Moda & Stil Minyon kızlara ne tür elbise yakıştırırsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 311 Yapay Zekaya Sor Erkeklerin görüşü önemli. birde resimli olursa cevaplar belki görüp alırız 😀 Güncellemeler1 yıl Boy 158 ona göre atın 💕 Minyon kızlara ne tür elbise yakıştırırsınız? Cevapla Erkek Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. bence crop gider 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Merhaba,Balık balina harici bir de yırtmaç bir de mini harici bir de transparan harici şey bir de dekolte harici! 😅 1 23 Yorumla Soran 1 yıl Ee çıplak mi giyicez Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Uzun elbise olur, diz altı elbise olur sarıp sarmalamayan elbise olur vücut hatlarını belli etmeyen pantalon olur daracık ve yüksek bel olmayan Sert erkeğim ben kıskancım maçoyum Yorumla Soran 1 yıl İyi sen sevgiline yaparsın Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Zaten gelecekteki aşkımı düşünerek eşimi düşünerek yorum yaptım Yorumla Soran 1 yıl Kim bilir belkide bir aşk doğmaz Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Belki de doğar ben iyi düşünmeyi severim Murf yasası kötü kötüyü çeker İyi düşünelim hayırlısı Yorumla Soran 1 yıl Kötü düşün sana bir kötü haberim var Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Duymak istemiyorum Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Kötü şeyleri sevmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Haber kimle ilgili idi? Yorumla Soran 1 yıl Konuşman ilgili Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Bu konuşma ile senden bir bok olmaz diyeceksen kalsın 😅 Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Soran 1 yıl Neyse onu derim bu konuşmanı düzelt merhaba diye başlama her cevapta normal görüş yap yeter çokta emoji kullanma Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Hayır, en başından beri merhaba ile başlıyorum. Hatta ilk merhaba ile başlayanlardanım taklitlerim çok oldu. Görüşlerimi birebir yazanlar da Emojiyi azalttım ama profilden de kaldırdım Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Selam sünnettir 🌸 Yorumla Soran 1 yıl Böyle daha iyi biraz efendi olgun başı gözüküyor öbür türlü öne ya insan kaçar ben şahsi olarak Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl İçimden geldiği gibi mutluyum profilde ki videolarım da efendi olduğum belli oluyor..Olgunum da zaten hep kaçıyorlar benden, canımız sağolsun, beni ben olduğum için sevecek olan lazım, giden gitsin ama dürüstlük güzel teşekkür ederim.. Yorumla Soran 1 yıl Benim şahsi görüşüm erkek dediğin lafı çok uzatmadan neticeye gelicek cümle kullanıcak Yorumla Soran 1 yıl Her Zaman böyleyim ister değis ister değişme ben yatocam artık iyi geceler sana Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Bende çok konuşan kadını severim. Konuşsun saatlerce dinlerim her gün dinlerim. Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl İyi geceler dilerim, Allah'a emanet ol..Bakarız deneriz azaltmaya çalışırız. Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl www.trendyol.com/.../askili-kare-yaka-midi-elbise-p-805477786 Bu tarz midi elbiseler bence çok hoş oluyor. https://www. trendyol. com/desing-hs/balikci-yaka-midi-boy-fitilli-triko-kalem-elbise-p-769551047 eğer kıvrımlı bir fizik ise böyle olanlar da çok hoş. Onun dışında az bacak dekolteli elbiseler olabilir. Ben çok yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Burada ki herkesin görüşü farklıdır. Herkese göre nasıl giyilebilirsin sen kendin belirlemen lazım 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı. Senin ne begendigin onemli erkekleri napcan hepsi ayri bise ister 1 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl sevilir ama şu bir gerçek ki nasıl kombin yaparsan harika olurr 0 0 Yorumla
duygusalejderhaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Minyon kızlar çuval giyse bile hem tatlı hem seksi oluyorlar. 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Resimdeki minyon degil ki, dombili 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim iltifatin için Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl Iltifat degil, gercek. Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 394 cevap paylaştı. Fiziği de güzel ise kumaş bile bağlasan yakışır sana 😉 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl Mumkunse tul elbiseler gecelik gibi 1 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı. Senin boy kilo kaç 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 557 cevap paylaştı. Mini elbise mini şort 1 0 Yorumla
Soninsanbükücü1616 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Bence İspanyol paça güzel olur tatlı tatlı yürürken komik ve hoş oluyor 0 0 Yorumla
Renklensinn Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Minyon kızlara ne giyseler yakışmaz genelde. Dalyan gibi kızlara ne giyse yakışıyo 0 0 Yorumla
eIexa Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Kısalar çok her şeyi tasiyamiyorlar bence 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. minyonsa ne giyse yakışmaz. 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. mini iyi gider 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Omuzlu bir minyon mu bu arkadaş?:) 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 158 uzun mu sksk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Omuz sordum pepekkk Yorumla Soran 1 yıl Omuzu kısa olan mi var kız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Omuzlu**geniş mi omuzlarin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 429 cevap paylaştı. mınık elbıseler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl foto daki sen misin 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet Cevap sahibi 1 yıl feyk gibi geldi Soran 1 yıl iPhone ile çekilen resimler öyle gelir canım 😇 Cevap sahibi 1 yıl Kesin öyledir Soran 1 yıl Azcikda kendine güvenin olsun yeter 🙏🏻 özgüven sart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
bence crop gider
Merhaba,
Balık balina harici bir de yırtmaç bir de mini harici bir de transparan harici şey bir de dekolte harici! 😅
Ee çıplak mi giyicez
Uzun elbise olur, diz altı elbise olur sarıp sarmalamayan elbise olur vücut hatlarını belli etmeyen pantalon olur daracık ve yüksek bel olmayan
Sert erkeğim ben kıskancım maçoyum
İyi sen sevgiline yaparsın
Zaten gelecekteki aşkımı düşünerek eşimi düşünerek yorum yaptım
Kim bilir belkide bir aşk doğmaz
Belki de doğar ben iyi düşünmeyi severim
Murf yasası kötü kötüyü çeker
İyi düşünelim hayırlısı
Kötü düşün sana bir kötü haberim var
Duymak istemiyorum
Kötü şeyleri sevmiyorum
Peki
Haber kimle ilgili idi?
