Moda & Stil Göğüs zinciri yakışıyor mu yoksa abartı mı? lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 411 Yapay Zekaya Sor Yaani abartı bence, şu aralar herkeste görüyorum ama Güncellemeler1 yıl Yaaaa resimdeki ben değilim, temsili koydum. Göğüs zinciri yakışıyor mu yoksa abartı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence yakışmıyor kimseye 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Tarzım değil çünkü sade ve doğal şıklığı tercih ederim. Fazla gösteriş yoruyor. Bel zinciri ile halhal benim sevdiklerim.. 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Onlar da güzel Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 337 cevap paylaştı. Resimdeki kadina yakismis ben ciplak tenden ziyade büstiyer ustune yakıştiriyorum 2 5 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Evet evet bikini de olabilir mesela Yorumla redbulkanatlandirir 1 yıl Evet ya da dekolteli bir kıyafet ustune Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Mis kombin, bı ara yapalım Yorumla redbulkanatlandirir 1 yıl Yapalım 💘💘 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 💖💖 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Resimde ki sen misin 🙄😃 ya ne bu zincir aşkı pitbullmusunuz siz😃 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hayır ben değilim ahahz Hayır hoşumuza gidiyor siz ne anlarsınız😹🙄 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bu ne böyle Moskova metro hattını çizmişler sanki🤣🤣🙃 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl PUAHAHJZKSJX Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl 🤣 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Görseldeki hoş durmuş bazen alakasız modelleri var gold olanları falan çirkin duruyor 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Evet öyle bazıları cidden itici Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Estetik olarak çok güzel dizayn edilmiş, ama herkes için aynı şeyi çağrıştırmıyor olabilir. 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kesinlikle Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Hiç kullanmadım ama bikinilerin üstüne şık durabiliyor kullananları gördüm 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Evet şık duruyor hem ön hem arka taraf içinde Yorumla
emre643 Takip Et Guru Yaş: 26 1 yıl Yakışmış, şişman olan kadınlara yakışmıyor ama senin fiziğin iyi 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ben değilim Yorumla
deli_manyağı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Abartı gibi ya bikini zaten yeterince ilgi çekici ve hoş görünüyor. Bu tarz takılar göz yoruyor. 1 0 Yorumla
1böğürtlenmasalı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben çok beğeniyorum ama güzel bir elbiseyle hoş durur fotodaki berbat 2 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl ben genelde bel zinciri görüyorum xlxlskskgöğüs zinciri de abartı gibi geldi sanki. d 💅 1 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı. Yeni olan herseye bi garezimiz var sanki. Ki yeni de değil aslında. Gayet de yakisiyor 1 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben çok beğeniyorum gorseldekini sevmedim ama 1 0 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl Yahu bu nasıl bir takıdır takımı takıntı mı ne yakışması yahu mide bulandırıcı Benim fikrim bu 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Fazla bana göre. Bu kadar aşırılık hoşuma gitmiyor. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok çok güzel oluyor. Bazı yerlerde bende takarım. 1 0 Yorumla
KavalenkaDiana Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl goğusu gormeden olmaz simdi adi. ustunde göğus cinciri kagxkabzj 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Puahahha biraz hizliyiz sanki Yorumla KavalenkaDiana 1 yıl ay oyleyimdir biraz💅🏻💅🏻🎀💕💗🌷🍓🌸🍨 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benlik değil 😅 1 0 Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Memesi olana yakışır bu kadına yakismamis 2 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yani evet Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl zincir ne işi yarıyor sarkmayımı engelliyor 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hayır aksesuar sadece Yorumla Maverick__069 1 yıl hoş bir aksesuar Yorumla
