Moda & Stil Böyle seylerin altina sütyen giyiliyormu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ince askili veya beli acik oluyor ya? Altina ne giyiliyor Böyle seylerin altina sütyen giyiliyormu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
okyanusvebalik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır uçlara yapıştırılan şeyler var onlar kullanılır ya da askısız silikonlu kaymayan sutyenler var elbiselerde de onlar kullanılır 2 0 Yorumla
isimvermekistemiom Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl silikonlu sütyenler var onları giydiklerini düşünüyorum 1 0 Yorumla
Nothios Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Ten slikon sutyen - penti de satılıyor :D ulan şu beni peşine takan arkadaşlarım yüzünden çoğunuzdan daha çok şey öğrendim be... 0 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Sart degil bnce gous ucu bandi varmis onu tak yetetli derim. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. gerek yok tabi güzel duruyor ise 0 0 Yorumla
GeçimsizimBugünlerde Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Onlar kendinden sütyenlidir 0 0 Yorumla
Mehmet_2534 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Evde iseniz birşey giymeye gerek yok 0 0 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Dekolte sütyenleri var onları giyiyorlar. 0 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 426 cevap paylaştı. Bunun için özel kelebek sütyen var 1 0 Yorumla
FONDÜÜÜ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 683 cevap paylaştı. Göğüs ucu padi kullanılır çok belli olursa 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Giyilir ama ipleri kötü görünebilir 0 0 Yorumla
illegal_hatun Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Giymeye gerek yok 0 1 Yorumla Parçalaayanpuma +1 yıl Aynen Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. bişey giyilmiyor 0 0 Yorumla
viopiaylin Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır giyilmiyor 0 1 Yorumla Parçalaayanpuma +1 yıl İyimis Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gerek yok bence 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben giymem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır uçlara yapıştırılan şeyler var onlar kullanılır ya da askısız silikonlu kaymayan sutyenler var elbiselerde de onlar kullanılır
silikonlu sütyenler var onları giydiklerini düşünüyorum
Ten slikon sutyen - penti de satılıyor :D ulan şu beni peşine takan arkadaşlarım yüzünden çoğunuzdan daha çok şey öğrendim be...
Sart degil bnce gous ucu bandi varmis onu tak yetetli derim.
gerek yok tabi güzel duruyor ise
Onlar kendinden sütyenlidir
Giymemek daha makbule geçer :D
Bence giymene hiç gerek yok
Evde iseniz birşey giymeye gerek yok
Dekolte sütyenleri var onları giyiyorlar.
giyersen aptal gözüyle bakarlar
Memelerin iri ve diri ise hiymene gerek yok.
Bunun için özel kelebek sütyen var
askısız sütyen giyiliyor genelde..
Straplez kullandın mı
Uçlarına ped takılıyor😂
Göğüs ucu padi kullanılır çok belli olursa
İnstagramda hayır, gerçekte evet
Hayır giyilmiyor
Giyilir ama ipleri kötü görünebilir
Hayır tazennsutyennnormal de de giymemelisiniz
Ben giymemeyi tercih ederim genelde
Giymeye gerek yok
Aynen