kardeş. konuşmaların ve sosyal ortamdaki hareketlerine dikkat edip büyüklerini örnek almalısın. en önemlisi konuşmasını çok iyi bilmelisin. kendini sakın kasma. örneğin düşünelim, bir ortamdasın erkekli kızlı. 2 erkek ve 4 kız var. bakıyosun diğer erkek arkadaşın kızları güldürüyor kızlar onunla sohbet etmek istiyor. biraz dinle göz gezdir nelerden bahsediyorlar kızlar hangi sohbetten hoşlanıyor. sende ona göre sohbete katıl. ben yapamam güldüremem konuşamam deme yaparsın. görünüşünde fazla çocuksu birşey yok gayet yaşını gösteriyosun. anlaşılan küçüklük kompleksine girmişsin gerek yok bunlara :) başkalarının ne dediği önemli değil kendine bak ve kendini sev yeter. bayağı uzattım ama kısacası diyeceğim, konuşmasını bileceksin.. ;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
:D dostum sen yine iyisin aynı yastayiz her alkol almaya veya sigara almaya gidişimde kimlik soruyorlar
011 Yorumla
+1 yılÜzülme bu kadar, giderin var yok değil :D Spora başla derim vücut yap, sana çocuksu diyen kızların tümü sana yazmazsa benimde adım Adrasteias değil :D Bıyık ve çenendeki sakalları kesme, daha klas olursun :) Şu melül melül bakışları bırak :D Bu saç modeline bayılırım. Bkz: Çağatay Ulusoy. Adama aşığım diyebilirim :D Bak ona onda sakal var mı yok ama boy pos, vücut var, karizma var, cool bakışlar bu iş tamamdır :D:D
08 Yorumla- +1 yıl
Google yaz etkili bakış teknikleri diye lksdjslakjd
- +1 yıl
Nope :( Kırılma ama bu tarz pozlar bana ergence geliyor
- +1 yıl
sen ne yap biliyor musun ünlü oyuncuların insta hesaplarını aç onlara bak bakıyım nasıl fotoğrafları var :D Cool görünmek istiyorsun çözüm işte :D
+1 yılo değil de zaten daha çocuksun ki sen. daha dur bismillah ergenlikten çıkmamışsın. erkekler ergenlikten zaten 22-23 gibi çıkıyor. hele bir askere git gel sonra sor bu soruyu hatta mümkünse 25-30 yaş arasına gelene kadar da sorma :D
03 Yorumla- +1 yıl
ilerleyen yıllarda bu çocuksuluktan dolayı çok ekmek yiyeceksin bir de o yönden bak :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Dostum 2 bilemedin 3 yıl içindeki değişikliklere sen bile inanamayacaksın hatta 25 li yaşlardan sonra nerede benim o babyfaceim diye yakınacaksın. Bu halinin avantajlarını yaşamaya bak bence imaj yap rocker takıl saç uzat küpe tak deri bileklikler tak yani yapmak zorunda değilsin tabii de vermek istediğim mesajı anladın sen. Bak 13 ten 20ye kadar ki yaşlara ingilizce de teenager deniyor. Bu dönemin sonundasın bak iyi değerlendir.
00 YorumlaDış görünümle büyük ve olgun gösterilmez... 30 yasından buyuk bir kac abin ile takıl sohbetlerini muhabbetlerini dinle zamanla onlara katıldıgında ve soylediklerini gercekten dinlediklerinde olgun dusuncelere sahip olursun...
Bir insan Görünümü ile karşılanır.. Düşüncesi ile ugurlanır...
Genel Kültür, yasanmıslık ve TECRÜBE ile olgun olabilirsin... sac sakal ile değil kardesim...00 Yorumla
+1 yılBebeksi tipler daha tatlı. Mağara adamı sevmem ben.
11 Yorumla
+1 yılbirader bir büyüğün olarak söyliyim, bende sen yaşta ha bire bıyığım, sakalım çıksın, yüzüm daha yaşlansın istiyordum, çok istedim herhalde hepsi oldu üstüne saçlarım ağarıp dökülmeye başladı, bıyığa sakala şekil vermekle ömrümün bilmeme kaçta kaçı ayna krşısında yok oldu yani anlıycağın hayat inanki çok kısa ben şimdi senin yaşta olmak isterdim daha iyiya gençsin kıymetini bil, hem yüzün yaşına göre gyet normal
00 YorumlaBak kardeşşş iyi dinle..
Seçici ol. Yoksa seçilmezsin.
