Moda & Stil Hiç bulaşmam dediğiniz giyim tarzı var mı? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gothic tarza hiç ısınamadım. İçimi karartıyor. Bana renkli, cıvıl cıvıl şeyler lazım 💖🌸 Hiç bulaşmam dediğiniz giyim tarzı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gotic severm havalı karamsar ruhlar tam benlk haha klasik giyim çok sıkıcı bence 2 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Tayt ve crop giyemem. Belki içime vücut çorabı giyebilirim :D 2 4 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Vücut çorabı mı? Biraz fazla değil mi? 🙄 İçlik var erkekler için ondan giy bari sjsjsjjs Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Yok yazın pişiriyor onlar :D Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Yazın ben çorap giymiyorum be. Vücut çorabı diyor bide. Pişersin deli ajajsj Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Kız şaka yapıyorum öyle şey mi olur :D Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Gothic tarzı severim ama tam depresyonluk kombin cjskwjwndmswnd 💅 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Evet aşko yaaa. Siyah olmasın mümkün olduğunca. Güzel kombinleri yok değil ama içimi karartıyor 😂 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Daracık ve parlak elbiseler, mavi, siyah, gri, lacivert renk dışındaki pantolonlar. 2 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 502 cevap paylaştı. Dar paça kıca yapışan pantalon , dar kesim gömlek , yakaları açık , iğrenç bulasmam. 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Bende sevmedim🥲🥲 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gotic severm havalı karamsar ruhlar tam benlk haha klasik giyim çok sıkıcı bence
Tayt ve crop giyemem. Belki içime vücut çorabı giyebilirim :D
Vücut çorabı mı? Biraz fazla değil mi? 🙄 İçlik var erkekler için ondan giy bari sjsjsjjs
Yok yazın pişiriyor onlar :D
Yazın ben çorap giymiyorum be. Vücut çorabı diyor bide. Pişersin deli ajajsj
Kız şaka yapıyorum öyle şey mi olur :D
Gothic tarzı severim ama tam depresyonluk kombin cjskwjwndmswnd 💅
Evet aşko yaaa. Siyah olmasın mümkün olduğunca. Güzel kombinleri yok değil ama içimi karartıyor 😂
Daracık ve parlak elbiseler, mavi, siyah, gri, lacivert renk dışındaki pantolonlar.
Dar paça kıca yapışan pantalon , dar kesim gömlek , yakaları açık , iğrenç bulasmam.
Bende sevmedim🥲🥲
Aşırı dar, skinny asla.
Bunlar fena ya