Güncel Giyim tarzıyla alakalı yazdıklarım direkt olarak beni ilgilendirmez aslında ama sizce hatalı mı düşünüyorum?

Hepiniz öyle diye genelleme yapmayacağım tabikide ama farkettim ki göbek açık gezmek ya da normal short değilde normalin üstünde bir abartıda o bölgeyi bariz göstercek şekilde giyinmeler falan iyice arttı ki yazın çok sıcak o şekil daha rahat diyeceğim fakat kışın kışın bile dona dona o şekil giyiyor mantıken daha rahat olduğu falan için olduğunu düşünmüyorum saçma yani kıza soruyorum neden böyle giyiyorsun güzel hissediyorum diyor e şimdi soru 1 erkekler karın kaslarını göstermek için gömleği komple açıp gezse ya da ne bileyim özel organı iyice belli edicek darlıkta bir short giyse yakışıklı hissediyorum ya ondan böyle giyiniyorum dese yinede bunun amacı ne demez misiniz dersiniz kendi kendinize e insanlar ister istemez gözleri o taraflarada kayıcak sonuçta açık kimse inkar etmesin bazınız rahatsız olucak bazınız of çok iyi erkek yaa diyecek , 2 ci soru tüm bu göz kaymaları olcağının bilinci olmasına rağmen kız hiç mi rahatsız olmuyor olmuyor ki giyiyor , güzel hissediyordu gerçi yüz güzelliğinden falanda değil fiziksel özelliğimizi daha fazla ortaya çıkmasından kaynaklı bir güzel hissetmeden bahsediyoruz giyim tarzımızın içimizin dışarıya bi bakıma yansımasıdırda o halde bu tarz aşırı abartılı kıyafetler giyen kızlar istediklerini yapabilme özgürlüğünde olduklarının altını çizerek giyim tarzı hakkınızda kötü yorum yapılması neden bu kadar zorunuza gidiyor bence gitmemeli çünkü o kadar bakılmasından şikayetçi olmayarak en rahatsız edici kısmı kabulleniyorsunuz ( lütfen yargılayıcı ve mantıklı yorum yapınız amacım tartışmak kesinlikle değil herkesin bu düşüncemi kabul etmesini zaten beklemiyorum sadece belki mantıklı bir cevapla bakış açımı değiştirebilcek birileri vardı yani ben yanlış düşünüyorumdur)

Güncel Giyim tarzıyla alakalı yazdıklarım direkt olarak beni ilgilendirmez aslında ama sizce hatalı mı düşünüyorum?