Kız arkadaşıma hediye olarak bere almak istiyorum. Aslında set alacağım şapka ve eldiven de olacak. Kadınlar modayı yakından takip ediyor, bere modelleri çok mudur bilmiyorum ama şu sıralar trend olan bayan bere modelleri, şapka modelleri nelerdir? yardımcı olur musunuz?bayan bere modelleri
Bu soğuk kış aylarında en güzel hediyedir bere ve şapka :) Aslında örmek çok daha anlamlı oluyor ama arkadaşınla aranızdaki ilişki ne boyutta bilmiyorum :)
Trend bayan bere modelleri
- Tığ işi boyunluklu bere modeli - Enseden ponponlu bere modeli - Kastırmalı bere modeli - Sökme bere modeli - Hasır örgü bere modeli - İşlemeli bayan bere modeli
bere modelleri
- Dolamalı bere modelleri - Oklava bere modelleri - Saç örgü bayan bere modelleri - Saçaklı pirinç bere modeli gibi birçok beremodelleri bulunmakta. Bunların içinde şapka modelleri de bulunuyor.
Benim en çok zoruma giden şu boş beleş insanların sırf aksesuar olarak Mavi ve Bordo Bere takıp avel avel gezmeleri Askerlik yapanlar iyi bilir özellikle doğu ve güneydoğu da bu bereleri takmak. Şeref Taşımak namustur ve askerliğin bitene kadar sırf o bereyi takıyorsun diye anandan emdiği sütü burnundan getirir Komutanlar Eğitim olarak O yüzden onları birileri için Şeref olurken birileri için moda aksesuar olmamalı
Klasik model bereler çokça şık. Mevzu kadın olunca, biraz da sevimli oldu mu tadından yenmez :) Balıkçı tarzı dedikleri bile yakışıyor. Şu güzel bence;
En İyi Cevaplar