Moda & Stil Kızlar, Görümce olarak istemede ne giyilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben elbise almıştım kusaklı sade ve ve ufak ufak simli.Gelinin seçtiği elbiseyi görmeniz lazım 🙄 çok sade yeşil bir elbise.Onu gölgelemek istemiyorum Benimde giyecegim elbise buSizce giyeyim mi iade mi edeyim?Tisört pantolon nasıl olur mesela Kızlar, Görümce olarak istemede ne giyilir? Cevapla İade Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Primamon Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben de kesimden çok hoşlanmadım ama düzeltilir. Kalıbı bence gayet güzel üstüne oturmuş. Kesim için de terziye danışırsan, etek kısımı çok pot duruyor. Eteğin uçlarını belki içe doğru ufacık katlayıp makinede dikerek belirgin hale getirebilir. 0 1 Yorumla Eg5h6bu +1 yıl bundan bahsediyorsun degil mi ben bunu giyicem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kusura bakma ama giymeyi düşündüğün elbisenin modeli, kesimi, kalıbı çok kötü. Kumaş ta belli belirsiz simli ama çok kaliteli bir kumaş değil. 2 0 Yorumla