Moda & Stil Bu kombinle dışarı çıkarsam nolur? ojeee32 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Peki nasıl bir kombinle çıkabilirdim sizce? Güncellemeler1 yıl Kombin konusunda yardım edecek var mı acaba arkadaşlar. Güzel yorum yazan herkese teşekkür ederim 💅💋💗 Bu kombinle dışarı çıkarsam nolur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl https://youtu.be/FyNJs52LlPo?si=N55ToD9gkPXiCUu8 2 7 Yorumla ojeee32 1 yıl Ya of ajajajaj Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl https://youtu.be/Vvpxr88Fe8k?si=HruW1sSRU4-L-N8V Şu videoyu beklemiştim neden atmadın Yorumla ojeee32 1 yıl Link atmayı bilmediğimdendir Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl https://youtu.be/0lcB6XNFYnw?si=n5CReykuBsiKdXPU Yorumla ojeee32 1 yıl Arkadaşlık aticam sana Yorumla BuzPüskürtenEjder 1 yıl https://youtu.be/56Blwjz3QSU?si=BHx2XX0b_Y8qgHD1 Yorumla ojeee32 1 yıl Aa ninjago zane Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Buna bile yükselecek yoklukta erkekler var. Büyük ihtimal seni 🤦♀️anladın sen😀 3 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Ajajaj anladım evet ama bileyi anlamadım. Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sizin yüzünüzden başımıza taş yağacak bir bitmediniz artık 3 4 Yorumla ojeee32 1 yıl Ne alaka aşkom ys Yorumla Mlyusioq 1 yıl Zirlama Yorumla tarıkkyky 1 yıl Bülbül yuvası hakkında nasıl konuşuyorsun🤣🤣 Yorumla ojeee32 1 yıl Nasıl? Yorumla
0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Bu ne güzellik kaçırırlar seni 1m başlık parası almak zorunda kalırız 2 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Ay teşekkür ederim çok naziksin Yorumla
Emreegng Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Üşümezsin yolda hemen iyi kalpli erkekler arabasına alır seni klimayı açar isitirlar seni 2 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Hmm iyimiş Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kız böyle dışarı çıkılır mı hasta olursun popon üşür 😃 2 9 Yorumla ojeee32 1 yıl Ay evet Yorumla everkeğii 1 yıl Git düzgün biseyler giy 😃 Yorumla ojeee32 1 yıl Tamam tamam Yorumla Maturemale 1 yıl 😂😂😂 Yorumla everkeğii 1 yıl Gülmeyin yeni yeni öğreniyor daha 😃 Yorumla ojeee32 1 yıl Evet Yorumla VuR-KaN 1 yıl elleşmeyin "pembiş süper mini" kızlar bile giymeye cesaret edemiyo :) Yorumla ojeee32 1 yıl Ayyy teşekkür ederim 💗💗💗 Yorumla everkeğii 1 yıl Kızımız cesur canım masallah ay sizede malzeme çıktı valla 😃 Yorumla
Yağmurrryılmazz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Renk uyumu falan 2012 de kalmıs gibi 1 2 Yorumla ojeee32 1 yıl Evet 😂 Yorumla ojeee32 1 yıl Renk uyumu nasıl tutulur ki? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Eğer seninle şu her manada içindekini 🙄🙄 bilmeden erkekmişsin gibi sohbet ettim mi diye düşünüyorum şu an. 3 yıldır burdayım da o yüzden diyorum 1 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Ben kimseye dolandırmam aşko profilime bak istersen Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Dikerler. Yani daha uzun bir elbise dikerler... 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Bu ne dir? Kombin gruptan ayrılmış😂Gözlerim kanadı awq 1 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ortalik alev alır şekerim deli misinn💅🏻 4 3 Yorumla ojeee32 1 yıl Evet zaten çıkmıcam o kadar cesaretli deilim Yorumla Qassanovaa 1 yıl İnsanlarin libidolariyla oynama askim Yorumla ojeee32 1 yıl Peki aşko peki👍💅💅 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Çocuk kıyafetiyle mi kombin yaptin 2 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Yok ya😂 neden ki Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Çok tatlı olmuşsun pofidik gotlu 😒 2 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Benim midem kalktı 🙄iyi günler... 