Moda & Stil Kuzenimin kınası için bu elbiseyi aldım çok mu kötü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Terzide yapılacak daralacak yani burada büyük durmuş. Çok mu kötü kimse beğenmedi Kuzenimin kınası için bu elbiseyi aldım çok mu kötü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lanetlivisneliilips Takip Et FenomenGuru Yaş: 21 1 yıl Hayır hoş sadece üzerine oturmamış, daralınınca daha güzel durur emin ol 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 1 yıl Moda & Stil konusunda 460 cevap paylaştı. Terzi de yapılmadan çok bir şeye benzemez Değişik güzel bir elbise gibi yapılınca daha güzel olur 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Aynen daha yapilcak elbise ama kimse beğenmedi ya Yorumla Soran 1 yıl Ayakkabı saç makyaj ojeyle güzelleşir de kimse beğenmedi ya Yorumla barraküda 1 yıl Sen beğendiysen önemi yok Elbise yapıldıktan sonra güncellemeye at biraz utanırlar :) bence güzel değişik hoş Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla barraküda 1 yıl Rica efenim Yorumla
ManisaDelisi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl başkalarını dinleme senin hoşuna gittiyse giy gitsin 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi Yorumla Soran 1 yıl Ya kötüyse ama Yorumla ManisaDelisi 1 yıl kötü diye yorumlayanlar dönsün kendilerine baksınlar boş ver. senin hoşuna gitti mi bu elbise? Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki ben beyaz sade elbise istiyordum Yorumla ManisaDelisi 1 yıl tamam işte istediğin gibi bir elbise giy gitsin Yorumla Soran 1 yıl Daha terzide yapılacak daralacak yani. Ayakkabı makyaj saç ojeyle severim güzel olur gibime geliyor ama kimse beğenmedi Yorumla ManisaDelisi 1 yıl onlara inat giy Yorumla Soran 1 yıl Yok öyle değil hoş bulmadılar sence nasıl Yorumla Soran 1 yıl Anladım sende beğenmedin Yorumla ManisaDelisi 1 yıl bence gayet iyi sade ve şık abartısız ben buyum diyor Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi Yorumla ManisaDelisi 1 yıl gerçekten giy gitsin miss gibi elbise işte hala dil döktürüyorsun bana burada Yorumla Soran 1 yıl 🙈 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl daralırsa çok iyi olur 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aynen terziye vericem o yapcak büyük çünkü Yorumla cannotflybee 1 yıl süper olur o zaman, ama adımlarını kısa at ki naifliği kalsın elbisenin Yorumla Soran 1 yıl Tamam 🤗 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çakmaktaşlara benzemişsin 0 9 Yorumla Soran 1 yıl One Yorumla Pijamaterlijj 1 yıl Taş devri var ya çizgi film Yorumla Soran 1 yıl Çok komik Yorumla Pijamaterlijj 1 yıl Komik değil aq harbiden onlara benziyor Yorumla Soran 1 yıl S. git ya sen ne anlarsın Yorumla Pijamaterlijj 1 yıl Yorumlar rahatsız ediyorsa sorma sen anlamıyorsun aldığın şeye bak Yorumla Soran 1 yıl İnsan gibi fikir verirsin saçmalamadan Yorumla Pijamaterlijj 1 yıl Saçmalamadım kötü işte Yorumla Soran 1 yıl By Yorumla
PaaTRonİÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Rengi farkli olaydi bari 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Niye y Yorumla Soran 1 yıl Ya Yorumla PaaTRonİÇE 1 yıl Bilmem elbise güzele benziyor aslında ama beyaz iyi değil kirmizi veya siyah olabilirmis Yorumla Soran 1 yıl Ben beyaz seviyorum ama Yorumla PaaTRonİÇE 1 yıl Seviyorsan giy tabiki canim yeterki biz beğenelim diğerlerini boş ver Yorumla Soran 1 yıl Elbise kötü mü Yorumla
