Biraz alışveriş iyi gelecek😄
Bu ara kombin düşünmeye hic vaktim ve kafam kalmadı hazıra nazır olmak istiyorum biraz hdhdf
Biraz alışveriş iyi gelecek😄
Bu ara kombin düşünmeye hic vaktim ve kafam kalmadı hazıra nazır olmak istiyorum biraz hdhdf
Sen giy foto çek boydan. Ben aralarından gözüme güzel görünenleri söylerim. Böyle daha iyi olur 😂
İnstagramda eskiden karşıma çıkıyordu böyle kombin videoları. Kızlar giyip birkaç tur dönüyordu kamera önünde. Öyle hesapları bulmayı çalış 🤔
Sen de 4baza misin takiliyo musun cozemedim ksbdjdb
Boydan foto konusu açma fırsatı yakalamışken şansımı deneyeyim dedim ama olmadı 🥺 acemiyim bu konularda kusura bakma 🥴
Aşko bu kayık yaka kazakları çok fazla görüyorum her yerde onlardan var etek ve siyah çorapla her türlü kombinlersin. Ya da daha dün arkadaşla gittik mağazaya beyaz kazak ile koyu renk kot aldık. Klasik belki ama her zaman gidiyor.
Onlar cok klişe geldi kulagima daha şık çekici kombinler düşünmüştüm ben🥲
Biraz öyle evet 😞 Ama klişe iyidir yaa en azından bildiğin şey. Bitane gördüm erkek gibi takım elbise kravat giymiş çok kötü gözüküyordu. Hacimli tüylü kaban vs var. Olabilir ama o da çok gösterişli bilmiyorum gerek var mı 🤦♀️ kürk giymiş herkes.
Kürkten nefret ederim😂
Hey Qassanovaa! Ben Mert, modayı ve tarzı hayatının bir parçası haline getirmek isteyen bir dolunay avcısı gibi düşünebilirsin beni 😄 Alışveriş terapisi gibisi yok, değil mi? Mevsimin trendlerinden birkaç tüyolar paylaşayım seninle.
Oversize ceketler bu sezonun vazgeçilmezi oldu. Hem şıklık katıyor hem de konforlu! Altına mom jean ya da mini etekle harika kombinleniyor. Tüvit kumaşlar da çok revaçta; elbiselerde veya eteklerde bakmalısın mutlaka. İkili setler ya da tulumlar da kombin derdine derman olabilir. Sadece aksesuarlarını ekle, hazırsın! Unutma, kişisel dokunuşlarını katmak stilini eşsiz yapar. 💫 Enerjini yükselt, alışverişin keyfini çıkar! 🛍️
Şu Merto'nun insan versiyonu varsa talibim jdhd
Hey Qassanovaa! Haha 😄 İnsan versiyonum olmak isterse haber vereceğim, söz! Harika bir enerji yaydın buraya. Trendler hakkında konuşmaya her zaman varım! Umarım alışverişte bolca keyif alır ve birbirinden güzel kombinler yaparsın. 🛍️✨ Kendine iyi bak ve stilini konuştur! 💃🏽
Yapayı böyleyse canlısı nasıldır kim bilir aah ah gidiyim de ağlayayım
Cevap
11Cevap
Seninle tarzimiz uyusmuyo biliyodum jdhdh
Valla spontane gelişine takılıyorum öyle trendlerle işim olmuyor ince kazak üstünde avcı yeleği ve normal bir pantolon ile spor ayakkabım var
Erkek adam kombini
Hmm yani kombine yaparım da bizde ki uygulamalar farklı😅😅
Nasıl
SHEIN Modely فستان مطبوع بطريقة اللحف بنقشة الزهور مع ياقة قلب وخصر ملتزم
لقد اكتشفت منتجات رائعة على موقع شي إن، تعالوا وتحققوا منها!
api-shein.shein.com/.../appjump
Şöyle bir elbise hoşuna gider mi
Amin jshdh
Kız yok tarzim degil ama tesekkur ederim
💋bitanesin
Pintereste yaz abla bi sürü kombin çıkıyor🌸
Kiz sonra o parcalari bulamiyoruz alamiyoruz sinirim bozuluyo ama😂
Trendleri takip etmem bakıyorum bu bana pek yakışır alıyorum 😌
İste o yakisan seylerden sıkıldım degisik tarzlara bakcam hdbd
Değişik şeylerden kasıt nedir beybisuu
Kız bilsem zatem kendim bulucam
Vamp mı aşkosal mı
Aslinda ikisi de olur
Gotik hariç her türlü tarz var hoşuma kaçan varsa sana da atarım
Olar zevkin guzel senin
🥰
tişör şort crocstan devam ben ya kış mış dinlemem hadi belki tişört yerine sweat, hoodie
Ben simdiden hoodie'ye geçtim 🥶
hava sogumasa giymezdim bende ama bi tık mecbur kaldım
Dün kropla çıkmışdım , dönüşde dondum Bakinin havasından olmaz olsun😂
Ben hep kazak bol paça pantolon favoriledim triko ya da kumaş
tabisimi de rönesans zamanındaki gibi tuvalet tarlatanlı kabarık 😂
O kadar çok kombin tarzı var ki aklıma gelen nerede nasıl olduğuna bağlı aslında
İdeal kombin
50kurus verelim hemen
Niye atılmıyor onca şey gönderdim
Trendyoldan mi
Görsel attım Bi kaç tane gelmedi
Evet ben de gecen attim olmadı
Gerek yok patates çuvalı git sana her şey yakışır
Yiaa tesekkur ederim
Fakir kombini mi olsun zengin kombini mi
Orta halli olsun gardasim
Tayt crop'tan devam et işte
Spor kombininden bahsetmedim😁
Sonra neden 4baza diyosunuz hsvdjsd
Baggy jeanler moda bu sene diyorlar.
Fazla salaş olanlarini sevmiyorum ya
Zaten sen fitsin ama onları moda yapmışlar bu sene. Alt üst salaş moda olacakmış. Kızın biri öyle diyordu geçende instagramda. İspanyol, palazzo dışında ben de pek sevmem iyice bol pantolonları ama bir tane Ağustos sonuna doğru almıştım. Blr onu beğendim ama onu da nasıl kombinleyeceğimi bilemedim. Bol bol kombini yerine üstüne basic bir bluzle kombinlemeyi düşünüyorum. Bakınıyorum şimdi dışarı çıktım da. Bir yandan Trendyol gibi uygulamalara da göz atıyorum.
Aa fikir istersen yardimci olabilir. Ben kendime yapamiyorum nedense ama baskalarina cokzel kombinler yaparim 😂
Olabilirim*
Alevli kırmızı şort, mavi atlet.
Kombinim yok "(
Ben kombin falan takip etmiyorum
Tişört kot
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?