Güncellemeler
+1 yıl
ya sadece bir soru sorduk be fikir almak istedim ne var bunda yani

büstiyer almayi dusunuyorum nedense siyah olani daha cok begendim ama beyazda da gonlum kalmadi degil sizce hangisini alabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Canisi bu da guzel olmus ama askili yerine yarim kollu tercih etsen daha guzel olur omuzlarin genis ya yakisir
bana daha cok kollu seyler mi yakisiyor
Evet kanka omuzlaein genis ya daha havali duruyor
anladim canisi yorumun icin sagol 😊
Ne demek kimseyi kafana takma kanka🤗
ben sahsen siyah renkli olani cok begendim ama beyazda da ukte kaldi ve boyle kombin sorularinda bazen iyi yorum geliyir bazen de bugun ki gibi kotu geliyor oyle iste yani
Uzulme sen kendini sevmekten vazgecme bak bana kimseyle konusamiyorum bile ya beni kovarlarsa gururum incirse diye sen kendine deger ver sana en onemli tavsiyem bu
kendimi mutlu edecek seyler yapmaya calisiyorum acikcasi ve cidden insanlar gittikce kalpsizlesiyor ya senin adina da uzuluyorum ya arkadassizlik kotu bir sey valla su an unide arkadasim var ama baska sehirde olan arkadasimla olan arkadaslik benim icin cok ayriydi bu yuzden ben de yalnizim eger seni hadi ordan kusuruma bakma
eger seni hadi ordan kusura bakma diyecektim cok pardon
seni hadi ordan diyecektim hadi oradan yaziyor surekli
klavye hatasi cok pardon
Sikinti degil aslinda sana sunu soeucam ornegin arkadas oluyorsun konusuyorsun cikista bir yere gidiyorlar kendini nasil davet ettiriyorsun nasil onlarla gidiyorsun? Tak diye gitsen bu kiz da bize yapisti derlee ya
ya nasil desem mesela benim arkadasimin yanina baska bir arkadasi gelse ve bir yere gidecekleri zaman ben de aralarina girmeye calisirim ve arkadasim da sen de gel falan der mesela beni tersleyen birileri pek olmadi ama soyle bir sey oldu lise sondayken eski arkadasim vardi ve benimle cok samimi degildi mesela o baskalari ile gezerdi aralarina girerdi ben de girmeye calisirdim ama sonradan ben ayrilmistim ve o eski arkadasim bir sey demedi benim gitmeme aralarina girdigim gruba kendimi ait hissetmedigim icin ayrilmistim aslinda oyle 🙂
Ne guzel ben gecen sene bir kiza senle geliyim mi dedim bana sen gelme ben arkadasimla gidicem sen tek git dedi onun disinda kendi ark grubumda ben de sizle gliyim dedim diye kiz yuzume tlf kapatti bundan sonra inanilmaz travma oldu istesem de kimsenin yanina gidemiyorum konusmak icin bile ya beni kovarlarsa diye😔
ya cok kotu bir sey bu durum ama merak etme onlarda yasayacaklardir ayni durumu sirf sen bende sizinle geleyim mi dedin diye telefonu yuzune kapatmak nedir yani ergence bir hareket ve kustahça sen kimsin ki yani zor cidden arkadassizlik kendimi boslukta hissediyorum acikcasi baska sehirde olan arkadasimla konusuyordum normalde ama artik konusmuyoruz cunku iletisimi kestik
Sen ozguvenlisin asko canin istese gruplara girersin yeter ki kendine inan. Ben senin gibi degilim ornegin sohnet ederek cikiyoruz o arada onlar bir yere gidiyor ama beni davet etmiyorlar sanirim onlar da benden bekliyorlar o an ben de eve donuyorum hoscakalin diyorum gitsem belki o an beni kovarlar diye cekiniyorum
O anda ne yapman gerekiyor sence?