Alevnaznazlı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayır hoş görünüyor sun neresini begenemdin 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Ya ben beğendim de kimse beğenmedi ya Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Yani kimse neyi beğenmedi nereni begenmedin4ebgi çok hoş vucudna oturmuş bence Yorumla Soran 1 yıl İşte perde gibi çok düz çok sade falan dediler Yorumla Soran 1 yıl Cidden güzel mi ya Yorumla Soran 1 yıl Daha terzide yapılacak ayakkabı makyaj saç oje falanlar güzelleşir de işte kimse beğenmedi Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Bence süper yani dediğim gibi yakışmış vufuna göre tam oturmuş rengi süper fiziginle uyumlu Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim 😍 Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Rica ederim gördüğümü söyledim sizinde begenmeniz güzel hermzan yazabilirsiniz mesaj Yorumla Soran 1 yıl Şimdi şöyle elbiseyi aldım ama kredi kartı yanımda olmadığı için kapora verdim bugün gidip kredi kartını götürüp alıp getircem eve tekrar çekerim fotoğrafını atarım size Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Olur görmek isterim merak ediyorum sizi Yorumla Soran 1 yıl Of kimse beğenmedi ya değişim iade de yok offfff Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Ya oflama siz begenmedinizmi Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Anladm bence gayet hoş görünüyor Yorumla Soran 1 yıl Sordum değişim yokmus Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Hadi be üzüldüm Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Mesaj yazabilirisn ozelden Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Alevnaznazlı 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Easy_Sweep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% 1 yıl Güzel olayım derken kötü olmuş bir elbise 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya daha terzide yapılcak büyük çünkü. Altına ayakkabı saç makyaj oje falan zenginlestirir ya Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% 1 yıl Elbise nerede? Perdeyi bedenine sarmışsın sadece 0 37 Yorumla Soran 1 yıl Üst dekoltesi var pullu alt da öyle ayrıca daha terzide yapılacak büyük çünkü. Ayakkabı saç makyaj oje zenginleştirir diye düşünüyorum Yorumla kuralsız373 1 yıl Umarım ama bu perdeye pek bir şey yapılmaz sadece tut ucundan kornişe tak yani Yorumla Soran 1 yıl Kötü hissettirme ya Yorumla kuralsız373 1 yıl Ama baksana yavrum hiç iyi değil yani Yorumla Soran 1 yıl Tamam da para verdim iş işten geçti napicam Yorumla kuralsız373 1 yıl Değişim yokmu üzerinin eksiğini neyse kapatırız farkını verir yenisini alırsın? Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım Yorumla kuralsız373 1 yıl Değişim yapamaz mısın diyorum aldığın yerden Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum olmayabilir kapora verdim ya benim yüzünden geç satilmasin diye ama iade yoktu Yorumla kuralsız373 1 yıl Hmm ama değişimi bir sor istersen Yorumla Soran 1 yıl Aradim açmadı sorcam Yorumla kuralsız373 1 yıl Sorun olursa ulaşabilirsin yardımcı olabilirim Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla kuralsız373 1 yıl Maddi anlamda Yorumla Soran 1 yıl Hayır sorun elbiseyi kimsenin begenmemesi Yorumla Soran 1 yıl Sordum değişim yokmuş Yorumla kuralsız373 1 yıl Ne için ben de dedim ya değişim düşünürsen diye Yorumla kuralsız373 1 yıl Sağlık olsun o halde bu perdeyi giymek zorundasın Yorumla Soran 1 yıl Perde diyip durma ya Yorumla kuralsız373 1 yıl Tamam fon diyeyim o halde Yorumla Soran 1 yıl Offf Yorumla kuralsız373 1 yıl Tamam tamam yatak örtüsü olsun hadi Yorumla Soran 1 yıl 😓 Yorumla kuralsız373 1 yıl Üzülme ya üzülme elbise ne kadar kötü olursa olsun sen çok güzelsin 😉 Yorumla Soran 1 yıl 🙈 . Yorumla kuralsız373 1 yıl Baksana elbise kötü yalnız sen tamamlıyorsun onu 😉 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim de yinede kötü demesen hevesim kaçıyor Yorumla kuralsız373 1 yıl Kaçmasın kötü olan herşeyi güzelleştiriyorsun Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🌷 Yorumla kuralsız373 1 yıl Rica ederim prenses ❤️ Yorumla Soran 1 yıl 😍. Yorumla kuralsız373 1 yıl Bak ya cilveli şey 😍 Yorumla Soran 1 yıl Ama 🙈🙈 Yorumla kuralsız373 1 yıl Fenasin ama 😍 Yorumla Soran 1 yıl Ya amaa 🙈 Yorumla kuralsız373 1 yıl Yazsana artık amaa 😍 Yorumla Soran 1 yıl Tamam 🙈 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. Ben pek begenemedim ya 