Moda & Stil Bu kıyafetlerden hangisi sahilde daha rahat olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sahilde yürüyüş yapacağım yarın bu kıyafetlerden hangisi sahile uygun olur sizce ya Güncellemeler1 yıl Saat 3 oldu daha kıyafet seçicez hay böyle işin Bu kıyafetlerden hangisi sahilde daha rahat olur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
namnam_392826371 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl sondan 3. bence sana en çok yakışan olmuş 🫶 2 0 Yorumla
matemso Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl bazi ilginç olaylardaki sakat kiza ne kadar benziyorsun. 0 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Konyaaltı sahili çok iyi gider bence 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok be olm ayvalıktayım Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Şehir yazmamıştın medyum muyum ben fikir attım ortaya kafana uyarsa 😅 Yorumla
Bdsmtion Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Sahilde bunlar giyilir mi be kardeşim? 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ne giyeyim dayı takım elbise mi Yorumla Bdsmtion 1 yıl Takım elbise dahi daha medeni olurdu. Afrika sahili gibi. Yorumla Soran 1 yıl Dayı düğüne mi gidiyorum ne medenisi ya evimin önündeki sahilde 1 saat hava alıp geleceğim Yorumla Bdsmtion 1 yıl O zaman neden patagonyada penguen ssvmeye gider gibi, madagaskarda böcekler saldırmasın fibi saçma şeyler giydin ki? Bir de sıtayla giyip fotoğraf çekmiş yaaa😁😁😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Yaş 44 ama beyin yaşı 10 seni niye ciddiye aldıysam boomer kaybol. Yorumla Soran 1 yıl Zeka seviyesine bak yerlerde aynı gün sırayla çekmiş diyor bu fotoğrafların arasında haftalar hatta aylar var. Yorumla Bdsmtion 1 yıl Klasik işte. Seni de bu sebeple sahilde ipleyen yok. Oömamışsın. Yorumla Soran 1 yıl Dayı maymun senden daha zekidir ciddiyim Yorumla Bdsmtion 1 yıl Maymun canım mı 5 kıyafetle foto çekip soracak? Yitik... Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl ilk mavi elbise nereden acaba ☺️ link var mı 0 0 Yorumla
süleymaaannn Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 82% 1 yıl 1 ve iki başarılı ama 2 nin kollar boğar 0 0 Yorumla
ibrahimu54 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 48% 1 yıl Gece gece yaptığın şu iş iş değil yani. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hepsi ayni olm bunlarin ya 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ne demek aynı ya gram kız gözünden bakamıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kiz gozunden niye bakayim lpg limiyim ben aynı iste sus Yorumla Soran 1 yıl Ya bi kes aq maymunu sana soranda hata zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sus lan dişi maymun Yorumla Soran 1 yıl Ya bi git aq gece gece bela mısın incel o. Evladı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şakadan anlamayan egoist orr kendini guzelmi saniyon sen senin sucun senin bi yerlerini kaldiran sapik kiz gormemis hemcinslerimin aq Yorumla Soran 1 yıl Ya ne Anlatıyon aq eziği ezik O. Evladı sana gece gece tüm incelliğini bana mı kusacaksın dışlanmış maymun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mlmisin asıl ezik olan sensin aq kendine guvenin olsa gecenin 3 ünde elbise anketimi yaparsin aq mli giyersin bisey cikarsin Yorumla Soran 1 yıl Sus lan! Konuş dedim mi lan ben sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Jsjsj Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. hepsi aynı kız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
sondan 3. bence sana en çok yakışan olmuş 🫶
bazi ilginç olaylardaki sakat kiza ne kadar benziyorsun.
Konyaaltı sahili çok iyi gider bence
Yok be olm ayvalıktayım
Şehir yazmamıştın medyum muyum ben fikir attım ortaya kafana uyarsa 😅
Sahilde bunlar giyilir mi be kardeşim?
Ne giyeyim dayı takım elbise mi
Takım elbise dahi daha medeni olurdu. Afrika sahili gibi.
Dayı düğüne mi gidiyorum ne medenisi ya evimin önündeki sahilde 1 saat hava alıp geleceğim
O zaman neden patagonyada penguen ssvmeye gider gibi, madagaskarda böcekler saldırmasın fibi saçma şeyler giydin ki? Bir de sıtayla giyip fotoğraf çekmiş yaaa😁😁😁😁
Yaş 44 ama beyin yaşı 10 seni niye ciddiye aldıysam boomer kaybol.
Zeka seviyesine bak yerlerde aynı gün sırayla çekmiş diyor bu fotoğrafların arasında haftalar hatta aylar var.
Klasik işte. Seni de bu sebeple sahilde ipleyen yok. Oömamışsın.
Dayı maymun senden daha zekidir ciddiyim
Maymun canım mı 5 kıyafetle foto çekip soracak? Yitik...
1 ve 4 çok güzel.
ilk mavi elbise nereden acaba ☺️ link var mı
1. Sadece
1 ve iki başarılı ama 2 nin kollar boğar
en alttaki. gece gece.
Gece gece yaptığın şu iş iş değil yani.
Olur olurr askim
Hepsi ayni olm bunlarin ya
Ne demek aynı ya gram kız gözünden bakamıyorsunuz
Kiz gozunden niye bakayim lpg limiyim ben aynı iste sus
Ya bi kes aq maymunu sana soranda hata zaten
Sus lan dişi maymun
Ya bi git aq gece gece bela mısın incel o. Evladı
Şakadan anlamayan egoist orr kendini guzelmi saniyon sen senin sucun senin bi yerlerini kaldiran sapik kiz gormemis hemcinslerimin aq
Ya ne Anlatıyon aq eziği ezik O. Evladı sana gece gece tüm incelliğini bana mı kusacaksın dışlanmış maymun
Mlmisin asıl ezik olan sensin aq kendine guvenin olsa gecenin 3 ünde elbise anketimi yaparsin aq mli giyersin bisey cikarsin
Sus lan! Konuş dedim mi lan ben sana
Jsjsj
hepsi aynı kız
Hepsi de güzel hepsi olur
3 çok güzel 4 te olabilir 😘
Alttaki
İlki
Pembe
Hepsi aynı..
Hepsi aynı aqqq
hepsi de olur gibi
1ㅤㅤㅤㅤㅤ