Sert ol...
Az konuş öz konuş.
Laubali olma.
Giyimini klasik seç.
bir tesbih al eline uğraş :D
ya da Tarz bir saat al tak.
Sert bak böyle hep güler yüzlü olma.
bir kaç idol seç kendine.
Haydi başarılar sana umarım sıkmamışımdır seni.10 Yorumla
+1 yılKilo al ve biraz tarzını değiştirr giyiminii saç kesiminii
13 Yorumla- +1 yıl
Evet çok iyi 20 yaşında mısın sadece şu renkli tişörtlerden uzak dur yazılı falan seni kğçük gösterirr tamam
Çocuksu olanlar daha tatlı bence :)) dert etmeni gerektirecek bişey yok
13 YorumlaBence abartiyorsun böyle 5-6 yaşında çocuk gibi durmuyorsun sadece yüzünde biraz çocuk masumlugu var Bu kadar yani koca adam gibi gözükunce nolcak kızlar peşinde dolasinca nolcak bence seni tipine göre degerlendirecek kızları etkilemek için kendini sıkıntıya sokma ruhlar birbirine dokunmadikca bedenler dokunsa ne yazar
01 Yorumla
+1 yılfaça at yüzüne daha ciddiye alırlar :)
sakin ol bir 25ini görmen lazım o çocuksu diye tabir ettiğin tipten kurtulabilmek için. keşke bende 19 olsam takılma bunlra yaşını yaşa bir daha 19 olamayacaksın şampiyon :)00 YorumlaSanki 25 olacaksın ha zaten küçük daha yaşın 19 nedir ki? Ben 21 yaşındayım sigara alırken kimlik soruyorlar ama dert etmiyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
Bu da guzelmis :)
Normal bencede. Kirli sakaldan hariç kaçışın yok gibi. Saç şeklın belkı daha maço erkek havasında yaptırabılırsın 3 numara falan. Yakısmıcak dıceksın denemekten zarar gelmez
01 YorumlaYaşından büyük görünüyorsun 22 25 gösteriyorsun herkes çocuk diyor söylendin konuşma tarzında çocuk söylentisi okişilerin konuşma tarzında var karşısındaki tiple alakalı deyil dilialışmış çocuk kelimesine o kişileri danımışolsan başkalarına da çocuk diyecekdir ruhun rahat olsun bukonuda
00 Yorumla
+1 yılKısa ve kolay çözüm estetik yaptır. Giyim tarzını değiştirmen bile seni olgun göstermez. Buyüzden sözlerini ve mantığınla olgunluğunu kanıtla.
03 Yorumla- +1 yıl
19 yaş küçük denilebilecek bir yaş evet ama sen olgun görünmek istiyorsan dediğim gibi yaş önemli değil önemli olan olgun düşünce.
+1 yılYaşın ilerlediğinde senin icin avantaj oldugundan genc görüneceksin beybisi
11 Yorumla
+1 yılAhaaa , sende bendensin dostum , sakal hiç yakışmıyor banada , babyface olduğum için ciddiye alanda yok yaşım senden büyük olmasına rağmen. Kendinle barışman gerek , ben öyle yaptım :D
00 Yorumla
+1 yılGecmezki giyşm tarzını değiştir
Justin biber gibi olmuşun42 Yorumla- +1 yıl
Hahaaaahaa
Tarzını değiştir ;)
+1 yılla yüzünde bir sempatiklik var hakketen sen ekmek yemiyom dersen sallarsın :) bir yandan da para veresim geldi :)
01 Yorumla
+1 yılBirader sen benim tipimi görsen at hırsızı benziyorum ve bir yaş büyüğüm senden :) bırak böyle kalsın kendin ol olgun davran zaten kızlar kendiliğinden düşecekler :)
00 YorumlaArkadaşım kendini boşu boşuna strese sokmussun sen bir kere gereksiz bir tavır çocuksu degil yuzun çok emin ol boşu boşuna bu tür stresler yapma
00 Yorumlaeğer soldaki sensen zaten o çocuksu tipten kurtulalı çok olmuş yok sağdaki sensen bir 5 yıla geçer merak etme
00 YorumlaBnde 20 yasndaym 15 16 gosteriyon demiyolar mi yok artk dyorum ya ayrca ben tesettrluyum bde
03 Yorumla- +1 yıl
Zaten sadece yüzün açık nerden anlıcaklar ki
Acele etme, çok çok hayatının ilk 25 senesi öyle derler sana.
