Bak çirkinlik o tarz bir şey değil. Aurayla alakalı bir durum bu. Böyle çok çirkin adam veya kadınların peşinde köpek olanları var. Bunun sebebi aura ve kendine güvenmeleridir net. Bence fizik olarak iyisin. Yüzün kötüyse eğer bunu kapamak için daha iyi giyinmelisin zaten kadınları etkileyen bir kaç şey var. Koku giyim ses tonu konuşma ve özgüven.
Bence kendine haksızlık ediyorsun tipin o kadar da kötü değil. Büyük ihtimalle seni kötü ve çirkin hissettiren birileri var hayatında. Onları hayatından çıkar sonrası kolay olur.
peki sence tek sebep tip mi yoksa başka sebep bir şey olmasın mı? Mesela ben çok soğuk dururum bu yüzden benden hoşlanan insanlar bile bende korkar çekinir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Uzun böyle kahverengi kovboy çizmesi bir de fötrü şapka taksaydın aynı renk efsane olurdu bence.
Ciddi misin 😀
evet. Dene yenilik iyidir herkes gibi giyinme. https://tr.pinterest.com/pin/401594491749668018/
dersen ki fötrü şapka çok dikkat çeker bunun kahverengisini denersin .
Yakışmaz ama bana
Böyle düşünürsen yakışmaz tabi. Önce bir özgüven üstelik yüzün kemikliyse her türlü gider.
Bilmiyorum yüzümü smnf
Çirkşnşm knk ben
Bak çirkinlik o tarz bir şey değil. Aurayla alakalı bir durum bu. Böyle çok çirkin adam veya kadınların peşinde köpek olanları var. Bunun sebebi aura ve kendine güvenmeleridir net. Bence fizik olarak iyisin. Yüzün kötüyse eğer bunu kapamak için daha iyi giyinmelisin zaten kadınları etkileyen bir kaç şey var. Koku giyim ses tonu konuşma ve özgüven.
Knk tip kötü olunca hiçbir şey etki etmiyor kandırmayalım
Kendime güvendiğim zamanlarda oldu ama tip olmayınca olmuyor
Daha iyisine param yok
Bence kendine haksızlık ediyorsun tipin o kadar da kötü değil. Büyük ihtimalle seni kötü ve çirkin hissettiren birileri var hayatında. Onları hayatından çıkar sonrası kolay olur.
O kadarda kötü
Hayatımda kimse yok sorun orada
eee benimde yok. Birinin olmaması demek seni bu durum çirkin yapmaz ki kompleks edinmişsin kendine.
Sen 20 yaşındasın ben 27 ve hiç olmadı sevgilim
Olaya burdan bak
iyi de sırf sevgili yapmak için sevgili yapılmamalı bence ya.
Belki ortam yoktur doğru insanı bulamamışsındır.
Kardeşim benim
Sırf sevgili için bende sevgili yapmam ama seven olmadı
Yaşın benim yaşıma gelince ne dediğimi daha iyi anlarsın yaşın küçük daha
Bakan yok ki doğru mu değil mi anlayalım
Nasip kismet bu işler. Kadınların olduğu ortamlara girmeye bak. spor salonu olur ya arkadaşlarının ayarladığı kızlı erkekli gruplu ortamlar olur.
Girdim zamanında
Nasip kısmet işide değil tip tip işte
peki sence tek sebep tip mi yoksa başka sebep bir şey olmasın mı? Mesela ben çok soğuk dururum bu yüzden benden hoşlanan insanlar bile bende korkar çekinir.
Tek sebep tip başka açıklaması yok
iyi güzelde kimseyi aşağılamak istemiyorum ama ne tipsiz adamlar bile buluyor. Ne tipleri iyi ne fizikleri en azından fiziğin iyi.
Kardeş tip olmayınca fizik boş işte neyse biraz ağlayıp geleyim
yoo kadınların abazanı var yani. Erkeklerde olduğu gibi boşuna ağlama ama bu durum benim baya garibime gitti.
Yok işte mq yok olsa niye olmadı diyim ki
Tamam sakin. kötü bire şey demmedim.
Kötü bir şey diyorsun farkında değilsin neyse
Kırdıysam özür dilerim o zaman.
Özür dileme ile geçmez neyse salla
Oldukça iyi görünüyor fakat üstüne beyaz bir şey tercih etseydin çok daha iyi durabilirdi.
Kıyafetlerimin hepsi kirliydi knk ya
kombin olmuş
Olmuş
Olmuş.
Begendim 👍🏻👍🏻👍🏻
10 üzerinden kaç
10/10
Harbi mi teşekkür ederim😅
Harbi
Teşekkür ederim zayıf mıyım sence kilo alayım mı
Gerek yok bence 😅 fizik bayagi iyi 👍🏻👍🏻
Kimden ne isteyeceksin