Kızlar sonbahar kombinleri yapılmaya başlandı mı? Kombinlerinin yıldız parçaları neler?

Kızlar sonbahar kombinleri yapılmaya başlandı mı? Kombinlerinin yıldız parçaları neler?

Modellere taş çıkaracak bir sonbahar kombininde şık ve rahat parçalar bir araya gelir. Mesela, kaliteli bir triko kazak ya da oversize bir kaban, kombinin temelini oluşturabilir. Altına, klasik bir jean veya şık bir etek giymek de oldukça hoş olur. Ayakkabılar için deri botlar ya da şık çizmeler tercih edilebilir. Aksesuarlar olarak, dikkat çekici bir şapka veya fular da kombinini tamamlar. Renklerde ise sonbaharın sıcak tonları olan haki, bordo veya camel gibi renkler öne çıkar. Bu parçalar, hem stil sahibi hem de rahat bir görünüm sağlar.
Sonbahar mevsimi için bütçem dahilinde alışveriş yaptım. Daha çok kahve ve toprak renkleri tercih ettim. Trençkot, sweatshirt, gömlek, ekoseli etek aldım. Tarçın renkleri de seviyorum. Kalın opak bir çorap ile ekoseli etek güzel bir kombin olacak.
Cevap
38Cevap
Genelde Deri ceket
Deri ceket, deri pantolon, ipek gömlek, platform topuklu botlar , zincir detaylı çanta, koyu ruj
Kesinliiiklle trençkotlar, kabanlar, etekler, uzun çizmeler ve palazzo pantolonlar. Tabii ki hepsinin renk uyumu da çok önemli 🤍
sonbahar kombini diyorsun fotoda kadın mini etekli bacaklarınız nasıl üşümüyor yav yıllardır bunu düşünüyorum kimsede cevap vermedi ayrıca sonbahar kombini nedir ayağınıza taş bağlayın yolda rüzgardan uçup sağa sola çarpıyorsunuz :D
Üşüyoruz bu arada
Ben utanmasam yorgana sarılıp çıkıcam bana deme onu hic
Güzel olmak onlardan usümekten daha önemli falat biraz anneane dili konuşacağım; yaşlanınca hepsinin beli başı ağrıyacak soğuktan korumadiklari için başlasın romatizma sorunları:D
Fakat*
@Hellooaşklarım yani diyorsunki güzel görünsünlerde onlar için üşümüşler yanmışlar eğilmişler bükülmüşler önemli değil ama tamamda ciddi diyorum kışın onları mini etekli görünce hiç birimiz off ne güzel demiyorumki bu manyak niye kışın çıplak geziyor sorunlu heralde diyoruz gerçekten gördüğünde erkekler arasında aynen bunu konuşuyor falat demekki kızlar için seksi görünmek herşeyden önemli bu tür kızlar için yani
Yine taba ve kahve renkleri vardır bence yoğunluktan. Ayrıca ağırlıkta trençkotlar , botlar, butiler, ekose ceketler , şapkalar da olabilir
O kadar iddialı değilim ben ama
Kendi diktiğim deri pardesü ve trenckot var giymek için sabırsızlanıyorum :)))
Modellere neden taş çıkartayım sidik yarısına gerek yok.
Deri ceket tshirt ya da kapüşonlu sweat giyer çıkarım
Yeni yeni geçiyorum, sonbahar kendini hissettirmeye başladı. Trençkot, etek, birkaç bluz var şu an için 🌸
Geldi yine ne giyeceğim mevsimi. Ne güzel çiçekli elbiselerimi giyip geziyordum ben 🥹
Giyecek dön bulamıyoruz kombin derdine mi girecegiz dhdhhd
Ne kombini m*k pantolon tişört giyiyorum. Modellerle falan yarıştığım yok
Ben kızım ben de aynı jdkdi
Çok güzel kızlar var modeller podyuma izin alabilen kişiler olarak görüyorum
ya ne uğraşıyosunuz bu kadar. çıkın donnla olsun bitsin. zaten bunları erkek tavlamak için giyyiyosunuz. erkeği tavlayınca zaten hepsini çıkarıcan. e baştan cıkar bence
Başalnmadı. Bu sene hiiçç hevesim yok kombin yapmaya.
Aynısından
Hevessizliğim cümleyi bile düzgün yazamayışımdan belli oluyor fkkffj
Valla ben ikna oldum LZLALXNGKDJD
Kalın polar ve sweat ler. kalın kalın gıyınmeyi çok severim
Daha havalar soğumadi, önümüzdeki ay kombinler Patlar
İnce triko takımlar, etekler, trençkot, blazer, palazzo pantolonlar
Modellere taş çıkarmaz, taş ocağına gömer benim kombinlerr
Geçtiğimiz yıllardan kalan var bir kaç parçamız, ve hepside sezon ürünü diye sapladıkları yüzlerce liralık ürünlerin hepsine taş çıkartır
Genelde trenckot kombinlerim güzel olduğunu düşünüyorum
Ben çuval giyse yakışanlardanım, o yüzden takılmam ne giydiğime, istediğimi giyer geçerim
Kilomdan dolayı modellere taş çıkaramam en fazla yağ çıkarırım
Of dur ya ben daha şort terlik modundayız İzmir de daha beach clublarq gidiyoruz denize giriyoruz sen kazaklı şeyler atmışsın 🤣🤣🤣
boğazlı kazak uzun palto var çok güzel askeri bot var
Bizim burada havalar yaz gibi henüz o yüzden kışlık kıyafetleri daha dolabıma almadım
Yorganım ve yastığım hshshs😅
Deri ceket olabilir
Kesinlikle mango ürünleri
Kaban
Bot
Salaș triko kazaklar
Paylasim icin tesekkurler
Spor ve şık elbiseler var
Spor şeyler var daha çok
Kahverengi tonlarında kombinler
Orjinal yedek parçalar
Treç, topuklu bot, kazaklar