Sonraki 50 küsür sene kimse sana öyle bir şey demez.00 Yorumla
+1 yılTakma onları. Duruşun ağır olsun senin o zaman konuşsunlar hem bende 18im
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ağır cekim ol :)
+1 yılAbartma yaw. Sana öyle denk gelmiş olaylar hep. d spora devam tek çözüm bence
03 Yorumla- +1 yıl
Yüzndr bisey yol şükret! Gerçkten kafana takma dış görünüş özgüvenle biter. Kendine güvenirsen insanların gözndede istediğin şekilde görünürsün
+1 yılgiyim tarzini degiştir, kas yapmaya başla. sakal istemiyorsan yuzune yapabilecegin pek bisey yok
011 Yorumla- +1 yıl
tam da gömlek insana olgun bir hava verir halbuki. resimde renkli baskılı bir t-shirt görüyorum sanki. at onu :D daha sade ağır seyler tercih et.
aksesuarlara önem verebilirsin saat, kemer gibi. ha bir de spor ayakkabı giyiyorsan onu da at :P - +1 yıl
böğk ne kundurası beyaz corabı
az bekle. resim bulursam linkini atarim buraya - +1 yıl
files.edelight.de/.../...-hektor-von-lawina-87.jpg
misal böyle bisey. hem günlük hem de çocuksu değil - +1 yıl
pardon?
- +1 yıl
pff valla benden bu kadar kardeşim, nasil biliyorsan öyle yap o zaman
- +1 yıl
rica ederim;)
+1 yılBeni 15 sananlar var minyon olmadığım halde, hadi yine iyisin :)
03 Yorumlane çoçuku ulan kim diyo sana babama benziyon annasını (Y)
11 Yorumla
+1 yılben 18 yaşındayım bana 12 yaşındamısın 6. sınıfa mı gidiyorsun diyorlar 18 yaşındayım diyince herkes şok :)
01 Yorumla
+1 yılÖyle bakma onun yerine biraz gözlerini kıs ağız hafif açık ve ön kameranın hafifi üstüne bak çocuksu değilsin bakışların saf :)
01 YorumlaSaçlarını kısaltabilirsin.
25 Yorumla
+1 yılBırak ya. Mağara adamına benzeyeceksinde ne olacak? Böyle iyi. Sevimli erkeklere bayılıyor kızlar.
01 YorumlaDaha dur bakalım be kardeşim yaş 19 zaten anca o kadar gösteriyorsun biz ne yapalım ölelim * 32 olduk :)
00 YorumlaGenc gorunmek guzeldir asıl yasından buyuk gorunmek itici. bunu dez avantaja değil avantaja verir.
01 Yorumlaçokta kötu değil abartma, bazılarıda çocuksu sever sen öyle birini bul
00 Yorumla
+1 yılHayir be yok oyle bisey sadece davranislarina onem ver eger cocuksu davranislarda bulunuyosan onlarn psikolojik olarak oyle etkilersin
01 YorumlaO kadar cocuksu durmuyorsun. cevrendekiler abartmis bence. Yavasca karakteristik olarak degisir yuzun, merak etme.
01 YorumlaKardeş diye sarılasım geldi l*n :D
BEnim hiç erkek kardeşim yok sen olur musun :D00 Yorumla
+1 yıl22yim hâlâ çocuk hissediyorum haham gibi sakalım var. Oluruna bırak delüğanlı yoksa kasıntı bir tip olursun içine bit kaçmış da kıvranıyor gibi yani böylesi daha iyidir herşey zamanın da ki bazı insanlar ömür boyu böyle.