1 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Peki. Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Modayı katlettin ya bu ne 😒 1 3 Yorumla ojeee32 1 yıl Elimde bu vardı sadece Yorumla pembeboyalıodam 1 yıl Gel benim dolabımdan giy yahu. Yorumla ojeee32 1 yıl Ya teşekkür ederim 💅💅 Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ne olacak topallayarak eve gelirsin 1 34 Yorumla ojeee32 1 yıl Ajajajaja Yorumla Sookratess 1 yıl Göğüslerin de silikon var mı Yorumla ojeee32 1 yıl Hayır yok maalesef Yorumla Sookratess 1 yıl Ama büyük duruyorlar. Sen erkek misin kadın mı Yorumla ojeee32 1 yıl Kendimi kız gibi hissediyorum. Sütyen var altımda Yorumla Sookratess 1 yıl Bizde seni kadın gibi hissettik fiziğin zaten kadın gibi. Cinsiyet değiştirecek misin yok öyle devam mi Yorumla ojeee32 1 yıl Değiştirmeyi çok isterim ama ailem bilmiyor belirsiz oyuzden. Kadın gibi görmeme sevindiim💗 Yorumla Sookratess 1 yıl Daha farklı resimlerin var mı Yorumla ojeee32 1 yıl Var tabiki Yorumla Sookratess 1 yıl Görme şansım var mı can Yorumla ojeee32 1 yıl Yok. Yorumla Sookratess 1 yıl Canın sağolsun Yorumla ojeee32 1 yıl 🙂🙂🙂☺️☺️ Yorumla Sookratess 1 yıl Neyse iyi günler Yorumla ojeee32 1 yıl İyi günler Yorumla Sookratess 1 yıl Hiç vurdurdun mu Yorumla ojeee32 1 yıl Hayır Yorumla Sookratess 1 yıl Sen aktif misin pasif mi Yorumla ojeee32 1 yıl Pasif Yorumla Sookratess 1 yıl E nasıl vurdurmadin kral bir dene Yorumla ojeee32 1 yıl Henüz utanıyorum Yorumla Sookratess 1 yıl Küçük bir yerde misin Yorumla ojeee32 1 yıl Mersindeyim Yorumla Sookratess 1 yıl Kolay bulursun. orada travestilerde var. İlerde travesti olacak misin Yorumla ojeee32 1 yıl Umarım Yorumla Sookratess 1 yıl Hiç vibratör veya başka alet soktun mu Yorumla ojeee32 1 yıl Evet. Yorumla Sookratess 1 yıl Zevk alıyor musun Yorumla ojeee32 1 yıl Evet Yorumla Sookratess 1 yıl İyi bakalım fiziğin çok güzel ya keşke başka elbiseler üstünde görseydim Yorumla ojeee32 1 yıl Keşke😅☺️ Yorumla Sookratess 1 yıl At o zaman ozlden Yorumla ojeee32 1 yıl Maalesef foto atamam ama Yorumla Sookratess 1 yıl Yüzünü gosterme yavrum Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Hayatımda gördüğüm en iyi kombin 1 3 Yorumla ojeee32 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ergn0638 1 yıl Sana her şey yakışır Yorumla ojeee32 1 yıl Ay çok naziksin☺️ Yorumla
sonrisasmísticas Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Muhtemelen dayak yedirirler 1 1 Yorumla ojeee32 1 yıl 😔😔😔bu kötü olur işte Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl iyi olur hormon almıyomusun sen? 1 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Maalesef şuanlık almıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bunada kalkma be😃 yakışmış bence 1 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Teşekkür ederim aşko 💅💗 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Etek poponu örtseydi bari 😅 1 5 Yorumla ojeee32 1 yıl Başka etek yoktu Yorumla ojeee32 1 yıl Bulursam onları da denerim yani Yorumla ojeee32 1 yıl Bunu giymesi çok ilginç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimin eteği bu Yorumla ojeee32 1 yıl Ablamın Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 969 cevap paylaştı. kiz toton acikta ya 3 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Evet evet☺️😅😅 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Senin uyum şakamıggg 2 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Ay teşekkür ederim aşko 💅 Yorumla
