Moda & Stil Sandaletlerde hangi modeli tercih ediyorsunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dolgu topuk spor sandaletler çok güzel değil mi? Ayrı seviyorum 💖 Sandaletlerde hangi modeli tercih ediyorsunuz? Cevapla Dolgu Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hepsi güzelms haha kalın topuk 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Ben tercih etmem 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl İlk fotoğraf çok hoş bebiş 💖😻 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Sonuncu favorim çok güzel ama ilk attığım çok rahat aşkım 💖🌸💅🏻 Yorumla
Eftelyaoura Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Son foto çok hoş 🥰 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Onu ayrı koydum. Dayanamadım görünce. Çok güzel 💖😅 Yorumla Eftelyaoura 1 yıl Kesinlikle bayılırım bu tarz topukluya topuğu enerjisi başka bi kere🥹💗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hepsi güzelms haha kalın topuk
Ben tercih etmem
4 numara tam tarzım ama siyah olmalı.
İlk fotoğraf çok hoş bebiş 💖😻
Sonuncu favorim çok güzel ama ilk attığım çok rahat aşkım 💖🌸💅🏻
Fotodaki çok hoş
Önemli olan rahat olması
Son foto çok hoş 🥰
Onu ayrı koydum. Dayanamadım görünce. Çok güzel 💖😅