Moda & Stil Gözlük kadınlara mı yoksa erkeklere mi daha çok yakışıyor? nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 8 yildir gozluk kullanan birisi olarak yorumlari size birakiyorum 😏 Gözlük kadınlara mı yoksa erkeklere mi daha çok yakışıyor? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İzafiDüsünceler Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yüze uygun doğru gözlük her iki cinse de yakışıyor. 3 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Kadınlara her şey daha çok yakışır! 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Aman :| Esrihbaenl 1 yıl 😂
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Kime yakışıyor bilmem ama bana yakışmıyor 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl bana yakışır aynı evde müdüre gibi dolaşıyorum 😂 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kadınlar 1 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 911 cevap paylaştı. kapalı kadına 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 820 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir.. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sıfata göre değişiyor bu cinsiyet ayrımı yapamam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yüze uygun doğru gözlük her iki cinse de yakışıyor.
Kadınlara her şey daha çok yakışır!
Aman :|
😂
Gözlük kimseye yakışmıyor bence 😂
Kime yakışıyor bilmem ama bana yakışmıyor
bana yakışır aynı evde müdüre gibi dolaşıyorum 😂
Kadınlar
kapalı kadına
İkisine de yakışıyor
Kişiye göre değişiyor
Kişiden kişiye değişir..
Sıfata göre değişiyor bu cinsiyet ayrımı yapamam.
Net kadınlara reis ya
sadece bana yakışıyor başkasını bilmem😂😂😂
Kadinlarda daha iyi duruyor gibi.
Kadınlara
Kadınlara
Kimseye