bu olay seni cok etkilemis yanj yuzune telefon kapatilmasi olayi birde olaya su acidan bak gercek yuzunu gormus oldun bu hayatta dostunu dusmanini iyi sececeksin ama boyle hemen de taniyamiyoruz insanlari maalesef en az 1 ya da bilemedin 2 sene gecmesi gerek taniyabilmen icin bence nedense insanlar da bana da cekingen gozle bakiyorlar acikcasi yani ice kapanik kimseyle cok fazla konusmuyorum diye dusunurler
hangi anda ne yapman gerekiyor reddedilince mi
birilerinin seni reddettigi tutumu onemli yani birisi gibi yuzune cat diye telefonu kapatiyorsa tutumunu ona gore sekillendir
Yok kanka ornegin onlar bir yerlere giderken nasil onlarla giderim davet mi bekliyim nasil yani
aralarina girmeye calisabilirsin onlarla birlikte gidebilirsin bjr yere gidecekleri zaman ben de gelebilir miyim diyebilirsin ama boyle diyince de reddedilmissin anladigim kadariyla ama senin adim atman gerek birazda onlardan bir sey bekleme kendin yapmalisin
Bu sefer de onlara muhtac gibi olmus olucam bu da bize yapisti diyebilirler aslinda sirf o grupta bir cocuk benden hoslaniyor diye bana iyi davraniyorlar o cocugun surekli gozu ustumde yine de en azindan birileri iyi davraniyor ama kendimi kullanilmis hissediyorum
kendi menfaati icin seni kullanabilirler o zaman o yuzden sen de haklisin asko bu ihtimali dusunemedim
Ya sirf o cocuk benden hoslaniyor diye cocugun kiz kankalari bana iyi davraniyorlar bir yanim diyor unuversitede cikarsiz insan mi var bir yanimda uzak dur kullandirma diyor bir yanim da egom tatmin oluyor ilgi gormekten bir yanimda sen de onlari kullan caninin sikintisini alsinlar diyor ya bir yanim da o amacla arkadas olsalar bile Inşallah cocugu reddetsem bile alismis olurlar beni de birakmazlar severler diyor kafam o kadar karisik ki duvara vurasim var
ya sana yardimci olmaya calistim ama oyle bir anlattin ki ben de cozum uretemiyorum yani insanlar cikarci gercekten o yuzden seni kullanabilirler dusuncesi sende olmasi sadece sende degil bir baskasinda da bu dusunce olabilir yani o yuzden yalniz degilsin konudan alakasiz olabilir belki ama universite arkadasliklari bana gecici geliyor ya sinif arkadasim var ama mezun olduktan sonra yuz yuze konusma firsati olmayacak mesela yani
Cok haklisin zaten de ben arkadaslarima cok deger veriyorum kardesimmis gibi sabahin 5inde bile arasa kosa kosa giderim o derece yani ondan arkadas benim icin onemli ama ne kadar cikar icin devam ettirecekler ki sirf o cocuk icin bir sure sonra benim temiz kalbimi gorunce aslinda cok degerli biri oldugumu gorecekler sanirim ben de guvensizlik problemi var
olabilir
Tesekkurler oneriler ve sohbetin icin
ne demek 😊 iyi geceler
Iyi geceler🤗
Siyah sade güzel beyaz ceketle güzel.. kollarını al ama
şu şekil sövdüm
Bu ne böyle kız gibi.. ilk defa bir erkeğin büstiyer giydiğini gördüm. 😅
hadi yallah begenmediysen
Bacım yok yakismisss
tesekkurler gadasi 😌
Ben çok seviyorum bu tarz
aynen bende
Senin cinsini cibiliyetini skm. Senin toprağa tohum diye atanın aw. Keşke baban dışarı boşalsaydı.
Preneses💋💗
kralicem 😌💅🌸
Siyah güzel duruyor. Yakışmış.
bende siyah olani sevdim
güzel olmuş kardeşim güle güle giyin
tesekkurler
La oğlum kendine gel la.
kendimdeyim ayol 😌💅
Heh sende geldin tam oldu.
😄😄
neden yorum yaptin madem biktiysan
Yandan Bi de dekolteli poz veriyo