Moda & Stil Saten etekler güzel mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadınlara yakışıyor mu Nasıl kombinlenir hangi mevsim giyilir Saten etekler güzel mi? Cevapla Kadın Soruları Satış Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet Siyah rengi çok güzel 1 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Siyah rengi çok güzel duruyor onun dışında beğenmiyorum 2 0 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Zayıflara yakışıyor basenlilere hiç yakıştırmıyorum 0 0 Yorumla
Mitchnewquist Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 yıl Saten gerçekten güzel 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence de Yorumla
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl cok güzel bence. kadınsı 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Demi ya Yorumla OrhanDeli 1 yıl bi de giyen de güzelse... fırtınalar kpparır:) Yorumla Soran 1 yıl Haha fena değil Yorumla OrhanDeli 1 yıl sizsiniz galiba ve mütevazısınız. bravo Yorumla Soran 1 yıl 😌😊😊 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Satene bayılıyorum. Sürtünürken beni azdırıyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neeeee Yorumla Eğitilme 1 yıl Elinle kendini okşadığında yükselmiyor musun? Çekici bir şey Yorumla Soran 1 yıl Yani Yorumla Eğitilme 1 yıl Al o zaman ne soruyorsun Yorumla Soran 1 yıl Yani tek amacı o şey değil ki. Dışarda giyilir mi falan Yorumla Eğitilme 1 yıl Çekici olursun. Istersen giy. Dene. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu renk guzelms 0 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Mini bir saten eteğim var kalıbına bayılıyorum.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Tam kapali kombini çok iyi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Canım kapalılara uygun durmuyor saten. Malum hatları belli ediyor ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Giyen giyiyor Yorumla Soran 1 yıl maalesef bazıları mahvetti zaten Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Gayet şık 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤝🤝 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. güzel gözüküyorlar 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Güzel evet. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pek değil 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Ksproff 1 yıl Ayakkabu satende belirleyicidir mesela o modeldeki ayakkabilarla saten hic olmamiş kisin terc9h edilmememeli yazinda yakar Yorumla Soran 1 yıl Ne olabilir peki altına Yorumla Ksproff 1 yıl Ozel bir gunde dugun Nisan vs topuklu acik ayakkabiyla giyilir baskada olmaz ben ce Yorumla Soran 1 yıl Hmmm Spor ayakkabıyla giyiliyor ya Yorumla
saganeysebagane Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Gecelik gibi 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Giyilmez mi dışarda Yorumla saganeysebagane 1 yıl Tahrik edici bence giyersin ama eder Yorumla Soran 1 yıl 🥲 yaa Yorumla saganeysebagane 1 yıl Satin aldin mi yoksa alicak misin Yorumla Soran 1 yıl Alıcam Yorumla saganeysebagane 1 yıl Bunu mu Yorumla Soran 1 yıl Siyahını Yorumla saganeysebagane 1 yıl Hmm fizigin nasil Yorumla Soran 1 yıl İdare eder Yorumla saganeysebagane 1 yıl Boy kilo olarak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet Siyah rengi çok güzel
Siyah rengi çok güzel duruyor onun dışında beğenmiyorum
Zayıflara yakışıyor basenlilere hiç yakıştırmıyorum
Saten gerçekten güzel
Bence de
cok güzel bence. kadınsı
Demi ya
bi de giyen de güzelse... fırtınalar kpparır:)
Haha fena değil
sizsiniz galiba ve mütevazısınız. bravo
😌😊😊
Satene bayılıyorum. Sürtünürken beni azdırıyor
Neeeee
Elinle kendini okşadığında yükselmiyor musun? Çekici bir şey
Yani
Al o zaman ne soruyorsun
Yani tek amacı o şey değil ki. Dışarda giyilir mi falan
Çekici olursun. Istersen giy. Dene.
Bu renk guzelms
Mini bir saten eteğim var kalıbına bayılıyorum..
Çok güzel
Saten her şey güzel
Evet severim
Ben giyiyorum
Tam kapali kombini çok iyi
Canım kapalılara uygun durmuyor saten. Malum hatları belli ediyor ya
Giyen giyiyor
maalesef bazıları mahvetti zaten
Güzel çekici
Gayet şık
🤝🤝
güzel gözüküyorlar
Güzel evet.
Pek değil
Neden
Ayakkabu satende belirleyicidir mesela o modeldeki ayakkabilarla saten hic olmamiş kisin terc9h edilmememeli yazinda yakar
Ne olabilir peki altına
Ozel bir gunde dugun Nisan vs topuklu acik ayakkabiyla giyilir baskada olmaz ben ce
Hmmm Spor ayakkabıyla giyiliyor ya
Gecelik gibi
Giyilmez mi dışarda
Tahrik edici bence giyersin ama eder
🥲 yaa
Satin aldin mi yoksa alicak misin
Alıcam
Bunu mu
Siyahını
Hmm fizigin nasil
İdare eder
Boy kilo olarak