Mesela tayt, mini etek, göğüs dekolte vs.
Merak ettim , istediğimi giyerim diye sacmalama.
Neden giyerler, amaçları tahrik mi?
Merak ettim , istediğimi giyerim diye sacmalama.
Neden giyerler, amaçları tahrik mi?
Her kadin kendi tarzini ve begendigi seyleri giyer herkesin tarzi ayridir tahrikle bir alakasi yok yazin sıcağındada pantolon giyemem sort giyiyorum ve acaba erkekler tahrik olurmu gidiyim pantolon giyiyim demiyorum sorttan etektende tahrik olunmaz bence
bence sen sacmalama bakmazsan gormezsin her kizin bir giyim sekli imaji tarzi vardir fizigi guzelse giyer sizin icin degil kendine yakistigi icin..
bence abartılı olmaması gerekir ama giyenede bir şey denmez tabii
Dikkat cekmek bakilmak hoslarina gider
Cevap
6Cevap
kadinlar kendilerini nasil guzel hissederlerse oyle giyinirler. Amac kimseyi tahrik etmek degil. Kendilerinde guzel bulduklari yeri acmayi ya da bir sekilde gostermeyi severler.
Halk pazarinda 5 liraya satilan tayttan neden tahrik oluyosunuz. Bizim icin o kadar rahat ve kolay ki hic seksi olayim derdi tasimadan giyiyoruz valla. Kisisel ideam tabi.
Hayır bir bayan olarak ben kimse için değil sadece kendim için giyerim minimi , taytımı eğer yakışıyorsa kimsenin ne düşündüğünü önemseyip takmam
kişiye göre değişir bazıları onun için giyer bazıları zayıf gösterdiği için giyer bazıları kendine yakıştırdığı için gibi...
Suratına güvenmez. Ben suratıma güvendiğim için mini eteklere ihtiyacım yok.
Kimileri tahrik etmek icin kimileri sirf hosuna gidiyor diye kimileri rahatliktan giyiyor
Kendilerini öyle befendikleri için kendi tercihleri senin için veya başka erkekler için değil zaten öyle düşünen niyeti bozmustur
Amac dikkat cekmek bana gore. Tayt cidden dikkatinizi cokmu cekiyor ben giyemem acayip rahatsiz olurum ama merak ettim hep bahsi geciyor
Kızlar sana baksa hoşuna gitmez mi bu durum onlar içinde geçerli ayrıca bu akşam ne kadar tayt sorusu geldi
Bilmem ben bile bakiyorsam erkekler napiyordur kim bilir sokak ta saldiracak duruma gelinir yakinda :D
Ben bile bakiyorsam :))) erkeklerin acisindan bakmayi çok iyi biliyorsunuz o zaman :);tebrik ederim.
Yok yani dikkat cekici oluyor ve nasil giyinebiliyorlar diyorum bu sekilde sokakta diyorum
Her zaman bir duam vardır : Mahkeme-i kübra da Ya Rabbi diyeceğim. Şu zinetini tehcir eden kadınlara sen biz erkekler deki hissiyati ver de bir de o gözle baksinlar kendilerine diye.
Sizin nasil düşündüğünüzü bilemem ama ben bu sayılanlarî giyip de sokağa çıkan biri değilim zaten.
İyi yapıyorsunuz Allah razi olsun o zaman sizden inş.
Inşallah.
Tercih meselesi. begnilmk dikkat çekmek hoşuna gidiyo olabilir. Sadece seviyor olabilir...
az bir kısım tahrik geneli kendini çekici hissetmek için az birazıda rahatlıktan
Her kadın dikkat çekmek ister ilgi görmek ister bunu için yapabilir bunu. Ama abartmaya da gerek yok :)
Ya sanane kardesim tahrik ederse sende bakma bakmak zorundamisin?
Sen de tahrik edici fotoğraf koymussun neden
Tahrik etmeyi severim
dikkat çekmek ilgi görmek istiyor
Türk kekosu vol.1
Teşhircilik
Dikkat cekmek icin..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar