Moda & Stil Dışarıda akşam yemeği için tercihiniz hangi ayakkabı olur aşkolar? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Pembe görünce dayanamıyorum ama fazla mı şımarık gözükür kalpli kalpli? 🥰💖 Güncellemeler1 yıl Ne var yani biraz süslüysem 😤 Dışarıda akşam yemeği için tercihiniz hangi ayakkabı olur aşkolar? Cevapla Ayakkabı Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Ben spor giyinirim 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl 2 güzel de üzerindeki tül olmasaydı daha iyi olurdu 1 0 Yorumla
cigkofte_candir Takip Et Xper 7 Yaş: 126 , eic 92% 1 yıl Bence güzel 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Bak bu daha da fenaymış sjsjssjsj Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Çok abartılı bunlar siyah parlak bi stiletto iş görür 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bunlardan hiçbiri. Çocuk ayakkabısı gibiler. Benim zevkim değil. 1 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ayyy bilemedim çok kararsızım, sol altı tercih ederim galiba 🤗 1 0 Yorumla
diablok Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 50% 1 yıl Hiçbiri ne rahatlık ne görsellik beğenemedim zaten o 2 Beyaz olanda düğünlük bence 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Tarz olarak benim tercihim siyah renk topuklular olur. 1 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Hiçbiri olmaz fazla aşko ayakkabıları onlar jdjdj 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Tam benlik işteee 😂😂😂 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Fotodakileri gitme çocuk ayakkabısı gibi jdjf 1 2 Yorumla Boavistaa 1 yıl Giyme Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Öyle zaten. Yani çocuk değil de kesinlikle bir randevu için değil 😂😂 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ayy aşko hepsi çok güzel 💖😻💅🍓 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Biraz fazla tatlı bebişim. Ama evet güzeller 🥰💖🌸💅🏻 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. İkinci zarif 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 😂 çok ciddi bazıları sanırsın nişanlanmaya gidiyorlar 😂 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Romantik Yorumla
Sinancan0700 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Güzel topuklu ayakkabı önü açık siyah olsun kadına bu yakışır 1 0 Yorumla
Pırıltılı_Işıltılı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Hiçbiri benim tarzıma uygun değil 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl hiç birisini de giymem hiç beğenmedim 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Moda & Stil konusunda 899 cevap paylaştı. Pembe ya da üstündeki 1 0 Yorumla
antifeministim Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl bunlar ne be 😂 hepsi birbirinden çirkin 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Yemeğe uygun olmadıkları kesin sjsjssjsj Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hic biri 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiçbiri. 1 0 Yorumla
motherofpink Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Bu ayakkabılar nerden linkosu falan var mııııı? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben spor giyinirim
2 güzel de üzerindeki tül olmasaydı daha iyi olurdu
Bence güzel
Bak bu daha da fenaymış sjsjssjsj
Çok abartılı bunlar siyah parlak bi stiletto iş görür
Bunlardan hiçbiri. Çocuk ayakkabısı gibiler. Benim zevkim değil.
Ayyy bilemedim çok kararsızım, sol altı tercih ederim galiba 🤗
Hiçbiri ne rahatlık ne görsellik beğenemedim zaten o 2 Beyaz olanda düğünlük bence
Tarz olarak benim tercihim siyah renk topuklular olur.
Hiçbiri olmaz fazla aşko ayakkabıları onlar jdjdj
Tam benlik işteee 😂😂😂
Fotodakileri gitme çocuk ayakkabısı gibi jdjf
Giyme
Öyle zaten. Yani çocuk değil de kesinlikle bir randevu için değil 😂😂
Ayy aşko hepsi çok güzel 💖😻💅🍓
Biraz fazla tatlı bebişim. Ama evet güzeller 🥰💖🌸💅🏻
İkinci zarif
😂 çok ciddi bazıları sanırsın nişanlanmaya gidiyorlar 😂
Romantik
Güzel topuklu ayakkabı önü açık siyah olsun kadına bu yakışır
Sağ üst köşedeki güzel
Hiçbiri benim tarzıma uygun değil
Sag altdaki olabilir abla :D
Hiç biri tarzım değil
hiç birisini de giymem hiç beğenmedim
Papyonlu kadınlara iyi yakışır
Kırmızı puantiyeli olanı giyerim
Pembe ya da üstündeki
bunlar ne be 😂 hepsi birbirinden çirkin
Yemeğe uygun olmadıkları kesin sjsjssjsj
Çıkartması en kolay olanı
Hiçbiri. B*k gibi hepsi
Biraz miıi🤏🏻
Hiçbiri
Hepsi çirkin.
Hic biri
Hiç Biri
Hepsi çok abarti
Hiçbiri.
Hiç biri mdmdx
Bouttin
Sağ üstteki yeşil
Hepsi güzel
Terliğim ve ben 😅
Hiçççbirii
Bu ayakkabılar nerden linkosu falan var mııııı?
Terlik
Bunlar ne la