Icardi'ye aşk acısı çektiren Wanda ablamın kombine bakın. Gerçekten inanamıyorum. Pembe ceketi, taytı topuklusu bambaşka. Neden yani neden? Moda ikonum benim

Icardi'ye aşk acısı çektiren Wanda ablamın kombine bakın. Gerçekten inanamıyorum. Pembe ceketi, taytı topuklusu bambaşka. Neden yani neden? Moda ikonum benim

Şu karı oğlanın yakasından bi düşse real madrid bayernde oynayacak yetenek var o yetenekte bi golcü kolay kolay bizim ülkeye gelmezdi ama bu karının sayesine geldi karı oğlanın kariyerini bitirdi ah icardi üzümlü kekim salı gunu yap bi hattrick işimize gücümüze bakalım :D bu karının son sevgilisi tam bi tirreğin teki
Genç oğlanlar içinizden geçmiş diye duydum 😂
Aşk acısı mı çektiriyormuş hepsi birbininin devamı siz gerçekten de aşk acısı çektirdiğine inanıyorsanız atın kendinizi, adam simge ile birlikte olma yoluna mı ne girmiş haberlerde gördüm rezillikte, işte...
Vay a. Modaya bak 😂😂😂 keko eşofman siyah t-shirt pembe ceket 😂😂😂 ula bizden biri bunu yapsa ne uyumsuz olmuşsun çok cırtlak duruyor deriz ama ünlü yapınca moda oluyor 😂😂
Cevap
60Cevap
Bence güzel olmuş gayet
Biz böyle giysek çingene rüküş modadan anlamayan ve blazerin altına giyecek şık bir şeyimiz olmadığı için eşofman giyen bir fakir olurduk 😂 bunlar giyince tarz ve meç etmek oluyor. Böyle meç 'e ben.. 😬
O tayt gözlerimi kanattı tabi ki tayt ceket bodysuit sevdiğim kombin ama bu şekilde değil kötü bir tarz uyuşmazlığı olmuş tayt aşırı spor içine spor bir sütyen ve sport tarz bir blazer giyse okeydim ama hepsi ayrı bir telden hiç beğenmedim styling yapan kimse sınıfta kaldı bende..!
İcardi için Eski kocasını bırakmamış mıydı bu kadın İnsan biraz olsun aşk acısı çekiyormuş gibi davranır diycem de belki aşk acısı saçmalattırmıştır bu kombin ne 🤦🏻♀️ tayt altı stiletto göz kanatıyor be
Taytın Adidas çizgileri ve logosu olmasaydı tamamdı. Ama bu şekilde spor bir kombinin parçası olan tayt klasik çizgiye tezat oluşturmuş. Bızımla deyılsın canim
Aynı düşünmüşüz sevindim niyeyse 🙄☺️
Hiç kimse beğenmemiştim yorumlara bakayım dedim de 😂
ya bayilicam gercekten kismetse olur aycalice bile daha iyi giyiniyodu ahhahahahah
Akşam hayal ettiğim kombinin sabah bende ki duruşu... iğrenç olmuş hiç kimse uyarmadı mı bunu hsjskmxkdk
Ndnslssldjjdksksjd çok doğru
😂😂
Berbat buldum, evde oturuken acil cikmasi gerekmis elini atmış bu pembe ceketi kappmış çıkmış hele o ayakkabılar taytın altına hiç olmamış.
Rüküş demek bile az kalır...
kızım geçtiğimiz günlerde KIŞLIK MONT altına yazlık ayakkabı ve etek giymek konusunda epey ağladı... Avm'de öyle gezdik... Kesinlikle ama kesinlikle kızım daha güzeldi hahahahahha
Bu kadını neden bu kadar abartiyorlar hiç sevmiyorum🤷♀️🤷♀️
Həm zevksiz həm vizyonsuz həm rüküş. Tüm kötü yorumların hepsi.