alkolikatt Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Olaysın abla çıkk 2 3 Yorumla ojeee32 1 yıl Ay teşekkür ederim aşkım💅 Yorumla alkolikatt 1 yıl 😘😘 Yorumla ojeee32 1 yıl 💅💅💅💅 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Lan sen erkeksin 2 11 Yorumla ojeee32 1 yıl Hayır deilim yaa😔 Yorumla Renalzey 1 yıl Oylesin Yorumla ojeee32 1 yıl Deilim ben kızım. Yorumla Renalzey 1 yıl Niye mavi üyesin o zmn Yorumla ojeee32 1 yıl Henüz öyleyim Yorumla Renalzey 1 yıl Neyse Yorumla ojeee32 1 yıl Kendimi erkek olarak görmüyorum yani Yorumla VuR-KaN 1 yıl söylediği doğru, cinsiyeti erkek ama öyle görmüyor.. öyle "lan sen erkeksin!" kaba-saba konuşmayın Yorumla ojeee32 1 yıl Çok teşekkür ederim 💗💗 Yorumla Renalzey 1 yıl İnşallah evlenirsiniz kardeşler.❤️❤️❤️ Yorumla ojeee32 1 yıl Ya of bide espri yapıyor ama komikti😅 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Millet iğrenerek bakar 2 0 Yorumla
Glee-Somebody Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Linç yersin 1 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Evet Yorumla
Malikalgan001 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Ailen biliyomu 1 3 Yorumla ojeee32 1 yıl Yok. Yorumla Malikalgan001 1 yıl Özele gel Yorumla ojeee32 1 yıl Tamam asko Yorumla
tarıkkyky Takip Et Xper 7 Yaş: 39 1 yıl Her yanın bembeyaz olur;)) 1 2 Yorumla ojeee32 1 yıl Ajajajja Yorumla tarıkkyky 1 yıl Açık ATTIRMA 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Damla_taylanrr Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Iyyyy o don ne aq alldösöaçaççaösös 1 6 Yorumla ojeee32 1 yıl Don değil aşko Yorumla ojeee32 1 yıl Toparlayıcı ı altı o Yorumla Damla_taylanrr 1 yıl Ney Yorumla ojeee32 1 yıl Toparlayıcı yani o Yorumla Damla_taylanrr 1 yıl Pek toparlamamış sanki midem kalktı özür dilerim 😰 Yorumla ojeee32 1 yıl Off peki aşko😔 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı. Hayır tabii ki 1 0 Yorumla
Haticenizm Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Kınarlar 2 3 Yorumla ojeee32 1 yıl Evet onu fark ettim ya Yorumla Haticenizm 1 yıl 😅 Yorumla ojeee32 1 yıl ☺️☺️😅😅💅 Yorumla
delykizzz Takip Et Xper 1 Yaş: 125 1 yıl Bune mk saçma kombin 1 1 Yorumla ojeee32 1 yıl Elimde bu vardı ama bide kombin yapmayı da bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ya of ajajajaj
https://youtu.be/Vvpxr88Fe8k?si=HruW1sSRU4-L-N8V
Şu videoyu beklemiştim neden atmadın
Link atmayı bilmediğimdendir
https://youtu.be/0lcB6XNFYnw?si=n5CReykuBsiKdXPU
Arkadaşlık aticam sana
https://youtu.be/56Blwjz3QSU?si=BHx2XX0b_Y8qgHD1
Aa ninjago zane
Buna bile yükselecek yoklukta erkekler var. Büyük ihtimal seni 🤦♀️anladın sen😀
Ajajaj anladım evet ama bileyi anlamadım.
Sizin yüzünüzden başımıza taş yağacak bir bitmediniz artık
Ne alaka aşkom ys
Zirlama
Bülbül yuvası hakkında nasıl konuşuyorsun🤣🤣
Nasıl?
Bu ne güzellik kaçırırlar seni 1m başlık parası almak zorunda kalırız
Ay teşekkür ederim çok naziksin
Üşümezsin yolda hemen iyi kalpli erkekler arabasına alır seni klimayı açar isitirlar seni
Hmm iyimiş
Kız böyle dışarı çıkılır mı hasta olursun popon üşür 😃
Ay evet
Git düzgün biseyler giy 😃
Tamam tamam
😂😂😂
Gülmeyin yeni yeni öğreniyor daha 😃
Evet
elleşmeyin "pembiş süper mini" kızlar bile giymeye cesaret edemiyo :)
Ayyy teşekkür ederim 💗💗💗
Kızımız cesur canım masallah ay sizede malzeme çıktı valla 😃
Evet 😂
Renk uyumu nasıl tutulur ki?
Eğer seninle şu her manada içindekini 🙄🙄 bilmeden erkekmişsin gibi sohbet ettim mi diye düşünüyorum şu an. 3 yıldır burdayım da o yüzden diyorum
Ben kimseye dolandırmam aşko profilime bak istersen
Dikerler. Yani daha uzun bir elbise dikerler...