İspkan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl gayet hoş, hatta elbisede göbek dekoltesi var ise bel zinciri fr takılarak daha güzel durup, yakışır. 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Moda & Stil konusunda 605 cevap paylaştı. İz olacak bea ne gerek var 1 12 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yok iz olmaz ajan Yorumla Berk2727 1 yıl Bence gayet yakışır Yorumla aynadakiajan 1 yıl Sıcaklarda olur bea Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Aman neyse takan düşünsün dkjjd Yorumla aynadakiajan 1 yıl Sen takmıyacaksın o zaman Yorumla aynadakiajan 1 yıl Bdbdnd Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yok takmam ama bana belli olmaz bi bakarsın yarın takmışım Yorumla aynadakiajan 1 yıl Biliyorum deli doluısn sende Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tabi sjsj Yorumla Berk2727 1 yıl Tatlı birine benziyon aslında Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla aynadakiajan 1 yıl Yürümeyin kraliçeye 😎 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 836 cevap paylaştı. Kimde olduğuna bağlı vala 😂 1 7 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hahahha Yorumla MrConfused 1 yıl Herkes yapmasın 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Özellikle kerimcanlar snnzbs Yorumla MrConfused 1 yıl Sen yap ama 😂😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ben yapicam tabi ama tercih etmiyorum jsjsj Yorumla MrConfused 1 yıl Olabilir sana 😇 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
PİSKOJUNYIR Takip Et Xper 1 Yaş: 42 1 yıl Yakışıyor güzele ne yakışmaz ama gönlüde gzuel olsun 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. özel bir gece için evet, güzel 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok rüküş geliyor bana 1 0 Yorumla
m Kauren Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Herkesin zevki farklı, benim hoşuma gitmiyor. 1 0 Yorumla
Kaangür Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hoş değil ben beğenmedim 1 5 Yorumla Rockkk06 1 yıl Bnde begenmedim Yorumla Kaangür 1 yıl Sanki çok güzel bir tabloya çizikler atılmış gibi Yorumla Rockkk06 1 yıl Banada oyle geldi Yorumla Kaangür 1 yıl Aynı fikirde olmak güzeldi teşekkür ederim Yorumla Rockkk06 1 yıl Rica ederim Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. Bence gereksiz, sevmedim:) 1 0 Yorumla
bttryflyxx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Yerine göre kullanılmalı bence. O da nadiren 1 1 Yorumla Berk2727 1 yıl Hmmm Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 389 cevap paylaştı. Bence çok yakışıyor bende seviyorum güzel. 1 0 Yorumla
wperimiş Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Güzelde dışarıda güzel abartı gibi durabilir 1 0 Yorumla
Vealin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Göğsün kendisi güzelken pek gerek yok aslında 1 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bence sık 1 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ne sık? Yorumla Atesmavi99 1 yıl Şık yaniii Yorumla Atesmavi99 1 yıl Güzel tatlı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Anladim evet güzel Yorumla
isimsizbirisii33 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok abartı değil mi 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yani evet Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. O ne mahkum gibi 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. yakışıyor 1 0 Yorumla
kayserilifurkan Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Yakışıyor ve kadını dahada şehvetli gösteriyor 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 308 cevap paylaştı. Pek beğenmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Bence yakışmıyor kimseye
Tarzım değil çünkü sade ve doğal şıklığı tercih ederim. Fazla gösteriş yoruyor. Bel zinciri ile halhal benim sevdiklerim..
Onlar da güzel
Resimdeki kadina yakismis ben ciplak tenden ziyade büstiyer ustune yakıştiriyorum
Evet evet bikini de olabilir mesela
Evet ya da dekolteli bir kıyafet ustune
Mis kombin, bı ara yapalım
Yapalım 💘💘
💖💖
Resimde ki sen misin 🙄😃 ya ne bu zincir aşkı pitbullmusunuz siz😃
Hayır ben değilim ahahz
Hayır hoşumuza gidiyor siz ne anlarsınız😹🙄
Bu ne böyle Moskova metro hattını çizmişler sanki🤣🤣🙃
PUAHAHJZKSJX
🤣
Görseldeki hoş durmuş bazen alakasız modelleri var gold olanları falan çirkin duruyor
Evet öyle bazıları cidden itici
Estetik olarak çok güzel dizayn edilmiş, ama herkes için aynı şeyi çağrıştırmıyor olabilir.