Çuval giyse bile eriyorum bu kadına 🫠🙈☺️🙃
Hatta hiçbișey giymezse işime gelir 😜😂
senin vizyonsuzluk şaka mı dskdhks
Wandayı çıplak göreceksem vizyon kimin Umurunda ☺️🙃🙌 (Gördüm bu arada 🙈)
Minnakları gördüm wandanın, Uçları baş parmağım kadar 🙈🙃☺️
Kendisini seksi bulmayanlardanım ☺️ ve gerçekten tayt - blazer kombini de hiç göz alıcı değil 🤷🏻♂️
Sırf ünlüler diye sırf marka diye önlerine gelen abuk subuk şeyleri giyiyorlar anlamıyorum çok saçma görünüyor😂
Bu g@hpeyi de ulkemiz meshur etti ya tipte yok aq. Sevgilisini sevgilisinin en yakin arkadasi ile aldatan biri
Ünlü giyince moda başkası giyince kro çağ dışı moda düşmanı 😂
Bunu bizim mahallede ki mahalle ablaları giyiyor sonra sıçma pozisyonunda kaldırımda oturuyorlar
Yani kombinine yorum yapmam beğenmiş giymiş ama çeketin rengine bayıldım diyebilirim :)
Bune Allahım gözlerimi kör et. ya da etme ama bune
Ne alaka bu kombin cok sacma ondan oncede oyle giyenenler vardi farkli olmak icin
Bu kadın bu tiple nasıl modellik yapıyosa anlamıyorum
Daha gibi İcardinin yerinde olsam her gün biriyle sevgili olurum
İcardi den ayrılınca pazardan çakma adidas giymeye başlamış😂
Varoş bir tarz olmuş. İcardi Simge'ye layık.
Ne vanlı naraymış be... Bir bitmedi anasını satayım
kadın güzellik salonlarındaki lazerci ablalara benziyor.
Icardiyle bu Vandalın sx hayatları bizi neden ilgilendiriyor anlamadım cidden
Gina getirdi bunlarda arkadas ne cok konusuluyor bazi kisiler, bi bunlar bi dilan polatlar iyice paparazzi magazine dondu ulke aw az kitap okuyun tarih ogrenin birakin bu isleri..
Bir Galatasaraylı olarak nefret ediyorum Wanda'dan, İcardinin sevgisi fazla gelmiş belli ayrıca İcardinin sevgisini hakketmiyor bile adam daha iyilerine layık
Bağcılar canısı kadın versiyonu gibi cok rüküş duruyor
Kombin açıkçası berbat, o blazerın altına o tayt iğrenç olmuş.
Bağcılardaki Fehime Nur aynı kombini yapsa ıyy öğk varoş dersiniz.
Bu kadının çok abartıldığını benden başka düşünen kimse yok mu ya 😂
Apış arası ter kokusu barındırıyor netttttt
Spor sonrasında hemen eve gideceğim zaten kombinim bile bundan daha güzel 🤮
Dünya da abartılmış hem de fazla abartılmış en boktan kadınıı ayar oluyorum kadın da hiç çekicilik olmaz mi mk
Şu kadınının keko kezolardan farkı yok sadece ismi var sarışın halide hint kökenli dilencilere benziyordu
Kadınların gece düşündüğü sabah giyince "bu ne be" dediği kombin
bu kadının alakasiz kombinleri var kendi hoş ama kombinleri kötü
Çalılıkların arasında taytını yırtmak çok hoşuma giderdi☺️
Moda ikonu mu? Kim demiş? Bu kombinle ne ikonu aşko
Yorum yapamayacak kadar kötü pembe blazer'i kombinleyecek daha iğrenç bir şey olamaz gerçi onun rengide kötü
Moda ikonuyum diye herkes her şeyi giyiyor. Hayır anlamıyorum bunları nasıl giyiyorlar. Olmamış ki bu.
Kuş öldü beybiii, bizimla digilsinnn zjdjd
Adana merkez patlıyor herkes kombini olmuş
Aşko bir kombin yapmışım olay djdjddjdj
allahım b0k gibi giyinen insanları kasten mi zengin yapıyon
Kombin saçma ama kendisi güzel olduğu için kombindr iyi duruyor
Çok kötü buldum, resmen gözlerim kanadı.
Sulu Kuleli Cemile değil mi bu
Bu kim umursamıyorum
Dişi Bağcılar canısı.
Kekolar bundan iyi giyiniyor
Korkunç buldum
Bu neee Allah'ım 🤦♀️
Güzellik merkezi olan kadınlara benzemis
Bu kadın çok cırkın ya hakıkaten
Öyle kekoya böyle kezban işte
Güngören de çok var bundan😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?