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kimse begenmedi Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% 1 yıl Yani güzel ama rahatsız gibi 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla __Terkedilmiş__ 1 yıl Rahat bir elbise değil gibi, daralınca daha da hareketi kısıtlar sanki Yorumla Soran 1 yıl Yok o sorun değil de kötü mü ya Yorumla __Terkedilmiş__ 1 yıl Bence değil güzel olur Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi Yorumla __Terkedilmiş__ 1 yıl Evet bence öyle vücuduna yakışmış Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu ne zevksiz bir elbise 0 1 Yorumla Soran 1 yıl daha terzide yapılacak büyük çünkü. Ayakkabı saç makyaj oje zenginleştirir diye düşünüyorum Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. elbise güzel sadece senin bedenine olmamis 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kötü bence 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Üzerine olmamış Yorumla Soran 1 yıl Hee o terzide yapilcak büyük cunku Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl He o zaman güzel Yorumla Soran 1 yıl Cidden mj Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Evet 😃 Yorumla
Askerbey90 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl baya seksi olmuş 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏻♀️ Yorumla Askerbey90 1 yıl kuzenin kıskana bilir. Yorumla Soran 1 yıl Orası kesin Yorumla Askerbey90 1 yıl benimde içim gitti Yorumla
kimizkimkim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Allah'tan erkekler yok orada 0 14 Yorumla Soran 1 yıl O niye Yorumla kimizkimkim 1 yıl Taş gibi kızsın gözleri hep üstünde olurdu. onun askılığı yokmu düşer o kıyafet? Yorumla Soran 1 yıl Cidden öyle miyim ya 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Yok düşmez terzide yapılacak büyük çünkü Yorumla kimizkimkim 1 yıl Aynen daralt iyice.. tenin göğüsler filan dehşet iyisin cidden.. kalcan dolgun mu peki? Yorumla Soran 1 yıl Hoş olmadı bu konuşma by Yorumla kimizkimkim 1 yıl :( yok cidden özür dilerim yanlış anlama ya.. yani baya cekicisin öyle demek istedim Yorumla Soran 1 yıl Peki teşekkür ederim 🌷 Yorumla kimizkimkim 1 yıl Rica ederim peri kız 🙃 Yorumla Soran 1 yıl 🤗🤗 Yorumla kimizkimkim 1 yıl İstek atan senmiydin? Yorumla Soran 1 yıl He Yorumla kimizkimkim 1 yıl E cevap niy vermiyorsun ordan 😅 Yorumla Soran 1 yıl Ay veriyorum tamam Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 379 cevap paylaştı. Çok kötü 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen ne anlarsın kro Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı 1 yıl He yaw he Yorumla Soran 1 yıl Kroooo Yorumla
Sevinçlisevda Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Nikah elbisesi gibi olmuş 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Kına da giycem kötü mü Yorumla Sevinçlisevda 1 yıl Gelinin önüne geçmek bence saygısızlık okur Yorumla Soran 1 yıl Tamam da düğünde giymicem ki kınada giyicem. Kınada gelin kırmızı giyer Yorumla Sevinçlisevda 1 yıl Ama çok şık gelinden daha fazla dikkat çekersin Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten mi kimse beğenmedi yaa Yorumla Sevinçlisevda 1 yıl Ben aksine çok beğendiğim için giyme dedim Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi ya Yorumla Sevinçlisevda 1 yıl Evet Yorumla Sevinçlisevda 1 yıl Alternatifin var mı Yorumla Soran 1 yıl Yok maalesef değişim yokmuş Yorumla Sevinçlisevda 1 yıl Keşke yakında olsaydık dolabımı açardım sana Yorumla Soran 1 yıl Nasil yani Yorumla Sevinçlisevda 1 yıl Beğendiğini al giy derdim Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim gerçekten beğendin mi peki Yorumla Sevinçlisevda 1 yıl Evet tatlım Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🌷 Yorumla Sevinçlisevda 1 yıl Rica ederim Yorumla
