AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Garnier bb bence hem normal fondotenden daha saglikli buluyorum ama surdukten sonra parliyo onun icin ustunede flormarin pudrasini oneriyorum 😄
en iyi fondöten yüzü en iyi berbat eden yaşlanınca gününüzü gösteren fondöten demek :) kızlar doğal olun ya makyaj bir süre götürüyo sonrası hüsran. 21 yaşında bir bayan olarak allahtan farkındayım diyorum ve şükrediyorum.
rimmel london kırmızı kapaklısı hem çok ucuz hemde hoş duruyor.
wetn wild hd fondötenide güzel ikisinide önerebilirm.
bu öneriyi deniyeceğim sağolun
İhtiyacınız olduğunu sanmıyorum
peki siz sağolun
Rimmelin kapaticiligi yuksek mi kusma vs oluşuyor mu
Kapaticiligi yuksek
Cildinize bagli kusma yapip yapmamasi benim cildim karma kusma gibi bir problem yasamadim.
Bu söyledigin Kriterler ile tam benim fondotenim uyusuyor. Chanel i öneririm. Okadar dogal duruyorki anlayamiyor bazi insanlar..
canım mişa diye koyu pembe kaplı çok güzel bir ürün biliyorum fondaten mi bilmiyorum ama tavsiye ederim.
Canim note un fondatenini kullaniyorum cok memnumum. loreal de guzel ama loreal alacaksan 24 saat fondateninden al
Ben su anda Flormar matte kullaniyorum sivilce ya da cilt problemleri yapmiyor degismeyi dusunmuyorum
Garnier in bb kremi tavsiye ederim. Çoğu fondöten farklı farklı denedim ama en doğal ve güzel kapatıcı garnier in bb kremi kesinlikle
Mac'in güzel
max factor var ben de özel günlerde kullanırım diye aldım kapaticiligi filan guzel tavsiye ederim
Rimmel London lasting finish fiyatına göre mükemmel bir fondoten kesinlikle denemelisin
Ne kadar fiyati
20tl olmasi gerekiyor
Mac studio fix fluid çok güzel hafif mat bitişli ve kapatıcılığı gayet iyi, aldığım renk çok sarı görünüyor yüzümde ve koca şişe öylece yatıyor :/
orjınal mac. 70 tl den baslıyor ama en ıyısı o. deger parasına
yuzumun cok ıhtycı yok ztn haftada bır kullanyrm o yuzden gecenlerde watsonsdan maybellıne aldım.30 lıra falan. onu da sevdm dogal duruyr. mac pahalı dersen ve asırı bır leke yoksa bunu da dusunebılırsın
Teşekkürler estee lauder hakkinda bir bilgin var mi
mac kadar pahalı ama mac kadar profosyonel degıl. ben pek makyaj yapmam ama kuzenım makyöz kullandıklarından bılıyorum
Teşekkürler tekrardan :)
note detox öneririm hafif kokulu ama sürünce cilde kokusu gidiyor sivilcelere iyi geliyor denemelisin
hayatımda lise mezuniyetim hariç hiç fondöten kullanmadım. ne garip.. kimileri onsuz dışarı çıkmıyor kalıp gibi yüzleri :D
Hiç kullanmadım herkes yüzümü fondeten li sanıyor kızlar size tavsiyem kullanmayın rimel allık da fazlasıyla güzelleştiriyor
max factor facefinity.
watsons kartla %20 indirimli alabiliyorsun, watsons %50 indirimlerine de denk getirirsen 30 liraya falan düşüyor.
Anna gaspinin bb kremi muhtesem hem kapatıcı hem nemlendirici hem de gunes koruyucu ama her yerde bulabilir misin bilmiyorum
Maybelline affinimat sakin alma önermiyorum. ama fo doten yerine BB keremler var. fondoten görevinde ama cildi tazeliyo onu kullanmani onerebilirim hemde iyi kapatiyo
flormarın mat fondöteni mükemmel denecek kadar güzel
maybiline new york 24 hours fondoten biz kızlarla ona aramızda retrica diyoruz :D
Too faced öneririm.
Loreal, maybelline, avon dandik ve kanlı.
Lancome, mac, rimmel, nars, benefit, estee lauder kanlı firmalar.
fondöten kullanmam bb kullanırım makyaj yaparken. max factor vardı işimi görmüştü totalde zaten 2 senede 3 kere falan kullanmışımdır.
Fondöten değilde pudra daha naif.
Eğer bu konuda fikir sahibi olmak istersen İnnova Transparan pudra kullanabilirsin.
Mac güzel bence, hem de fiyatı diğerlerine kıyasla nispeten uygun
Note öneririm, ciltte ağırlık yapmıyor ve cildi kurutmuyor/yağlandırmıyor.
loreal çok ışıltılı kalabilir daha naturel bişeyler deneyin bence rimmel londonun kırmızı kapaklı fondöteni hem çok uygun hemde çok hoş o benim en favorim.
Kapaticiligi nasil esitsizlikleri yok eder mi
Evet zaten kapaticiligi guzel fondoten
Mac da güzel ama maybellıne den menun kalırsın maybellıne superstay - 25 lira
Ben dun sordum fondoten hakkinda hatta arastirmada yaptim revlonu oneriyorum
Maybelline kullanıyorum gerekirse devamlı değil memnunum
watsons dan bulabilirsin note serisini matifing mi ne ben onu kullaniyorum 1 yildir
note markasini duymustum ama hic denemedim. tesekkurler.
ne demek 😊 ayrca ruj ve farindan da memnunum
bakarim bir araa :)
Erkekler Ne Diyor
Yazmışlar ya bn anlamam zati
Fondoten ne?
Koptum gulmekkten yaaaa :-) :-) :-)
Niye gülüyon hacı abi bilmemek değil öğrenmemek ayıp :) hergün makyaj yapmıyoz ki biz? şimdi makyaj diyince bildiğim halde ne sorduğumu düşüncen ama sadece makyaj malzemesi olduğunu biliyom ne işe yaradığını bilmiyom ama tahminim var şu göze sürülene deniyo heralde
Pastel boya 😬
Maybeline
kullanmıyorum panpa
Hic kullanmadim.
unnn
bilmiyorum :-D
O ne bilmiyom
Mac al
Kullanmıyom kanka :D
Uzar
Golden rose
D