Bu ne dir? Kombin gruptan ayrılmış😂
Gözlerim kanadı awq
Ortalik alev alır şekerim deli misinn💅🏻
Evet zaten çıkmıcam o kadar cesaretli deilim
İnsanlarin libidolariyla oynama askim
Peki aşko peki👍💅💅
Çocuk kıyafetiyle mi kombin yaptin
Yok ya😂 neden ki
Çok tatlı olmuşsun pofidik gotlu 😒
Teşekkür ederim
Benim midem kalktı 🙄iyi günler...
Peki.
Modayı katlettin ya bu ne 😒
Elimde bu vardı sadece
Gel benim dolabımdan giy yahu.
Ya teşekkür ederim 💅💅
Ne olacak topallayarak eve gelirsin
Ajajajaja
Göğüslerin de silikon var mı
Hayır yok maalesef
Ama büyük duruyorlar. Sen erkek misin kadın mı
Kendimi kız gibi hissediyorum. Sütyen var altımda
Bizde seni kadın gibi hissettik fiziğin zaten kadın gibi. Cinsiyet değiştirecek misin yok öyle devam mi
Değiştirmeyi çok isterim ama ailem bilmiyor belirsiz oyuzden. Kadın gibi görmeme sevindiim💗
Daha farklı resimlerin var mı
Var tabiki
Görme şansım var mı can
Yok.
Canın sağolsun
🙂🙂🙂☺️☺️
Neyse iyi günler
İyi günler
Hiç vurdurdun mu
Hayır
Sen aktif misin pasif mi
Pasif
E nasıl vurdurmadin kral bir dene
Henüz utanıyorum
Küçük bir yerde misin
Mersindeyim
Kolay bulursun. orada travestilerde var. İlerde travesti olacak misin
Umarım
Hiç vibratör veya başka alet soktun mu
Evet.
Zevk alıyor musun
Evet
İyi bakalım fiziğin çok güzel ya keşke başka elbiseler üstünde görseydim
Keşke😅☺️
At o zaman ozlden
Maalesef foto atamam ama
Yüzünü gosterme yavrum
Hayatımda gördüğüm en iyi kombin
Teşekkür ederim
Sana her şey yakışır
Ay çok naziksin☺️
Muhtemelen dayak yedirirler
😔😔😔bu kötü olur işte
iyi olur hormon almıyomusun sen?
Maalesef şuanlık almıyorum
Bunada kalkma be😃 yakışmış bence
Teşekkür ederim aşko 💅💗
Etek poponu örtseydi bari 😅
Başka etek yoktu
Bulursam onları da denerim yani
Bunu giymesi çok ilginç
Kimin eteği bu
Ablamın
kiz toton acikta ya
Evet evet☺️😅😅
Ne olur ne olmaz, sen yine de çıkma
Yorum yapan herkese katılıyorum
Senin uyum şakamıggg
Ay teşekkür ederim aşko 💅
Olaysın abla çıkk
Ay teşekkür ederim aşkım💅
😘😘
💅💅💅💅
Lan sen erkeksin
Hayır deilim yaa😔
Oylesin
Deilim ben kızım.
Niye mavi üyesin o zmn
Henüz öyleyim
Neyse
Kendimi erkek olarak görmüyorum yani
söylediği doğru, cinsiyeti erkek ama öyle görmüyor.. öyle "lan sen erkeksin!" kaba-saba konuşmayın
Çok teşekkür ederim 💗💗
İnşallah evlenirsiniz kardeşler.❤️❤️❤️
Ya of bide espri yapıyor ama komikti😅
Millet iğrenerek bakar
Linç yersin
Evet
Ailen biliyomu
Yok.
Özele gel
Tamam asko
Her yanın bembeyaz olur;))
Ajajajja
Açık ATTIRMA 🤣🤣🤣🤣
Iyyyy o don ne aq alldösöaçaççaösös
Don değil aşko
Toparlayıcı ı altı o
Ney
Toparlayıcı yani o
Pek toparlamamış sanki midem kalktı özür dilerim 😰
Off peki aşko😔
Midem kalktı bune la
Trans birey misin
Henüz değilim neden
hic bisi
Peki
Neden topsun
Bilmem
Kusardim
Hayır tabii ki
Denemen lazım. Ne olacağını görmen için.
Kınarlar
Evet onu fark ettim ya
😅
☺️☺️😅😅💅
Bune mk saçma kombin
Elimde bu vardı ama bide kombin yapmayı da bilmiyorum
Seni mahv ederler boyle sokakda catur cutur😄
Töbee töbee töbee
Ne olacak *
sever reis
Skeerler