O zaman ona bir güzellik yap o senin için takio eder trendleri. He bir tavsiye dahs vereyim size belki ablan kullanmiyordur. Tiktoku net takip edin orada ünlü olan takı Instagram viral oluyor sizde o sayede satışlarınız patlar
Anladığım kadarıyla iş kurmak için araştırıyorsun. Atıyorum vücut takısı yazdın ve çıkanlara baktıkça Tr de olmayan birçok modeli bulursun ve niş ürün olarak ilk yapan olduğunda daha çok hitap edersin kadınlara. Çünkü kimsede yok 😌 ve ürünlere baktıkça pinterstte birçok şey önerilecek sana. Yabancılara bakmanı tavsiye ederim. Güzel bir reklamla ve niş ürünlerle iyi bir yere gelebilirsin.
İnan aylardır ortağımla bu iş için kafa yoruyoruz 1 hafta sonra başlıcaz paylaşımlara Spesaksesuar isminde instagram sayfamız var takip etmek istersen 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
halhal falan
Takı sevmiyorum daha çok deri gibi şeyler takıyorum
Kolye vs misal
Ama abartmayı sevmiyorum
Kolyede mi deri yani
Eveyyyyyyttt
Tutuluyor mu deri kolye
Balon harfli kolyeler moda ama guzel degil bence
Modayı nereden takip edebilirim
Tiktok
Tiktok derken milletin videolarda genelde ne taktığı gibi mi
O da olabilir ama bir sey artik gercekten moda olduysa sadece o urune video yapiliyor
Ben tiktoktan başka nereden takip edebilirim Tiktoktakileri rakibim var sayarsak
Instagram
Şu şekilde sorucam son sorum söz Millet paylaşmadan önce ben nereden bilicem modayı 😄
Millet paylastikca moda olur zaten. Bir urunu bir gunde 3 videoda goruyorsan yavas yavas moda olmaya baslamis demek.
Teşekkürlerr 🙏
Satış mı yapacaksın ne modası
Evet
Genelde pinterest takıları moda. Yani bol takı modası var.
Güncel olarak hangisi moda peki
Kişiselleştirilmiş takılar moda. Misal benim adım ayşe ve benim hoşuma giden şeyler takıda var. Yani kimsede olmayan şeyler moda bu yıp
Ama beden takıları bu yıl çok moda bir de kime alıyorsun o önemli.
Takı işine giricem 1 hafta sonra 3 aydır falan planını yapıyorum ortağımla fikir almak istedim
Teşekkür ederim dediklerini dikkate alıcam
Sosyal medyada reklamıni iyi yaparsanız her türlü tutar.
O konuda çok sağlamız çok şükür
O zaman sıkıntı yok
Pinteresti ben pek bilmiyorum kullanmayı Modayı nasıl takip edicem
Sevgilin var mı
ya da kız kardeşin
Ablam var
Ablaa modadan anlar mı 😑? kokoş biri mi? Yoksa modaya ikisi yok mu hiç?
Var hatta o da benim satışları bekliyor benden almak için 😄
Çok soru sordum ona farklı kişilerede sormak istiyorum
O zaman ona bir güzellik yap o senin için takio eder trendleri. He bir tavsiye dahs vereyim size belki ablan kullanmiyordur. Tiktoku net takip edin orada ünlü olan takı Instagram viral oluyor sizde o sayede satışlarınız patlar
Çok teşekkürler tekrardan 🙏
önemli değil yardımcı olduysam ne mutly
Oldun gerçekten
Ama yinede garanti olsun diye pinterestte modayı nasıl takip edicem Arama kısmına yazarak falan mı
Şimdi pinteresta takılar yaz direk orada begendiklerini kopyala. Tiktokta kullanlar varsa alırsin
Tamam son kez teşekkürler 😄
önemli degil
Kızlar Pandoraya düşüyo geneli
Şu an modada şey var de mi küçük küçük kendin takıyorsun sembolü
Bana alacaksan söylerim yakışıklı 😏💋
Takı işi yapıcam söyle bakarız domddoöd
Adlı ya da burçlu kolye bence
Adlı derken
Mesela melisa diye tek tek harfli uzun kolye boynundan göğsüne kadar giden
Hee anladım
Kolye
İsim olarak inci vs gibi
Yani genelde harfli kolyeler şu an baya trend ama sen yanlarını inciyle süsleyip ortasında harf yazan kolyeler yaparsan efso olurr
İnstagram sayfası açtım takip et istersen 1 hafta sonra paylaşıma başlıcam
El işi mantığı diyorsun Evet düşünüyorum el işi
Vücut takıları
İsim olarak yani İnci vs
İnciler de metal olanlar da. Pinterestten model bakabilirsin
Modayı nereden takip edebilirim yani Pinterestten edebilir miyim
Evet
Son bir şey sorucam Pinterestten nasıl edicem ki takibi
Anladığım kadarıyla iş kurmak için araştırıyorsun. Atıyorum vücut takısı yazdın ve çıkanlara baktıkça Tr de olmayan birçok modeli bulursun ve niş ürün olarak ilk yapan olduğunda daha çok hitap edersin kadınlara. Çünkü kimsede yok 😌 ve ürünlere baktıkça pinterstte birçok şey önerilecek sana. Yabancılara bakmanı tavsiye ederim. Güzel bir reklamla ve niş ürünlerle iyi bir yere gelebilirsin.
İnan aylardır ortağımla bu iş için kafa yoruyoruz 1 hafta sonra başlıcaz paylaşımlara Spesaksesuar isminde instagram sayfamız var takip etmek istersen 😁
Önerilerini dikkate alıcam teşekkür ederim 🙏
Önerim olanı değil, olmayanı moda yapman. Bunu başardın mı beni de görürsün artık hahahahha
Şimdi sen beni gör O zamanı Allah bilir 😁
Fikir en önemlisi 😅
Öyle olsun 😄
Altın altın altın
Altın rengi demek istedin de mi Evet 🥲
Yok altinin kendisi
Sana çeliği savunucaktımda Sorundan sonra vazgeçtim geçmiş olsun..
😅😅😅😅
Saol ☺️
Boşuna ağırlık