İnsanları giyim tarzına göre yargılar mısınız?

Arkadaşlar son zamanlarda iş yerindeki gerçekten çok samimi olduğum ve fikirlerine önem verdiğim arkadaşlarım tarafından belli başlı eleştiriler alıyorum. Ama bu eleştirilerin yıkıcı eleştiri olduğunu düşünmüyorum çünkü beni uzun zamandır tanıyorlar.

Az önce o arkadaşlarımdan biri giyimim hakkında yorum yaptı da o kafama takıldı. İnsanların lafına göre hareket eden biri değilim ama gerçekten neyi ne niyetle söylediğini bildiğim insanların fikirlerine dikkat ediyorum. Meselâ arkadaşım giyim tarzımın sade olduğunu söyledi. Aslında basit demek istedi lafı eveledi geveledi ben kırılmayayım diye ben söyledim onun yerine. Aslında güzel bir tarzım var ama kıyafetler almış başını gidiyor iyi giyinmek için iyi bir bütçeye ihtiyaç var. Böyle yorumlar duyunca samimi de olsam bir tık üzülmüyor değilim aslında ama elimde olanlarla yetiniyorum.

Hayatımıza biri girecek olsa meselâ, giyime bakıyorlar demek ki bu bir gerçek onu anladım çünkü eleştiren kişi erkek.

Giyinmeyi bilmiyor değilim sadece param yok ama insan böyle şeyler duyunca gaza geliyor.

Siz yargılar mısınız peki?

İnsanları giyim tarzına göre yargılar mısınız?