Moda & Stil Göbeği açık giyiniyorum ama göbek deliğimi göstermiyorum böyle kötü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Bi arkadaşım dedi bana croplarımı böyle katlıyorum diye iğrenç duruyormuş öyle mi Göbeği açık giyiniyorum ama göbek deliğimi göstermiyorum böyle kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 730 cevap paylaştı. Hayır güzel. Göbek deliği görmek benim hoşuma gitmiyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Benimde Yorumla
Ogrtmgrvlsi Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% 1 yıl bence boyle guzel cunku gobek deligi belli olanlarin cogu pis ve kararmis kotu duruyor en azindan boyle ilgi cekicisin 1 1 Yorumla Ogrtmgrvlsi 1 yıl ama sunu soylyeyim sutyen askisi guzel durmuyor Yorumla
yeşilbakanadam Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 55% 1 yıl Croplar kadınlarda baya Seksi görünüyor ama göbek deliği göstermek ya da göstermemek arasındaki farkı anlamadım. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. Hayır çok güzel bence göbek deliği görünmesin bence de itici duruyor bazı kızların ki 1 0 Yorumla
TaçsızBirPrenses Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Göbek deliği gözükünce çok itici bence, böyle çok güzel arkadaşın kıskanmış 1 0 Yorumla
RODUS Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Göbek deliğin de görünsün ne olacak ki sanki açık zaten :D 1 0 Yorumla
belirsizolanbelirsiz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% 1 yıl Bence hic gerek yok gobek deligine yani bir erkek olarak asla dikatimi cekmez 1 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% 1 yıl Moda & Stil konusunda 496 cevap paylaştı. fiziğin güzel olduğu için güzel duruyor ama daha kısa croplar giyip katlamasan daha hoş durur sanki 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Bence kadinin ya da erkegin göbeğinin plaj disinda gorunmesi cok saçma 1 0 Yorumla
Liliyse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Göbek deliğinin gözükmesini hiç sevmiyorum kapalı daha iyi bnce 1 0 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Piercing kullanmıyorsan göbek deliğinin gözükmesi gerçekten itici duruyor ki bende göbek deliğimi göstermeyi sevmem ama arkadaşın crop tarzı katlamana laf etmiş gibi geldi 0 0 Yorumla
Yatanadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl O arkadaşını Allah'a havale ediyorum. Gayet güzel. 2 0 Yorumla
Malikalgan Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Eyer laf sokuyosa kıskanmis sana laf dokunduruyoo öyle derse sende lafinin altinda kalma senin gibi eski girmiyorum de 0 0 Yorumla
MaviŞapka Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% 1 yıl Kadın kendine yakışanı giymeli. Siz böyle seviyorsanız eleştirenlere de laf sokabilme kabiliyetiniz olmalı. 0 0 Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% 1 yıl Böyle daha iyi bence ben göbek deliğinden tiksiniyorum 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Göbeğini göstermemen tercih meselesi bence dorun yok ama cropları kıvırmak güzel olmuyor 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Göbek deliğini de görsün niye göstermiyorsun açmışsın delikten mi utanjyorsub 0 0 Yorumla
RaraAnka Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bende sevmem hiç diyen olmadı 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neyi sevmezsin Yorumla RaraAnka 1 yıl Göbeğimin gözükmesini Yorumla
Spartanian Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yoo normal gayet nasıl giyinmek istersen 1 0 Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Değişik , ama senşn yaşıtların zaten öyle 1 0 Yorumla
Egeli-43 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Senin nasıl hoşuna gidiyorsa arkadaşına göre mi giyiniyorsun 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yo iyi böyle göstermen şart değil. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. kotu değil 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Moda & Stil konusunda 675 cevap paylaştı. garip 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 734 cevap paylaştı. göster 0 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Moda & Stil konusunda 308 cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. yo iyi. 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. yaratik gibi 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Moda & Stil konusunda 899 cevap paylaştı. Pek farkı yok bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Böyle kötü😓😓berbat. Çok kötü. Napıcaksın şimdi😥 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hay aksi ühühü🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allahım yarabbim şükür😂😂🤲🏻🤲🏻 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Böyle güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Hayır güzel. Göbek deliği görmek benim hoşuma gitmiyor
Benimde
bence boyle guzel cunku gobek deligi belli olanlarin cogu pis ve kararmis kotu duruyor en azindan boyle ilgi cekicisin
ama sunu soylyeyim sutyen askisi guzel durmuyor
Croplar kadınlarda baya Seksi görünüyor ama göbek deliği göstermek ya da göstermemek arasındaki farkı anlamadım.
Hayır çok güzel bence göbek deliği görünmesin bence de itici duruyor bazı kızların ki
Göbek deliği gözükünce çok itici bence, böyle çok güzel arkadaşın kıskanmış
Göbek deliğin de görünsün ne olacak ki sanki açık zaten :D
Bence hic gerek yok gobek deligine yani bir erkek olarak asla dikatimi cekmez
fiziğin güzel olduğu için güzel duruyor ama daha kısa croplar giyip katlamasan daha hoş durur sanki
Bence kadinin ya da erkegin göbeğinin plaj disinda gorunmesi cok saçma
Göbek deliğinin gözükmesini hiç sevmiyorum kapalı daha iyi bnce
Piercing kullanmıyorsan göbek deliğinin gözükmesi gerçekten itici duruyor ki bende göbek deliğimi göstermeyi sevmem ama arkadaşın crop tarzı katlamana laf etmiş gibi geldi
O arkadaşını Allah'a havale ediyorum. Gayet güzel.
Eyer laf sokuyosa kıskanmis sana laf dokunduruyoo öyle derse sende lafinin altinda kalma senin gibi eski girmiyorum de
Kadın kendine yakışanı giymeli. Siz böyle seviyorsanız eleştirenlere de laf sokabilme kabiliyetiniz olmalı.
Böyle daha iyi bence ben göbek deliğinden tiksiniyorum
Göbeğini göstermemen tercih meselesi bence dorun yok ama cropları kıvırmak güzel olmuyor
Göbek deliğini de görsün niye göstermiyorsun açmışsın delikten mi utanjyorsub
Bende sevmem hiç diyen olmadı
Neyi sevmezsin
Göbeğimin gözükmesini
Ben bi sıkıntı görmedim
Yoo normal gayet nasıl giyinmek istersen
Değişik , ama senşn yaşıtların zaten öyle
Senin nasıl hoşuna gidiyorsa arkadaşına göre mi giyiniyorsun
bir farkı yok iğrenç de görünmüyor
Fotoğrafta kötü durmuyor
Gayet iyi duruyor
Gayet normal arkadaşın kudurmuş