Kesinlikle
Hiç kullanmadım ama bikinilerin üstüne şık durabiliyor kullananları gördüm
Evet şık duruyor hem ön hem arka taraf içinde
Yakışmış, şişman olan kadınlara yakışmıyor ama senin fiziğin iyi
Ben değilim
Abartı gibi ya bikini zaten yeterince ilgi çekici ve hoş görünüyor. Bu tarz takılar göz yoruyor.
Ben çok beğeniyorum ama güzel bir elbiseyle hoş durur fotodaki berbat
ben genelde bel zinciri görüyorum xlxlsksk
göğüs zinciri de abartı gibi geldi sanki. d 💅
Yeni olan herseye bi garezimiz var sanki. Ki yeni de değil aslında. Gayet de yakisiyor
Ben çok beğeniyorum gorseldekini sevmedim ama
Yahu bu nasıl bir takıdır takımı takıntı mı ne yakışması yahu mide bulandırıcı Benim fikrim bu
Fazla bana göre. Bu kadar aşırılık hoşuma gitmiyor.
Çok çok güzel oluyor. Bazı yerlerde bende takarım.
goğusu gormeden olmaz simdi adi. ustunde göğus cinciri kagxkabzj
Puahahha biraz hizliyiz sanki
ay oyleyimdir biraz💅🏻💅🏻🎀💕💗🌷🍓🌸🍨
Benlik değil 😅
Memesi olana yakışır bu kadına yakismamis
Yani evet
zincir ne işi yarıyor sarkmayımı engelliyor
Hayır aksesuar sadece
hoş bir aksesuar
gayet hoş, hatta elbisede göbek dekoltesi var ise bel zinciri fr takılarak daha güzel durup, yakışır.
İz olacak bea ne gerek var
Yok iz olmaz ajan
Bence gayet yakışır
Sıcaklarda olur bea
Aman neyse takan düşünsün dkjjd
Sen takmıyacaksın o zaman
Bdbdnd
Yok takmam ama bana belli olmaz bi bakarsın yarın takmışım
Biliyorum deli doluısn sende
Tabi sjsj
Tatlı birine benziyon aslında
Teşekkür ederim
Yürümeyin kraliçeye 😎
Kimde olduğuna bağlı vala 😂
Hahahha
Herkes yapmasın 😂
Özellikle kerimcanlar snnzbs
Sen yap ama 😂😂
Ben yapicam tabi ama tercih etmiyorum jsjsj
Olabilir sana 😇
Teşekkür ederim
Yakışıyor güzele ne yakışmaz ama gönlüde gzuel olsun
Boyun zinciri daha iyi.
Ben nötr hoşuma gitmez
özel bir gece için evet, güzel
Çok rüküş geliyor bana
Sadəlik şıklıktır her zaman.
Yani vücuda göre değişir
Herkesin zevki farklı, benim hoşuma gitmiyor.
Bazen beğeniyorum
Hoş değil ben beğenmedim
Bnde begenmedim
Sanki çok güzel bir tabloya çizikler atılmış gibi
Banada oyle geldi
Aynı fikirde olmak güzeldi teşekkür ederim
Rica ederim
Bence gereksiz, sevmedim:)
Yerine göre kullanılmalı bence. O da nadiren
Hmmm
Güzelmiş aslında
Cok güzel durmus fotoda
Bence çok yakışıyor bende seviyorum güzel.
Güzelde dışarıda güzel abartı gibi durabilir
Göğsün kendisi güzelken pek gerek yok aslında
Çok güzel ama biraz erotik duruyor
Bence sık
Ne sık?
Şık yaniii
Güzel tatlı
Anladim evet güzel
Çok abartı değil mi
Yani evet
Göğsü güzele yakışır
Bu ne bea hurdacı gibi