Moda & Stil Ürünlerini gereksiz pahalı bulduğun marka var mı? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Tamam da niye bu kadar pahalı? 🙄 Güncellemeler1 yıl Süper gereksiz 😅 Ürünlerini gereksiz pahalı bulduğun marka var mı? Cevapla Marka Soruları Pahalı Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Lcw var 1 0 Yorumla
Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 1 yıl Marka olan hersey pahalı sırf etiket adı var diye küçük bir bluz 10 bin TL Yuh 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Katılıyorum. Bazıları sade tişörte normalin 10 katı para istiyor isim yüzünden 😔 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Louis Vuitton ve Victoria Beckham boş yere fiyat şişiren birkaç markadan ikisi 🤣🤣 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. bircok giyim öyle mesela us polo nasıl ipten kumaştan yapılmış o kadar pahalı mavidede aynı kumaşlar ucuz 1 0 Yorumla
beyzabldn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Marka olarak şu var diyemem ama bu kıyafet bu kadar para edecek ne var ki diyorum bazen 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Coco channel 2 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Bence Zara' nın urunleri çok pahalı. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 509 cevap paylaştı. Hepsi valla 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Moda & Stil konusunda 988 cevap paylaştı. Evet bazı markalar 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Monki. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tüm markalard 1 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. Vakko 1 0 Yorumla
taytsevmeyengis Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Colombia çok kaliteli ürünler ama çok pahalı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Lcw var
Marka olan hersey pahalı sırf etiket adı var diye küçük bir bluz 10 bin TL
Yuh
Katılıyorum. Bazıları sade tişörte normalin 10 katı para istiyor isim yüzünden 😔
Louis Vuitton ve Victoria Beckham boş yere fiyat şişiren birkaç markadan ikisi 🤣🤣
bircok giyim öyle mesela us polo nasıl ipten kumaştan yapılmış o kadar pahalı mavidede aynı kumaşlar ucuz
Marka olarak şu var diyemem ama bu kıyafet bu kadar para edecek ne var ki diyorum bazen
Coco channel
Bence Zara' nın urunleri çok pahalı.
Yani illaki var
Hepsi valla
LCW ve H&M
Evet bazı markalar
Gucci olabilir
Hayir
Monki.
Lcw var
Tüm markalard
Parfümler mesela
Vakko
Colombia çok kaliteli ürünler ama çok pahalı.
dolce gabbana
Sephora