eross19 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Çok kötü gerçekten 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Abartma 3500 para odedim Yorumla eross19 1 yıl Şaka yapmıyorum ki abartmıyorum da Yorumla Soran 1 yıl Napicam aldim bile off Yorumla eross19 1 yıl Kullan artık Yorumla Soran 1 yıl Çok mu kötü ya Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. evet kötü duruyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Doğan giyim mi burası 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neresi Yorumla Soran 1 yıl Napıcaksın Yorumla
ateşiniyak Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Almaaa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aldim çoktan ama daha yapılacak terzide büyük ya Yorumla ateşiniyak 1 yıl Yapılınca koy birde foto Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır hoş sadece üzerine oturmamış, daralınınca daha güzel durur emin ol
Terzi de yapılmadan çok bir şeye benzemez
Değişik güzel bir elbise gibi yapılınca daha güzel olur
Aynen daha yapilcak elbise ama kimse beğenmedi ya
Ayakkabı saç makyaj ojeyle güzelleşir de kimse beğenmedi ya
Sen beğendiysen önemi yok
Elbise yapıldıktan sonra güncellemeye at biraz utanırlar :) bence güzel değişik hoş
Teşekkür ederim
Rica efenim
başkalarını dinleme senin hoşuna gittiyse giy gitsin
Cidden mi
Ya kötüyse ama
kötü diye yorumlayanlar dönsün kendilerine baksınlar boş ver. senin hoşuna gitti mi bu elbise?
Bilmiyorum ki ben beyaz sade elbise istiyordum
tamam işte istediğin gibi bir elbise giy gitsin
Daha terzide yapılacak daralacak yani. Ayakkabı makyaj saç ojeyle severim güzel olur gibime geliyor ama kimse beğenmedi
onlara inat giy
Yok öyle değil hoş bulmadılar sence nasıl
Anladım sende beğenmedin
bence gayet iyi sade ve şık abartısız ben buyum diyor
Gerçekten mi
gerçekten giy gitsin miss gibi elbise işte hala dil döktürüyorsun bana burada
🙈
daralırsa çok iyi olur
Aynen terziye vericem o yapcak büyük çünkü
süper olur o zaman, ama adımlarını kısa at ki naifliği kalsın elbisenin
Tamam 🤗
Çakmaktaşlara benzemişsin
One
Taş devri var ya çizgi film
Çok komik
Komik değil aq harbiden onlara benziyor
S. git ya sen ne anlarsın
Yorumlar rahatsız ediyorsa sorma sen anlamıyorsun aldığın şeye bak
İnsan gibi fikir verirsin saçmalamadan
Saçmalamadım kötü işte
By
Rengi farkli olaydi bari
Niye y
Ya
Bilmem elbise güzele benziyor aslında ama beyaz iyi değil kirmizi veya siyah olabilirmis
Ben beyaz seviyorum ama
Seviyorsan giy tabiki canim yeterki biz beğenelim diğerlerini boş ver
Elbise kötü mü
Hayır hoş görünüyor sun neresini begenemdin
Ya ben beğendim de kimse beğenmedi ya
Yani kimse neyi beğenmedi nereni begenmedin4ebgi çok hoş vucudna oturmuş bence
İşte perde gibi çok düz çok sade falan dediler
Cidden güzel mi ya
Daha terzide yapılacak ayakkabı makyaj saç oje falanlar güzelleşir de işte kimse beğenmedi
Bence süper yani dediğim gibi yakışmış vufuna göre tam oturmuş rengi süper fiziginle uyumlu
Çok teşekkür ederim 😍
Rica ederim gördüğümü söyledim sizinde begenmeniz güzel hermzan yazabilirsiniz mesaj
Şimdi şöyle elbiseyi aldım ama kredi kartı yanımda olmadığı için kapora verdim bugün gidip kredi kartını götürüp alıp getircem eve tekrar çekerim fotoğrafını atarım size
Olur görmek isterim merak ediyorum sizi
Of kimse beğenmedi ya değişim iade de yok offfff
Ya oflama siz begenmedinizmi
Bilmem
Anladm bence gayet hoş görünüyor
Sordum değişim yokmus
Hadi be üzüldüm
Mesaj yazabilirisn ozelden
Tamam
Teşekkür ederim
Güzel olayım derken kötü olmuş bir elbise
Ya daha terzide yapılcak büyük çünkü. Altına ayakkabı saç makyaj oje falan zenginlestirir ya
Elbise nerede? Perdeyi bedenine sarmışsın sadece
Üst dekoltesi var pullu alt da öyle ayrıca daha terzide yapılacak büyük çünkü. Ayakkabı saç makyaj oje zenginleştirir diye düşünüyorum
Umarım ama bu perdeye pek bir şey yapılmaz sadece tut ucundan kornişe tak yani
Kötü hissettirme ya
Ama baksana yavrum hiç iyi değil yani
Tamam da para verdim iş işten geçti napicam
Değişim yokmu üzerinin eksiğini neyse kapatırız farkını verir yenisini alırsın?
