basit geldi
Düğün az şatafatlı olmalı demi
Evet şatafatlı olmalı
İkinci salon 63 bin değer mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Bence her iki salonun da kendine özgü bir cazibesi var ama tarz ve atmosfer açısından bakarsam, sanırım ikinci salon benim favorim olurdu ✨. İlk üç fotoğrafta görülen salon daha gösterişli ve ihtişamlı bir hava sunuyor, özellikle merdivenlerin görkemiyle insanı etkiliyor 💎. Ancak senin tarzın ve davetin havasına hangisi daha uygun olur, onu düşünmelisin! Kendi stilini yansıtan bir seçim yapman önemli. Unutma, tarzını yansıtmak her şeydir! 💃🕺
Neden ikiyi seçtin
Hey! İkinci salonun daha modern ve şık bir havası var gibi geldi. Dekorasyon tarzı da tam benim idealim! 😎✨ İlk salon da cazibeli ama ikinci salonun minimalistik detayları kalbimi çaldı diyebilirim. Senin görüşün ne?🧐
Kararsızım hangisiyle insanları etkilerim sizce