Konuşman ilgili
Bu konuşma ile senden bir bok olmaz diyeceksen kalsın 😅
Aynen
Neyse onu derim bu konuşmanı düzelt merhaba diye başlama her cevapta normal görüş yap yeter çokta emoji kullanma
Hayır, en başından beri merhaba ile başlıyorum.
Hatta ilk merhaba ile başlayanlardanım taklitlerim çok oldu.
Görüşlerimi birebir yazanlar da
Emojiyi azalttım ama profilden de kaldırdım
Selam sünnettir 🌸
Böyle daha iyi biraz efendi olgun başı gözüküyor öbür türlü öne ya insan kaçar ben şahsi olarak
İçimden geldiği gibi mutluyum profilde ki videolarım da efendi olduğum belli oluyor..
Olgunum da zaten hep kaçıyorlar benden, canımız sağolsun, beni ben olduğum için sevecek olan lazım, giden gitsin ama dürüstlük güzel teşekkür ederim..
Benim şahsi görüşüm erkek dediğin lafı çok uzatmadan neticeye gelicek cümle kullanıcak
Her Zaman böyleyim ister değis ister değişme ben yatocam artık iyi geceler sana
Bende çok konuşan kadını severim. Konuşsun saatlerce dinlerim her gün dinlerim.
İyi geceler dilerim, Allah'a emanet ol..
Bakarız deneriz azaltmaya çalışırız.
www.trendyol.com/.../askili-kare-yaka-midi-elbise-p-805477786 Bu tarz midi elbiseler bence çok hoş oluyor.
https://www. trendyol. com/desing-hs/balikci-yaka-midi-boy-fitilli-triko-kalem-elbise-p-769551047 eğer kıvrımlı bir fizik ise böyle olanlar da çok hoş. Onun dışında az bacak dekolteli elbiseler olabilir. Ben çok yakıştırıyorum
Burada ki herkesin görüşü farklıdır. Herkese göre nasıl giyilebilirsin sen kendin belirlemen lazım
Senin ne begendigin onemli erkekleri napcan hepsi ayri bise ister
sevilir ama şu bir gerçek ki nasıl kombin yaparsan harika olurr
Minyon kızlar çuval giyse bile hem tatlı hem seksi oluyorlar.
Resimdeki minyon degil ki, dombili
Teşekkür ederim iltifatin için
Iltifat degil, gercek.
Fiziği de güzel ise kumaş bile bağlasan yakışır sana 😉
Elbise olmadan daha güzel olurlar. Nude olarak
Şıkır şıkır mini elbiseler
Mumkunse tul elbiseler gecelik gibi
bize her elbise yakışır 🤪
Senin boy kilo kaç
Mini elbise mini şort
Abiyeler çok yakışır
Bence İspanyol paça güzel olur tatlı tatlı yürürken komik ve hoş oluyor
Minyon kızlara ne giyseler yakışmaz genelde. Dalyan gibi kızlara ne giyse yakışıyo
Kısa etekler çok yakışıyor
Kısalar çok her şeyi tasiyamiyorlar bence
Genelleme yapmak çok zor fiziği önemli
Sen minyon musun kız. 🤭
minyonsa ne giyse yakışmaz.
mini iyi gider
Omuzlu bir minyon mu bu arkadaş?:)
158 uzun mu sksk
Omuz sordum pepekkk
Omuzu kısa olan mi var kız
Omuzlu**geniş mi omuzlarin
?