Anlamadım
Değişim yapamaz mısın diyorum aldığın yerden
Bilmiyorum olmayabilir kapora verdim ya benim yüzünden geç satilmasin diye ama iade yoktu
Hmm ama değişimi bir sor istersen
Aradim açmadı sorcam
Sorun olursa ulaşabilirsin yardımcı olabilirim
Ne gibi
Maddi anlamda
Hayır sorun elbiseyi kimsenin begenmemesi
Sordum değişim yokmuş
Ne için ben de dedim ya değişim düşünürsen diye
Sağlık olsun o halde bu perdeyi giymek zorundasın
Perde diyip durma ya
Tamam fon diyeyim o halde
Offf
Tamam tamam yatak örtüsü olsun hadi
😓
Üzülme ya üzülme elbise ne kadar kötü olursa olsun sen çok güzelsin 😉
🙈 .
Baksana elbise kötü yalnız sen tamamlıyorsun onu 😉
Teşekkür ederim de yinede kötü demesen hevesim kaçıyor
Kaçmasın kötü olan herşeyi güzelleştiriyorsun
Teşekkür ederim 🌷
Rica ederim prenses ❤️
😍.
Bak ya cilveli şey 😍
Ama 🙈🙈
Fenasin ama 😍
Ya amaa 🙈
Yazsana artık amaa 😍
Tamam 🙈
Ben pek begenemedim ya
Kimse begenmedi
Yani güzel ama rahatsız gibi
Nasıl yani
Rahat bir elbise değil gibi, daralınca daha da hareketi kısıtlar sanki
Yok o sorun değil de kötü mü ya
Bence değil güzel olur
Cidden mi
Evet bence öyle vücuduna yakışmış
Bu ne zevksiz bir elbise
daha terzide yapılacak büyük çünkü. Ayakkabı saç makyaj oje zenginleştirir diye düşünüyorum
elbise güzel sadece senin bedenine olmamis
Kötü bence
Niye
Üzerine olmamış
Hee o terzide yapilcak büyük cunku
He o zaman güzel
Cidden mj
Evet 😃
baya seksi olmuş
🤦🏻♀️
kuzenin kıskana bilir.
Orası kesin
benimde içim gitti
Allah'tan erkekler yok orada
O niye
Taş gibi kızsın gözleri hep üstünde olurdu. onun askılığı yokmu düşer o kıyafet?
Cidden öyle miyim ya 🙈
Yok düşmez terzide yapılacak büyük çünkü
Aynen daralt iyice.. tenin göğüsler filan dehşet iyisin cidden.. kalcan dolgun mu peki?
Hoş olmadı bu konuşma by
:( yok cidden özür dilerim yanlış anlama ya.. yani baya cekicisin öyle demek istedim
Peki teşekkür ederim 🌷
Rica ederim peri kız 🙃
🤗🤗
İstek atan senmiydin?
He
E cevap niy vermiyorsun ordan 😅
Ay veriyorum tamam
Çok kötü
Sen ne anlarsın kro
He yaw he
Kroooo
Nikah elbisesi gibi olmuş