Diziler & Filmler Bu sene çıkan bir dizi önerir misiniz? the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Resident Alien ve Your Honor hariçç onları izledim çünkü Cidden sıkıldım artık aw hep aynı şeyleri izliyorum deli gibi Güncellemeler+1 yıl Gölge ve Kemik izleyeceğim, ilgimi çekti Bu sene çıkan bir dizi önerir misiniz? Cevapla Dizi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. WandaVision, the falcon and the winter soldier 1 0 Yorumla
Nietzscheyazabilirim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl 2021'de çıkan dizilerden sadece İnvincible'ı izledim. Eski diziler kabul oluyorsa ROME ve The Man In The High Castle dizilerini önerebilirim. 1 1 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Rome dizisine iyi diyorlar ona da bakarım ama ilk gölge ve kemik dizisini izleyeceğim kitabı çok güzel çünkü Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Wandavision, Falcon and the Winter Soldier Ve Lupin olabilir. :) 1 0 Yorumla
Pyrus Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Geçen sene çıkan Ragnarok var. 1 1 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl 2. Sezonunu bekliyorum çok iyiydi Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl falcon and winter soldier 1 1 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Bakıyorum şimdi hemen fragmanına Yorumla
druha19rika Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl ne tarz olsun mk samanlıkta iğne arıyoruz resmen 1 4 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Dizi olsun işte bu sene çıkan kaliteli dizi fark etmez, bütün hepsini severim bilim kurgu fantastik dram gizem ne olursa Yorumla druha19rika +1 yıl Dark iyidir Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl İyi ki 2021 dedik aw Yorumla druha19rika +1 yıl izledin mi izlemedin mi? Yorumla
Thirt13n Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl The Good Place veya Arka Sokaklar seçim senin sis! 1 0 Yorumla
Koşucu54 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gölge ve kemik 1 2 Yorumla the_vampire_diaries +1 yıl Güzel mi, sürekli fragmanı falan denk geliyor Yorumla Koşucu54 +1 yıl Ben çok beğendim. Sürükleyici Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. WandaVision ve The falcon and the winter soldier 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
WandaVision, the falcon and the winter soldier
2021'de çıkan dizilerden sadece İnvincible'ı izledim. Eski diziler kabul oluyorsa ROME ve The Man In The High Castle dizilerini önerebilirim.
Rome dizisine iyi diyorlar ona da bakarım ama ilk gölge ve kemik dizisini izleyeceğim kitabı çok güzel çünkü
Wandavision, Falcon and the Winter Soldier Ve Lupin olabilir. :)
Geçen sene çıkan Ragnarok var.
2. Sezonunu bekliyorum çok iyiydi
falcon and winter soldier
Bakıyorum şimdi hemen fragmanına
ne tarz olsun mk samanlıkta iğne arıyoruz resmen
Dizi olsun işte bu sene çıkan kaliteli dizi fark etmez, bütün hepsini severim bilim kurgu fantastik dram gizem ne olursa
Dark iyidir
İyi ki 2021 dedik aw
izledin mi izlemedin mi?
Aşk Ağlatır Dizisi Bu Sene Çıktı
The Good Place veya Arka Sokaklar seçim senin sis!
Gölge ve kemik
Güzel mi, sürekli fragmanı falan denk geliyor
Ben çok beğendim. Sürükleyici
WandaVision ve The falcon and the winter soldier
Eyljlde bekliyorum
Yabancı izlemiyom