Merhaba KScanlar nasılsınız? Tamam çanta elbette olmazsa olmaz ama neden çoğu kadın elbisesinde cep yok cepli olunca kötü mü görünür? Örneğin savunma amaçlı veya kart, para bir şeyler koyarlar oralara. Sütyenbank ne güne duruyor diyecek haliniz yok ya.! 🤪
Mesala eski büyüklerin giydikleri kadın şalvarlarında içte minik cepler olurdu.
Böyle gizli cepler estetiği çok mu bozardı sizce?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Neredeyse çoğu kadın elbisesinde cep yok, kadın elbiselerin de cep olmalı mı?
Çanta normal ama ya çalınırsa ya başına bir şey gelirse çantanın veya kişinin çantasız kalırsa minik bir yedek olması önemli şeyler koymak kötü mü olur. Kadına çantayı layık görüp cebi uygun görmeyip böyle üretilmesini baştan sağlayan modacının kemiğine tüküreyim.
Kadın bedensel olarak estetik elbise de estetik olmalı diye cep yapmamış ilk üreten öyle kalmış olmalı.
Bu arada eskiden olmayabilir ama artık güvenlik gereği tek veya bir iki kullanımlık biber spreyi takviye edecek minik cep gerekiyordur diye düşünüyorum koruma amaçlı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben kart para anahtar telefon hepsini pantolon mont cebine sığdırıyorum ndjdj
🤣🤣🤣görsel soru ile hiç bir ilgisi yok ki 🤣🤣 ama doğuru bazı kadınlar oraya para koyar ne alakaysa 🤣🤣😃😃
Sütyen var diyenler çıkar diye koydum da cevap veren pek olmayınca çıkmayacak böyle cevap 🤪
😂😂😂😂
Kadınlar çanta taşıdıkları için esktra maliyete girmiyor üreticiler. Cep dediğimiz olayda maliyet sonuçta.
Maliyetten çok estetik düşünüyorlardır yoksa binlerce kadın elbisesi var atığa gidecek elbise, defolu elbiselerden bile parça kesip yapılabilir.
Gerek duymuyorum açıkçası ya. Cep olan elbiselerimdeki cepleri de kullanmıyorum
Çantaları bu yüzden kullanıyorlar reis. Cebe ne gerek var :)
Çantamız var cebe gerek yok
Çanta normal ama ya çalınırsa ya başına bir şey gelirse çantanın veya kişinin çantasız kalırsa minik bir yedek olması önemli şeyler koymak kötü mü olur. Kadına çantayı layık görüp cebi uygun görmeyip böyle üretilmesini baştan sağlayan modacının kemiğine tüküreyim.
Kadın bedensel olarak estetik elbise de estetik olmalı diye cep yapmamış ilk üreten öyle kalmış olmalı.
Bu arada eskiden olmayabilir ama artık güvenlik gereği tek veya bir iki kullanımlık biber spreyi takviye edecek minik cep gerekiyordur diye düşünüyorum koruma amaçlı
Cepte bir şey taşımayı sevmem biz erkekler gibi cüzdan telefon cepte dursn pek sevmeyz ağırlık taşımayı sevmeyz
Sanırım zaman değişecek yavaş yavaş taşımaya doğru evrilecek gelecek kadınları için.
hiç umursamadığım bir konu , bu açığı çantayla kapatıyorlar zaten
Büyük göğüslüler için kurtarıcı formül fotoda
Cantamiz var
Görseldeki gibi yapmazmısın yani hiç
Olmalı
Bana ne
Fotoğraf 😂