10 Yorumlaabi değmez. çocuksu grünmek en iyi :) yaşlanmak kolay gençleşmek zor :) olgun görünüp napcan böyle genç görün yeter :)
00 YorumlaBence bırak oldugun gibi kal :) sonra bebek suratını bile özlersin :)
01 YorumlaE cocuksun ama:) büyüyünce kurtulursun acele etme✌️
02 Yorumla
+1 yılBende öyleyim ama hiç sorun etmedim. Geç yaşlanıcam 😎😎😎
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha pamuk dede 😂👍
+1 yılBoyumda uzun kilomda iyi fakat 16 yaşında gibi duruyorum dostum ya aynı sorun bendede var anlayacağın :D ama kızlar olgun seviyor dostum bizim gibilere bakmıyolar, ama çıtır sevende vardır herhalde :D
00 YorumlaBence hic çocuksu degilsin ama oyle düşünüyorsan yüzünü değiştiremeyeceğin icin giyim tarzını daha cool yapıp yeni biriyle tanıştığında ciddi olup karşındaki insana gore konusma tarzını değiştirebilirsin umarım yardımcı olur :Ddd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanı 19 gıbı degılde 17 gibi ama olsun ılerıde avantaj saglar sana ayrıca çok yakısıklı olmasada cıdden sematık bı suratın var tadını cıkar :))
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok yakısıklı degılsın ama yakısıklısın zaten :)
Cevap sahibi+1 yılsihir buyuu :D o dogustan yanı bende de harıka guzellık yok yanı napıcaz
Cevap sahibi+1 yılbence bu trıplı yakısıklı mıyım sorularından bı cık gayet hossun yanı :)
Cevap sahibi+1 yılilk once su trıplı halden cık valla :D mesaj atıcam sana yasını buyutme yollarını fılan yazıyormusum dfasdas:D
Cevap sahibi+1 yılyok işte :D kasma o kadar çunku cıdden tıpın iyi yanı ama reel eleştiri istersen kaslar bıraz kalın ve dusuk toparlayabilirsin bide yuzunde çukurlar mı var?
Cevap sahibi+1 yılkasları bıraz toparlarsan bıde durusu karızmatık yap tamadır bu iş :D potansıyel var tatlı cocuksun
Gizli Üye(30-35)+1 yılprofil resmne baktm elindeki soya sosunu bırakarak başla.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneee :D
Cevap sahibi+1 yılgörmemiz için koymuşsun profil resmn sonuçta :D :D
+1 yılSaçlarını kısaltıp biraz ciddiyet kat sıfatına, tamamsın
01 Yorumlaçok yumuşak yüzün var ondandır belki bende 18im sakal çıkartmıyorum ama ağırlıgım gözüküyor
02 YorumlaÇok çocuksu durmuyorsun bence iyi yani boşuna dert etme böyle şeyleri ☺️
02 YorumlaBenim de aynı sorun. Her gün tıraş ol sakal çıksın. bir ara hergün tıraş oluyordum. Şimdi çıkmaya başladı ama hala biraz çocuksuyum.
00 YorumlaManyak mısın dert yüklüyosun 2 yaş küçük gösteriyosundur okadar :)
12 YorumlaBruno Mars ve justin bieber karışımı bir tipin var
01 Yorumla
+1 yıldert mi yüklensem ne ya güldüm valla :D dert falan yüklenme tek derdin bu olsun inşallah :)
01 YorumlaEn fazla 17 gosteriyosun abarttiğin kadar çocuksu da durmuyor yüzün normal işte
02 Yorumla- +1 yıl
Askere gidince rahat etcen bro ben öyle avutuyom yanee :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbanada büyü artık diyolar karakterim çocuksu aman banane diyorum sende dert etme boşver
01 YorumlaKanka sorun etme böylede karizmasın 😊😁
13 Yorumla
+1 yılKüçükken , gençlik ixiri kazanına dûşmüssün asteriks. Kurtuluşun yok...
00 Yorumlayoutube kanalı olan alfie ye benziyosun bakabilirsin pointlessblog
05 Yorumlaçocuksu gözükmüyor ki hem kendini değiştirmeye gerek yok kızlar kendinden ödün vermeyen erkekleri de sever ama yinede tarz yap ozguvenli ol-gozuk
01 Yorumlabakışları daha çekici yap
22 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne